• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte olmak gzel ite sonucum

Allah üçünede sağlık sıhhat versin,9 ay 10 günlük yolculukları boyunca yanında yardımcıları olsun ve yollarını açık etsin...
Tebrikediyorum üçüz annemizi.......

amerıkalımmmmmmmmmm nerdesın yaaaaaaaaaaaaa..................özlettın.....................ıyı bak kendıne..................tedavıne az kaldı dımı.....................ıyı geceler..........................

feraye.........................canım benım üçüzmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Canim demekkk ücüzlerin olcakk ... :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Bu ne kadar güzel bir duygu cok iyi biliyorum .. opuyorumnanaktan

Icinde üc kücük mucizenin var olmasi ...

Üc minik kalbin atmasi ....

Simdi kendi yasadiklarimi hatirladim ... Ben kaybettim bebislerimi ... senağlama

Insallah sen saglicakla kavusursun onlara ... :Saruboceq:

O güzel Allah'im üc minik yaramazi korusun ve saglikla kucaklamayi da nasip etsin cnmm... :asigim:

canım sılam ınş canım çok sağol ama bende korkuyorum ışte....................sen neden kaybettın.............ınş ıyı gecer bakalım canım ınşşşşşşşşşşş

canım bebişlerin nasılar iyimisiniz dördünüzkaydirigubbakcemile3
benımde oglum gelıyo bugun doktor yüzde yüz erkek dedi doktor
eşim kız beklıyodu biraz buruklastıkaydirigubbakcemile3

ıkrarcım sagol canım şımdılık ıyıyz canım ınş hep ıyı gıder...................oooooooooo esın benım esımden kız hastası..................ama ols canım bu oğlan ols ardındanda kız gelır ınşşşşşşşşş................çok tatlılar cok...........ınş sağlıkla gelsın...............ınş sıkıntısız ols hersey canım

feraye.........................canım benım üçüzmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

MUALLİM canımmmmmmmmmmmm...Tebrikler....Giremedim kaç gündür KK.ya....İkiz bekliyordum seni....
Demek üçüz....Ne bereketli kadınsın.....Allah hepsine sağlık versin, Allah tamamına erdirsin canım...Sana kolaylıklar diliyorum....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım feraye nerelerdesın ya................evet bıze suprız ama bakalım endışelıyım hayırlısı.............sen nasılsın ..................tekrar gıttınmı.....................yaz ya unutma

Senin hiç ağrın bulantın vs yok mu muallim? Bende bu sabah biraz bulantı oldu, daha önce yoktu...Bacaklarım çok ağrıyo...Göbeğim acaip şişti, tamam biraz kilo aldım ama bu şişlik biraz fazla, niye acaba?
Geceleri hiç uyuyamıyorum, o yüzden gündüz huzursuz ve mutsuzum...Öksürük ve hapşuruk var sürekli...
Ben 2 ayrı dr.a gittim ya, biri bu cuma, diğeri önümüzdeki hafta çağırdı kalp atışı için,...ıkisine de gideyim diyorum :)
SEN NASILSIN???

el-muallim canım ben çok sık giremiyorum foruma
ama topiklerde senin yazdıklarını okumuşumdur , sanırın uzun süredir bu zorlu yoldasın ... ve hamile sin.
bunu öğrendiğimdiğimde okadar mutlu oldum anlatamam , hamileliğin sorunsuz geçer inş.,sağlıklı günler dilerim sana ve bebişlerine .

canım sılam ınş canım çok sağol ama bende korkuyorum ışte....................sen neden kaybettın.............ınş ıyı gecer bakalım canım ınşşşşşşşşşşş

Canim korkarak bebegini de tedirgin etme ...
Rabbim koruyacaktir bebeklerini .. Rabbim dilemedikce hic birsey olmazz ..
O kadar cok ücüz annesi var kii ..
Dualarim bütün hamislerlee ...

Ben bebeklerimi rahimdeki iltihaplasmadan dolayi kaybettim ...

Yani bana öyle dendi ... Kanamalarim durmadi .. 2 hafta hastanede yattim.
Bebeklerime veda ederek ciktim ..
Insallah bir dahakine saglikla kucagima almak nasip olur ...

Sana tavsiyem ilaclarini ihmal etme ..
Ben düzenli kullanamamistim ..

canım sılam rabbım cumlemızın yardımcısı ols................evet haklısın o dılerse olur ınş .........ama tedırgınım doktorumda bırını alma taraftarı............bakalım ınş hayırlısı olur ben hıç bırıne kıyamam ..........ınş harşey guzel olur ...........sana bol sabır bılırım kaybetmek çok acı..........yasatmasın rabbım bı daha bıze....................ınlşş sende yenıden anne olursun .........ınş guzel gunler yakın rabbım merhemet etsın bıze..............................kendıne ıyı bak sende ......................

arkadaşlar kandılınız mubarek ols....................tum dualrınız makbul ols...............guzel gunler versın rabbım bebeklerımızı korusun bekleyenlerı sevındırsın...................tedavıdekılere kolaylıklar ve sevınçler versın

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
Rabbim herkesin dualarını bu mübarek günde kabul eyler inşallah:Saruboceq:

aymesım sagol kuzum .................ınş rabbım dualarını makbul eylesın canım ınşşşşşşşşşşşş

el-mulayim sizin sorununuz neydi. şimdi ben karar veremiyorum kaç embryo konulmasına. 3 üz olursa çook zor olur ne hissediyosun.. ben çalışan bi insanım ve ailemden kimsenin gelme şansı yok. yalnızım yanii.. ne yapıcam bennn.. az konulursa da ya tutmazsa diyorum :(

canım genelde buna doktor karar verıyo ve malesef üç tane koyuyolar tutsun dıye ama tutuncada sıkıntı oluyo coğu bırını sonlandırıyo...............ama uzucu tabı................hayırlısı ınş canım ya...................bılemıyosun kı tutsun dıyosun yetrkı.............ınş rabbım gunlune gore verır canım telas etme ınş tuta...........ama doktor beklı ıkı koyr yasın gencse ınş ıyı olut hersey canım

hayırlıs elbette..yaşım 29 sayılır artık off allah yardımcımız olsun. ben iki istiyorum ama eşim 3 hatta 4 :))) allahtan en fazla 3 koyabiliyolar. hepsi de tutarsa kıyılmaz onlara :( ama onlar bize kıyarrr

Back
X