birlikte olmak gzel ite sonucum

muallimcim ünaydın canım,
sen 24 saat burda mısın şeker kadın :))))
bazı başlıklarda inanılmaz abuk sabuk ifadeler okudum inanamıyorum, nedir bu çirkeflik valla inlamıyorum.. gördün mü sen de ???

muallimcim ünaydın canım,
sen 24 saat burda mısın şeker kadın :))))
bazı başlıklarda inanılmaz abuk sabuk ifadeler okudum inanamıyorum, nedir bu çirkeflik valla inlamıyorum.. gördün mü sen de ???

günaydın ben de çalışıyorum internet hep açık sık giriyorum da ben görmemişim. :kedi:hangisi ?:1shok:

evet canım seranes haklısın çok kızıyorum kımse kımse bu şekılde elştırmesın ancak ınanca bı hakaret olursa cok kızarım bunun dışında kımse kımsenın çektığı sıkıntıya böle dıyemez ........herkesın derdı kendıne...........hayır ıortada bışey yokkı ..........kıme ne oldu anlamadım mapavrılı açıklama yaptı zaten kızcağız sıkıntılı ............hoşdeğıl bazıları olgunlaşamamış burd-a derdımız bır ............nasıl eleştırırızkı .acımız aynı rabbım akıl fıkır versın ................nasılsın bu sabah ............denızcım boşver ...........nasılsın ınş ıyısın ......başladın dımı

Cuma gÜnÜnÜz mÜbarek olsun

bu gÜnÜn hatırına;
selamlarınız resulallaha ulaŞsın, Şefaatına naıl olasınız
bugÜnÜn hatırına;
allahın rızasını kazanasınız
bugÜnÜn hatırına;
bÜtÜn dertler kederler hastalıklar borÇlar hasret ve özlemler gıderılsın
bugÜnÜn hatırına;
allahın affı hepınıze ulaŞsın
bugÜnÜn hatırına;
kÜsler barıŞsın,
bugÜnÜn hatırına;
herkıŞının muradı kendı hayrına gerÇekleŞssın
bugÜnÜn hatırına;
mutluluklar alemı sarsın, huzur ve allahın nuru Üzerımızde daım olsun
umutlarımız yeŞersın, allah sevgısı ve aŞkı ÇoĞalsın

bugÜnÜn hatırına;
allahım bızı aılemızı dostlarımızı arkadaŞlarımızı sevdıklerımızı baĞıŞla
bıze senın katında en deĞerlı ve en Çok razı olduĞun kul Ünvanını taŞıttıracakları
bıze nasıp et

aŞkınla yanan gÖnÜllerın gÖz yaŞlarını ÇoĞalt ya rabbı
senın aŞkını, bugÜnÜn hatırına ısteyenlere ver allahım

bugÜnÜn hatırına bıze doĞru yolu gÖster, bızı doĞru yola ılet ya rabbı

yok bışey fıgencım başka sayfalardakı yazılar bazen hoş olmuyo onu konuştuk sen boşver sen şimdi bol dua et ınş herşey guzel olacak ınşş canım

fıgencım nasılsın stres varmı az kaldı dınmı...........toplamaya............dıkkatet yorma yumoları

Canım gozun aydın Allah devamını getırsın tebrıkler darısı olmayan tum tupculere olsun optumŞeniz

canım bebetocum çok sağol ınşşşşşşşşşş rabbım herkesı sevındırsın ...............ınş çok bekletmesın canım

canım çok geçmiş olsunnnnnnn :teselli: a.s.
kendi derdimle meşgulken senin sonucunu bile sormayı unuttum .. başına nedler gelmiş öyle , çok üzüldümmmmmmmmmm benneyaptımki
neyseki bebişlerin seninle , Allah hiç ayırmasın onları senden :Saruboceq:
çıktın mı hastaneden ?
kalp atışlarını duydunuz mu ?

canım evet benım ıkız beklerken üçüz gorduk cok sağol canım darısı tum bekleyenlere...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…