Birlikte olup evlenen varmi ?

Birlikte olmak istiyorsan ol tutan mı var? Daha önceden de birlikte olabilmek için evlenmek istiyorum benzeri bir konu açmıştın. Birlikte olmak için evleneceğine evlenmeden ol, rahatla yani bu kadar istiyorsan. Kimin evlilik öncesi cinsel ilişki yaşadığından sana ne, anket yapıp ona göre mi birlikte olacaksın?

ilk once dogru anlayin evlenince ne gibi sorunlar getirecegini merak ettim sordum :) ostedigimide sorarim sen cevap vermezsin o ayri konu

ilk once dogru anlayin evlenince ne gibi sorunlar getirecegini merak ettim sordum :) ostedigimide sorarim sen cevap vermezsin o ayri konu

kız suss ablalarına öyle cevap verme bunlar seni yırtarlar

sen hele bir karar ver evli misin bekar mısın

bak bizi kekleyecektin ama bu hatunlar 2 dakkada döktü senin foyanı

Burada milletin özelini sormak çok mantıklı benim sorduğum mu mantıksız? "İstediğimle yatarım karım bakire olsun" kafasında bir hödükle evlenmezsen sorun morun getirmez, öyle biriyle de birlikte olma bir zahmet.

Aynı kisiyle evlenmeden önce birlikte olup sonra evlenenleri mi soruyorsun yoksa baskasiyla birlikte olup da bir baskasiyla evleneni mi?

iyide başlığın öyle değil..
kendini düzgün ifade etsende derdin ne anlasak..
evlenmeden birlikte olanlar var mı diye mi sormak istedin diyen üyeye evet dedin şimdi evlenince diyorsun..

edit: o bağnaz sevgilini adam yerine koyup sevişme sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…