Bakin soru su biri evlenmeden once sevgilisiyle birlikte olsa ve bunlar sonra evlense ilk gunun onemi bozulurmuiyide başlığın öyle değil..
kendini düzgün ifade etsende derdin ne anlasak..
evlenmeden birlikte olanlar var mı diye mi sormak istedin diyen üyeye evet dedin şimdi evlenince diyorsun..
edit: o bağnaz sevgilini adam yerine koyup sevişme sakın..
Ayni kisiylentabiki
Bu konu hakkinda daha once burda konusmustuk o konuyu baska birinin agzindan yazdigimi soylemistim1 yıllık evliyim yazıyr konunun birinde
1 yıllık evliyim yazıyr konunun birinde
2 yili gecen iliskim var ikimizde evlenmek istiyoruz yaslarimiz 20 21 ama sevgilimin iyi kalici bi isi yok bende diyorumki askerlige git gel bari seninle nisanlanmadan sozlenmeden gitmem diyor 3 yil sonra evlenmeyi dusunuyoruz ama bu gidisle 3 yilada evlenemeyiz cunku ben kendi evimiz olmadan evlenmek istemiyorum evlenincede borcsuz olmak istiyorum benim ailemin durumu gayet iyi onunki normal sizce ne yapmaliyiz
Bakin soru su biri evlenmeden once sevgilisiyle birlikte olsa ve bunlar sonra evlense ilk gunun onemi bozulurmu
Ama 1 yıllık evliyim demiş abla anam başkası var demek ki bi ergenin kk işlettiği düşünmekten bı daha mantıklı geldikonu yok bn mi göremiyorum
Kim diyor evli diye ya? Hatırladığım konusu bu mesela ona istinaden yazdım ben de.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlenmek-isteyip-evlenemiyoruz.1004610/
Klitoris belirginliği konusu var 1 yıllık evliyim diyeShdjfgdf ne dediğini bilmiyor zaar.
Bu konu hakkinda daha once burda konusmustuk o konuyu baska birinin agzindan yazdigimi soylemistim
K
Klitoris belirginliği konusu var 1 yıllık evliyim diye
Arada hepimiz yapiyoruz ama oyle kabaliklarhah şöyle açık ve net..
hayır bozulmaz..
ama sevişme ve asla evlenme o erkek bozmasıyla..
Cevap veriyorum bozulabilirde bozulmayabilirdeBakin soru su biri evlenmeden once sevgilisiyle birlikte olsa ve bunlar sonra evlense ilk gunun onemi bozulurmu
Ogrendim merak etme konu o mu ya ben ne soruyorum millet ne yaziyorBaşkasının ağzından falan yazamazsın, üyeliğini başkasıyla kullanman ya da başkasıymış gibi yazman yasak.
2 yıllık ilişkide sevgilisi nasıl olur da bu konuyu hiç konuşmazSeviş de kurtul konu sahibi, tükettin bütün KK'yı.
Ogrendim merak etme konu o mu ya ben ne soruyorum millet ne yaziyor
Konustuk zaten o yuzden soruyorum2 yıllık ilişkide sevgilisi nasıl olur da bu konuyu hiç konuşmaz
İyi anlatamadı demek kiKonustuk zaten o yuzden soruyorum
Arada hepimiz yapiyoruz ama oyle kabaliklar
Kim sevisiyormu yazdim ? Bakin ya iyi okuyun benim sinirimi attirmayin elbet vardir ama ne gibi sorunlar olur yazdim ne yaran varda gocundun anlamadimkiSdhfgds sana ne yav kimin evlenmeden önce sevişip sevişmediğinden? Şu soruyu sormaya utanır insan. Kendin sevişmek istiyorsan seviş, çoğunluğa göre mi birlikte olup olmayacağına karar vereceksin? Hey Allahım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?