• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte olmak gzel ite sonucum

evet haklısın kıyılmıyor.............ınş ıkı koyar ve ıkısıde tutrar canım ınşşşşşşşşşşşşşşş bol dua edlım ınş canım

merhaba elmuallim.....pc im bozuktu 8 gündür giremiyordum.şimdi okudumki 3 üz annesisin ha .... allah hakkında hayırlısını versin....benim dr umda 3.üz doğum yapan hastalarıda var.ama bizim yaşımızdan dolayı dr. birini almayı öneriyor.iyi düşün taşın kararını öyle ver...inşallah 9 ay boyunca sağlıklı hamilelik geçirirsin.....kucağınada sağlıklı sıhhatli çocuklar alırsın canım....

evet canım haklısın ama bakalım ya zor karar ıkısıde ................ınş rabbım kolaylık verır...........canım sen nasılsın ...............kendıne ıyı bak hazırlan yavaş yavaş................

canım çok sewvındım ınş hayırlı olur kararın.........................ramazana hamış gırersın..........ıstanbulamı geleceksın.................

hayır canım....bursada acıbademde yaptırıyorum....diğerlerinide oraya yaptırmıştım....sen ne durumdasın....kimbilir dr.un söylediklerin den sonra beyninden ne düşünceler geçiyor.....eh....bizim kaderimiz bu....hamileliğimize tam olarak sevinemiyoruz bile....dr.3.üz risklerini anlatıyor,ama insan hiç birine kıyamıyor........offfffff....of...sen ne yapmayı düşünüyorsun canım....kararını verdinmi....

canım valla aynen dedığın gıbıyım aa kucuk olan kendığınden gıtmezse kıyamam...............bakalım ınşş hayırlısı olur dıyelım zor gercekten tam sevınemıyoruzda............ınş tedavın rahat gecer canım...........

ablacim bana laf düsmes ama....eger sagliklli bi sekilde büyüyorlarsa sakin aldirma...biliyorsun ben cok karsiyim...insallah rabbim onlara o sagligi vercek...4-5-6 iz dogranlar nasil dogriyorsa insallah sende dogurcaksin...Rabbim yardimcin olsun...hic kafana takma...hic düsünme simdi bunlari

elmuallim......canım güzel duaların için teşekkürler.....inşallah seninde herşey yolunda gider....zümmin....kardeşim haklısın ya....bende aldırma taraftarı değilim.....allah hepimizin gönlüne göre versin.....

ınş zummıncım ınşşşşşşşşşşşş................rabbım ne derse o olur amenna............ınş guzel gunler vardır onumuzde............dılerım senınde cıfter gelır bebişçiklerın.............

buluesu canım ınşş hakkımızda hayırlısı ols ınş sende bı kardes verırsın bebişine..........bebişin dıyorum çunku tek çocuklar annelerının hep bebişi oluyo..............ınşşşşşşşş guzel gunlerımız cok yakındır ınş bana yetısırsın sağlıkla ınşşşşşşşşşşş beraber yuıne buyuturuz.................

sana, eşine ailene ve tüm sevenlerine hayırlı olsun .Görünce sevindim.sanırım çoğul gebelik.Rabbim hayırlısı ile ilerlemeyi ve sağlıkla mutlulukla kucaklamayı nasip etsin.Tün isteyenlere de.........
deneyimlerimizi paylaşmak istersen bana ulaş canım.

aktuel canım benım çokkkkkkkkk asğol valla çok sevınırım canım.................çok tesekkurler.....................bınlerce amın................

elmuallim....kız...allah izin verirse yetişicem sana.....inşallah dediğin gibi olurda bebişlerimizin kardeşlerinide beraber büyütürüz......:1hug:

ayy ınşşşşşşşşşş canım ınşşşşşşşşşşşş.............zaten cok yas farkı olacak aralarında ama ınş severler doya doya...............ınşşşş

canım cetvelden bende anlamıyorum sağolsun zummıncım bana yapalım dedı o yaptı bana............sonra yerıne yapıştırdım ben ınş hamış ol zummmın sanada kendısınede yapar canım

el-muallim canim nasilsin bebislerini rabbim korusun sana bagislasin uzun omur versin insallah!! cok sevindim okuyunca moral oldu bana kendimi halen toparliyamadim ben berbat geciyor gunlerim dun dpktorda kontrolum vardi dondurulmus embriyo hakkinda konustuk ne bakti bana ne muane etti ne dogru durust bilgi verdi moralimi berbat bozdu umudumu yikti diyebilirim ne duygusuz bir doktora dek gelmisim buda benim nasibimmmis demekki kilo vermeye calisiyorum bebisi almadan bi on kilo vermeyi dusunuyorum kismetse olur ins. bakalim ne zaman cesaret edecem bebisi gidip alamaya ?
canim tekrar hayirli saglikli gunler dilerim sana ve bebislerine seni takipte olucam elimden geldigince dogduklari gunu gormek dilegiyle ins.

Back
X