• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte olmak gzel ite sonucum

canım cınsıytlerı bellı olmasına daha var.................ama bıraz korkum var tabuı ınş rahat olur hersey rısklı bı gebelık üçüz olumnca ama hayırlısı ınşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım aklına getirme öyle şeyler yaa...............bak saglıklı üçüzleri olan bir çok arkadaş var sitede....bazen ben onların topige girip okuyurm......artık senide takip ederim ordan.........eger Rabbim böyle olmasını istediyse demekki sen bu yükü taşıyacak kadar güçlü bir annesin............en cana yakın tatlı anne muallimim benim....(offffffffff amma yag çektimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey))

canım benım çokkkkkkkk sağol ınşşşşşşşşşşşş ............ınş canım.................kısa zamanda bana katılın ınşşşşşşşşşşşşş

canım dıptıs sağol bıtanem.............evet değerım yuksektı ıkız dıye duşundum sok oldıuk dun bakalım canım ınş sıkıntı olmaz ınş................kendıne ıyı bak ................

el-muallim nasıl sevindim anlatamam, allah tamamına erdirsin canım ya, iki oğlun bir kızın olsun inşallah. kızın tek olsunki evinizin nazlısı olsun. allah sağ salim üç bebeğini de kucağına versin canım.hayırlı ömürlü evlatlar olsunlar.

hemen ticker da yapmışsın maşallahhkaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben yeni döndüm tatilden.
ayyy ne güzel haberler var.muallimcim hadi hayırlısı üçüz demek ne güzel.Allah sağlıkla kucağına almayıda göstersin.kendine çok iyi bak canım

hymary kız burayadamı yetştın saoğolsun zummıncım yaptı cetvelımı .................alışmam lazım üçe bırza zor gelıyo ama ınşş ıyı olur

senacım hoşgeldın canım nasılsdı tatıl ben zor cıkıcam galıba................uç tane canım ınş kolay gecer ınşşş....................sağol canım darısı tummmmmmmm ısteyenlerın basına................

maşallah elmuallim üçüzmüş.....delikafadulden

canım üçünü de sağlıkla kucağınıa almanı diliyorum....:nazar: :nazar: :nazar:

darısı bize.....Amin....

ayyy ben de çok şaşırdım ve tabiki çok sevindim.:)))) Allah kolaylık versin ve sağlıkla tamamlasınlar tüm haftalarını,yormadan ,üzmeden inşallah....Bir dahaki dr randevusu ne zaman peki??

canım çok sağol canım sen yaptın cetvelını ınş kendınede kısmet olur canım................
toprakcım sanada yapıcaz ınş canım..................
buttrerfly canım çok sağol bıtanem
ellavellacım çok sağol ınş canım...............onbeşgun sonra gıdıcem tekrar...............bırı bıraz kuçuk belkı gıdebılır dedı doktor bakıcaz .................ınş hayırlısıyla taşrım ınş herkese yasat rabbım bu guzellığı

erkdercım çok sağol emıro sende canım...............ınş rabbım kolaylık versın hepımızw...............

Back
X