Ben nasil duygu demedimki varmi boyle insanlar dedim
En mantikli cikarim bu olsa gerek ben de oyle dusunuyorum tatlim :)Daha önce birlikte olup sonra evlenenmi demek istiyorsun??
Var tabi Canm neden olmasın ki
bir sonraki ve önceki konuda 2 yıllık sevgilisi varmış, evlenemiyorlarmış.Sen fake sin bemce 1 yıllık evliymişsin işsiz güçsüz sevgilin de varmış ne iş...
ilk once dogru anlayin evlenince ne gibi sorunlar getirecegini merak ettim sordum :) ostedigimide sorarim sen cevap vermezsin o ayri konuBirlikte olmak istiyorsan ol tutan mı var? Daha önceden de birlikte olabilmek için evlenmek istiyorum benzeri bir konu açmıştın. Birlikte olmak için evleneceğine evlenmeden ol, rahatla yani bu kadar istiyorsan. Kimin evlilik öncesi cinsel ilişki yaşadığından sana ne, anket yapıp ona göre mi birlikte olacaksın?
ilk once dogru anlayin evlenince ne gibi sorunlar getirecegini merak ettim sordum :) ostedigimide sorarim sen cevap vermezsin o ayri konu
Ama 1 yıllık evliyim demiş abla anam başkası var demek ki bi ergenin kk işlettiği düşünmekten bı daha mantıklı geldibir sonraki ve önceki konuda 2 yıllık sevgilisi varmış, evlenemiyorlarmış.
ilk once dogru anlayin evlenince ne gibi sorunlar getirecegini merak ettim sordum :) ostedigimide sorarim sen cevap vermezsin o ayri konu
Ama 1 yıllık evliyim demiş abla anam başkası var demek ki bi ergenin kk işlettiği düşünmekten bı daha mantıklı geldikonu yok bn mi göremiyorum
Yasayan var mi derkenCok merak ediyorum elbet vardir herhalde ama mesela ilk gun nasil olur nelernolur filan yasayan duyan varmi
Ayni kisiylentabikiAynı kisiyle evlenmeden önce birlikte olup sonra evlenenleri mi soruyorsun yoksa baskasiyla birlikte olup da bir baskasiyla evleneni mi?
1 yıllık evliyim yazıyr konunun birindeKim diyor evli diye ya? Hatırladığım konusu bu mesela ona istinaden yazdım ben de.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlenmek-isteyip-evlenemiyoruz.1004610/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?