ay benım hep bole oluyor....saçlarımı akşamdan yaparım genelde sabah uğraşmamak için bı yatarım yatağa bızmkısı rahat durmaz asla..hatta bazen derım bak saçımı falan yaptım bu gece yok . o zaman ıcene çıldırıyo :kedi: ve olan oluyo.kalk her gun sabah okula gtmeden duş al off bu soğuk havada bı de düşünun yanı :kedi: ama bu ay hesaplamadan gunaşırı forever
ben de acırım özellikle ctsi günleri kesinlikle çektirmem.kaydirigubbakcemile3
döverim seniiiklava:
Harbiden aynı kız bizim kocişler kaydirigubbakcemile3 aynı fabrikadan çıkmışlar sanki :roflol: bu ay ben de hep sabahları duş alıp çıkmaktan hasta oldum şimdi bak, dikkat et, sabahları saçlarını iyice kurutmadan çıkma, ben şu an gribim, sırf her sabah duş almaktan bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ben de acırım özellikle ctsi günleri kesinlikle çektirmem.kaydirigubbakcemile3
tşkler canım cvp iç,n ne zamandır yazmıyordum bu topiğe çünkü hamile kalacağımı düşünmüyorum
artık bende akışına bıraktım
takmıyorum zorlamıyorumda eşimi
Allah Allah ne kadar çok kadında aynı sorun varmış.Aslında biz de hep şöyle biliriz erkek olsa her gece ister evlenmeden önce bu şekilde söyleniyordu.Ama şimdi eskiyle kıyaslamamak lazım hiçbişeyi.Onlar da bizim gibi insan üstelik kadın erkekten daha çok istermiş de yetişme şartları vs bastırdığı için istemez gibi görünürmüş.Adamlar da yorgun şekerim artık,hayat kavgası,ekmek parası kazanmak şu şartlarda gerçekten kolay değil.bünye yoruluyor.Şimdi 30 yaşında kalp krizinden ölenlerin sayısı ne kadar arttı,önceden biz bu hastalığıu sadece yaşlılara özgü sanırdık.Bünye yoruluyo,akşam eve gidince hangi birimiz doğru düzgün bişey yapabiliyoruz uzanıp yatmak istemiyomuyuz onlar da insan kızlarrr.Ama bu konuyu hiç kimse açmamıştı şimdiye kadar kendi arkadaş çevremizde de konuşmadık.İyi oldu.Kocası içten her gece isteyen var mı gerçekten???
çok haklısın tatlımmm ama içim çok rahatladı tek değilmişimkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
valla keşke yumutlama dönemlerimiz cumartesine gelse ikimizde tatilya bi başka oluyo yawwww:kedi:
doğru nedense daha bi başka oluyo.hele banyoyu pazara bırakıyosun o daha zevklisempatiksalakcinni
bende kaçıyorum kısslarrr yemek vakti malummm
Ay evet yaa aklinialirimsmile, hatta banyo yapmadan bi de sabah çalışması giriyo araya :kedi: :kedi: :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?