- 13 Mart 2025
- 11
- 4
- 1
- Konu Sahibi pilavfasulyecacik
-
Ayy müthiş darısı başımızaHamile kalmadan 1.5 sene önce bırakmıştım bebeğimi etkilemesin diye. İyi ki de bırakmışımçok büyük rahatlık ve inanın bir süre geçtikten sonra aklınıza bile gelmiyor
Nasıl geçti 3 ayınız, zorlandınız mı peki?Bende yemeğimi yedim sigaramı içtim normal hayatıma devam ediyorum sonra bı kasik ağrısı ihtimal sıfır ama yine test yaptım ve pozitif o saniyeden itibaren ağzıma vurmadım 3 ay oldu ve gerçekten bir çocuk istiyorsanız bu sizin için birakmak büyük bir şey yapıyorsunuz ve büyük teselli
Ben de aynısını düşünüyorum aslında. Sonra da diyorum ki “erteleme, bugün de yapabilirsin.”O öyle bi süreç olmuyor ya . Bıçak gibi kesip atmak gerekiyor yıllar yıllar uğraştık olmadı vazgecemedım mesela .
Tüp bebek transfer opu zamanı bile sigara ıcerek gidiyordum merkeze hatta transfer günü elimi yıkayıp dıslerımi fırçayıp transfere girdim . Pozitifi görünce vazgecıyorsunuz işte o zaman sadece kendınız değilde sizin elinizde olan bi hayat için endişelendiğinizde vazgecıyorsunuz.
Opu surecınde söyledim söyledim yapamadımBen de aynısını düşünüyorum aslında. Sonra da diyorum ki “erteleme, bugün de yapabilirsin.”
Hiç aklıma gelmiyor bile isteyince oluyor ilk 1 ay zorlanırsınız ama oluyor ne güzel anlatmışsınız yasadiklarinizi bence de bırakın yaşadığınızı yavrunuz yaşamasın başarabilir sinizNasıl geçti 3 ayınız, zorlandınız mı peki?
Ayyy harikasınızHic aklıma gelmiyor bi
Hiç aklıma gelmiyor bile isteyince oluyor ilk 1 ay zorlanırsınız ama oluyor ne güzel anlatmışsınız yasadiklarinizi bence de bırakın yaşadığınızı yavrunuz yaşamasın başarabilir siniz
Bende çok istiyorum bırakmayı. Pcos da var bırakmam gerekiyor her seferinde içmeyeceğim diyorum sonra bi bakıyorum kahve yapmışım elimde sigara
Şuan buraya bunları yazarken bile sigara içiyorum. Ve sanırım hamileyim yani daha kan testi verip netleştirmedim bir yıldır çocuk için uğraşıyorum daha ilk aylardan pcosumun olduğunu sigarayı bırakmam gerektiğini söylemişti doktor bırakamıyorum. Bebeğimin olmasını çok istiyordum ona rağmen bırakamadım. Gerçekten hamileysem asla içmemem gerekiyor ve bunu nasıl yapacağımı asla bilmiyorumAl benden de okadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?