kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay eşimde öyle diyo dün ee ne dedi doktor gördünüz mü pipi yi diyo töbe töbe
görmedik kızım olcak benim diyorum bende bayanssulusmile
canım ya siz çok çalıştınız bu ay inşallah vardır bebiş ne kadar kaldı BEKLENMEYEN regl'e :hulya:
ilk önce hayırlı olsun,inşallah oynadığını da hissedersen kazasız kucağına alırsın.ben de diyorum nerde bu kız kaç gündür.kalbi atıyosa annesi pıt pıt korkma inşallah bişey olmaz.pozitif ol ve dua et yeter.
doktorda öyle dedi baksana ne kadar rahat o korkma niye korkuyosun sadece kendine
bi süre dikkat etmen lazım o kadar 12. haftaya kadar dedi :)
ipek aplacım sağolasın amiiin inşallah çok merak ediyorum nasıl bişey oldugunu :)
insan senin prensesin de sağlıkla gelir dünyaya
bu arada bugün senin dediin gibi zeytinimle peynirimle geldim işe ya nası doydu karnım
hemen anlatamam laktozsuz süt bulamadım gelirken akşam büyük markete bakıcam orda
var daha önce görmüştüm tavsiyen için teşekkür ederim ilk günden işe yaradı yani yerimseniben
doktorda öyle dedi baksana ne kadar rahat o korkma niye korkuyosun sadece kendine
bi süre dikkat etmen lazım o kadar 12. haftaya kadar dedi :)
ipek aplacım sağolasın amiiin inşallah çok merak ediyorum nasıl bişey oldugunu :)
insan senin prensesin de sağlıkla gelir dünyaya
bu arada bugün senin dediin gibi zeytinimle peynirimle geldim işe ya nası doydu karnım
hemen anlatamam laktozsuz süt bulamadım gelirken akşam büyük markete bakıcam orda
var daha önce görmüştüm tavsiyen için teşekkür ederim ilk günden işe yaradı yani yerimseniben
çok güzel yaaa.o günleri bizde görecekmiyiz.............:Saruboceq:
Daha 18. günüm canım yaa, çok var daha :çok üzgünüm: zaman geçmek bilmez artık bilmiyorumkismile
hoşgeldin cngemn ben de geldim :)
ohh sütü de dene harika olur.ilk zamanlar ne yesen gaz yapar zaten.ben söylemesi ayıp şimdi bi portakal yedim.bebişim zor bekliyo valla saat başlarını.bugün sabah da ekmek arası yaptım peynir domates maydonoz,biber iştah zaten açık da moral oluyo yani çocuk besleniyo diye.hatta yiyebilirsen günde 1 kivi ye doğal folik asit deposu.kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin cngemn ben de geldim :)
canım çok sevindim yaa kalp atışlarını dıydun ne güzel RABBİM ya inş sağlıklı bir şekilde kucagına da alırsın tatlım darısı başımıza ne diyeyim:Saruboceq: bak ne güzel herşey yolundaymış artık takma bitanem kafana
ay_she :1hug: :1hug:
ayyy çok sıkılıyorum yaaa.yalnızlık çoook kötü..eşimde çok bunalmış..hasta olmuş hemen..dedim kaynanam iyi bakamadımı sana cadılık yaptırtmasın bana..kaydirigubbakcemile3
eşimde aynı..evlendim..yine anamın babamın yanındayım diyo...gerçekten zor..kocalarınızın kıymetini bilin...mafoldumbenmafoldumben
ay Allah yardımcın olsun canım senin ailen nerede sende annenlerde kalda hiçyoktan
yalnız kalmamış olursun
valla biz eskişehire kayınvalidemlere gidiyoruz veya annemlere oturmaya gidiyoruz vs
eve gelince ohh evimize geldik diyoruz orası annemizin babamızın evi ama kendi yuvanı
kurduktan sonra her yer yaban geliyo....hasretiniz kısa sürer , Allah ım bi kapı
açar da kavuşturur sizi inşallah :Saruboceq:
evet daha varmış canım bıraktınız mı çalışmaları ? yoksa tam gaz devam mı ?
sorma yaa.çok zor.ben düzcedeyim..o memlekette.bizim aileler orda.benim tayinim bu sene çıktığı için öyle hemen isteyemiyorum tayin..kimsecikler yok..bi allahın kulu yok burda..kafayı yemesem bari..hafta sonu gidicem inş.eşim dört gözle bekliyo..şimdiden stres başladı..ben nasıl banyo yapıcam diye...:kedi:gerçekten kendi evin gibisi yok kesinlikle..baba evinde bile eski rahat olmuyo.eve gelince oh diyosun...
sorma yaa.çok zor.ben düzcedeyim..o memlekette.bizim aileler orda.benim tayinim bu sene çıktığı için öyle hemen isteyemiyorum tayin..kimsecikler yok..bi allahın kulu yok burda..kafayı yemesem bari..hafta sonu gidicem inş.eşim dört gözle bekliyo..şimdiden stres başladı..ben nasıl banyo yapıcam diye...:kedi:gerçekten kendi evin gibisi yok kesinlikle..baba evinde bile eski rahat olmuyo.eve gelince oh diyosun...
Bıraktık artık, yumurtlamam da bitti zaten tahminlerimize göre yerimseniben
Ayyy bi de banyo derdi var dimi boshayallersmile, ailelerin evinde de banyoya girilmiyo ki yaaa :kedi:, hemen anlicaklar yaramazlık yaptığınızı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?