birlikte olmak gzel ite sonucum

:teytey::teytey::teytey:

hihoyyythihoyyythihoyyyt

COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVINDIM!!!!! SAGLIKLI VE MUTLU BIR 9 AY GECIR UMARIM MUALLIMCIM!

MUALLİM canımmm çoook sevindim....Allah hayırlısı ile doğurmak nasip etsin...İkiz zannedersem di mi?
Benim 11.gün 190, 13.gün 620 bu arada...

ooooooyyyyyyyyy.........canımmm benımmmmmm................çokkkkkkkk guzelll..amın canım çokk sevındımm kız senınkıde uçuz gıbınnn...............canımm...tebrıkklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canımm mambammmmmmmmm...........bıtanem çokkkkkk sağollllllllllllllllllllll...............canım sana yetişicemmmm ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş............canımmmmm

canım balancemmmmmmmm..............çok sağol canımmm.........ınşş gelecekkk canım bebişin inş.........inan bı tanem ...................kendıne çok ıyı bak canım...öpttt

sılam canım çokk sağol .............inşş canım benım dualaım daıma sızınle...................canım ....

ferayemmmm şimal zelal nerde acaba yyyyyyy.................
canım elgıze çokk uzuldummm .....................beraber sevınseydıkkkk..................ne guzel olurdu...................yaaaaaaaaaaa

Şimal ve zelal ortalarda yok...ınşallah haber vermek için 2. tahlili bekliyorlardır benim gibi, ben cts yazmak istemedim, 2. sonucu bekledim....Evet elgize çok üzüldüm, ne kadar pozitif, ne kadar umutluydu...Yaşı küçük sanırım di mi , inşallah 2.de olur...

Muallim sen bana üçüz dedin ama ikimizin sonucu aynı bence, benim 12.gün 400tür herhalde di mi, 11 ve 13.ün ortalaması 400...ınşallah ikizdir ikimizin de...

Sen 3. tahlili yaptıracak mısın? Ben 15.gün de yaptıracağım...Hangi ilaçları kullanacaksın bundan sonra?
Canım sence dış ve kimyasal ihtimali nasıl sence? Dr bana yüksek değerlerde ihtimal düşük dedi ama...

evet canım değerler yuksek old ıçın inş öle bı ıhtımal yok gıbı.....evet o zaman aynıyız canım ınşş ıkızdır........15 gun sonra gıdıcem o zaman yenıden kan verıcemmm.....şımıdı ığneyı kestı fıtıl olarak kullanıcam proğestanı......ban dım ...var o kadar aspırın fobıol canım..............inş sıkıntısız gıderız bıtanemmmm

canım tebrik ederim çook sevindim...seni diğer topiğimizden (erkek inf.) biliyordum. rabbim mükafatını verdi inş. kucağına almayıda nasip eder..

15 gün sonra mı? Nasıl yani, 2 gün sonra yaptırmayacak mısın? Ben keseyi görene kadar 2 günde bir yaptıracağım....Çok paranoyak gördüm kendimi ama herkes en az iki kez yapmaz mı test? Dr mu gerekli görmedi?:1shok:

arkadasim cok sukurrrrrr allah tamaminierdirsinn darisi ins bizlerin basinaa

neden 15 gun bekletiyorlar yahu?? en kotu 3 gunde bir kontrole gitmen lazim. cok ilginc. sordun mu niye 15 gun bekliyoruz diye?

EL-MUALLıMCıM ÇOK SEVıNDıM CANIM. SAĞLIKLI ,RAHAT ,TADINA VARARAK 9 GÜZEL AYI MUTLU GEÇıRıRSıN ıNŞALLAH TATLIM.BÖYLE GÜZEL HABERLER ALMAK TRANSFER ÖNCESı ARKADAŞLARA ıNANIYORUMKU MORAL KAYNAĞI OL:CüvCüv:UYOR:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

oyyy arkadasim çook sevindim.rabbim tamamina erdirsin arkadasim.sevinçten ne diyecegimi sasirdim...

mambacım burda öle onbeşgun sonra tanm net goruluyo şu an gıtsenm net değildır.....inş herşey yolunda gıder canım...

feraye canım ıkı gınde bır gerek yok öle bışey yokk denmedı ...........yuksek zaten ...onbşgun sonra gıdınce....sende konuş ne gerek varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…