Soruyu hala anlamadim desem?
Annemle babam bi gece güreşmiş ben olmuşum . Biz de şimdi herifle güreşiyoz, arada o güreşlerden çocuk da oluyo. ..Onlari merak ediyorum
ben de :)Hicbir sey anlamadim
Varsa napcan yoksa napcan ona göre mi yapcanCok merak ediyorum elbet vardir herhalde ama mesela ilk gun nasil olur nelernolur filan yasayan duyan varmi
ilk once dogru anlayin evlenince ne gibi sorunlar getirecegini merak ettim sordum :) ostedigimide sorarim sen cevap vermezsin o ayri konu
ben varım mesela ne olacak ?
Bu arada burda bahsettiğim ilk gece'nin düğün gecesiyle ilgisi yok, kişinin yaşadığı ilk cinsel birliktelikten bahsediyorum.ilk gece milk gece safsata bunlarşaka bir yana gerçekten önemi yok hangi gece, önemli olan karşındaki adam olsun. tabi herkes farklı yaşar böyle şeyleri ama, bişey diyim mi ilk gece büyülü bişey değil.. korku,heyecan yorgunluk ve acemilikle ne anlıycaksın o işten..birbirini ve KENDİNİ tanıyıp, keşfedip, nelerden hoşlanır, nelerden zevk alır, nasıl tahrik olur öğrendikten sonra keyifli ve büyülü.. takılma o yüzden
Bakin soru su biri evlenmeden once sevgilisiyle birlikte olsa ve bunlar sonra evlense ilk gunun onemi bozulurmu
Hale şu devirde hiç önemli değil çünkü kafalar değişti :)Evlilikten tek anladiginiz sevismekse ilk gunun onemi bozulur. Düsünsene legal sevisme hakkin var ve ilkini anli sanli kutlamiyorsun...
Benim icin bozulmaz. Evlilikte cinsellik cok onemli ama asla tek ve en onemli sey olmadigi icin... elbet yapilacak olan sey imzadan once veya sonra yapilmis cok onemli degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?