Birlikte olup evlenen varmi ?

ne değişik bir soru bu boyle yahu

Evlilikten önce birliktelik yaşayıp, evlenen var mı? Diye soruyorsan çevremde tanıdıklarımların çoğu evlenmeden önce nişanlı yada sözlüyken bunu yaptı. Birinde, erkek akrabam kıza höt zöt yapıyordu arada -biz kızı koruyorduk tabi-erkekte nasıl olsa bana mecbur anlayışıyla gereksiz kabalıklar oluşabiliyor bu evrede, ama kız alttan aldığı için herşey yolunda gitti ve evlendiler. Aşkın olduğu evlilik süreçlerinde birliktelik yaşanan durumlar var. Birde aşkın olmadığı kızın bakire olmadığının anlaşıldığı ve terk edildiği durumlarda var. Benim bahsettiğim ilki olma durumunda dediğim gibi çoğu tanıdığım evlendi Allahtan çevremde serefsiz yoktu. Konuyu onlardan tenzih ederim

Bir heyecan kalıyor mu anlamında mı sordun acaba ? Bilemiyorum bunun önce yada sonra birlikte olmakla alakasi yoksanırım uyum varsa vardır

ilk once dogru anlayin evlenince ne gibi sorunlar getirecegini merak ettim sordum :) ostedigimide sorarim sen cevap vermezsin o ayri konu

Sorduğun soruyu doğru düzgün sorsan ona göre cevap alırsın.

Hiçbişey net olmadığı için birsürü şey mi acaba anlaşılıyo

Evlilikte ilkgece ?
Tamamen cinsellik ?
Birlikte olup birlikte olduğu adamla evlenen?
Birlikte olup başkasıyla evlenen ?

Hangisi

Hepsinden var dünyada vajinismus olup hiçbiri olamayanda

Var benim bir arkadaşım.Var bazı böyle erkekler.

ilk gece milk gece safsata bunlar şaka bir yana gerçekten önemi yok hangi gece, önemli olan karşındaki adam olsun. tabi herkes farklı yaşar böyle şeyleri ama, bişey diyim mi ilk gece büyülü bişey değil.. korku,heyecan yorgunluk ve acemilikle ne anlıycaksın o işten..birbirini ve KENDİNİ tanıyıp, keşfedip, nelerden hoşlanır, nelerden zevk alır, nasıl tahrik olur öğrendikten sonra keyifli ve büyülü.. takılma o yüzden

He yani sen diyosun ki eski konularina da bakarsaj ben simdiden her halti ediyim baskasiyla evlenince adam sorun cikarir mi?? Bu tip durum yasayab var mi diyosun oyle mi bari şu mubarek uc aylarda acmayin su konulari az edep olsun

Bu arada burda bahsettiğim ilk gece'nin düğün gecesiyle ilgisi yok, kişinin yaşadığı ilk cinsel birliktelikten bahsediyorum.

Arkadaş şöyle demiş diyeyim biriyle yattım sevdiğim için onu istediğim için ama bundan sonra bu adamla evlenirmiyim yoksa benden sıkılırmı beni bırakırmı soğuyor cnm o kesin çünkü sen artık eldesin senden daha fazla ne alabilirki heycan normal ama erkek böyle bir soru sorduğuna göre seni zaten önceden hazır etmiş :) şimdiden kolay gelsin yada geçmiş olsun herşey gönlünce olsun inşallah.

Bakin soru su biri evlenmeden once sevgilisiyle birlikte olsa ve bunlar sonra evlense ilk gunun onemi bozulurmu

Evlilikten tek anladiginiz sevismekse ilk gunun onemi bozulur. Düsünsene legal sevisme hakkin var ve ilkini anli sanli kutlamiyorsun...

Benim icin bozulmaz. Evlilikte cinsellik cok onemli ama asla tek ve en onemli sey olmadigi icin... elbet yapilacak olan sey imzadan once veya sonra yapilmis cok onemli degil.

Hale şu devirde hiç önemli değil çünkü kafalar değişti :)

daha önce ilişkilerim oldu. hiç biriyle evlenmek istemedim zaten. şimdi nişanlıyım... insana sadece bacak arasıyla değer vermeyen bir insanla hayatımı birleştireceğim. size de tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…