Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
annemi aratmadın vallaha....oda hergün teftiştee...gıdasız kalmayınnn!! ne yemek yaptın, yanına şunuda yap..bebek için şart. bunuda yemelisin :roflol::roflol::roflol:

Ya ben elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyrum;bazen farkında olmadan insanlara da bunları çok dikta ediyorum;gerek yok aslında!Herkes mutlaka doğruyu biliyordur.

ben sıcakları bekliyorum.... çokta sewerim sıcağıı!! kesin kış ve soğuk beni etkiliyorrr!! ( neye çamur atacağımı bilemedim valla) :asigim:

ben sıcakları bekliyorum.... çokta sewerim sıcağıı!! kesin kış ve soğuk beni etkiliyorrr!! ( neye çamur atacağımı bilemedim valla) :asigim:

:roflol: Pek espirilisin Pembem bu akşam!!! :roflol:
Kız sen izmir de oturmuyor muusn;hangi soğuktan bahsediyorsun :roflol:

Haaa,diyelim ki soğuk da sana neee!!!!klava: Evine mi yağıyor sanki!:dilcikar:
Desene nisana :dilcikar:kadar seninki sadece icraat olacak;çalışma değil :)

Ya ben elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyrum;bazen farkında olmadan insanlara da bunları çok dikta ediyorum;gerek yok aslında!Herkes mutlaka doğruyu biliyordur.

beslenme aslında tamamen aileden edinilen bir alışkanlık... hep diyorum ya, benim annem urfalı. ve bizde sebze yemeğide dahil etli olur ( karnımız doymuyo et yemeyince. ha bilmiyor muyuz? valla neyin doğru olduğunu biliyoruz ama vazgeçmek zor sanki. aslında bi yerden başlamak lazım, irade önemli belkide...

sende tutamıyosun haklı olarak kendini tabii :))) ama iyi oluyorr, biraz destek lazım sanki bizede!

Evet Urfa Antep tarafları pek sever eti:) ben de çok severim inan!Ama dengeli yemeye çalışıyorumhaftada bir gün kırmızı etimi mutlaka yerim,bir gün de balığımı canım istese de istemese de bu böyle;onun dışında da işte sebze ağırlıklı gıdalar tercihim... Başkalarına göre de benim beslenme biçimim çok katı olabilir tabi;onlara da saygı duyarım.

tabii hormonlar sıcakta daha etkili olacak , ben daha bi gevşiyeceğim,
herşey etkileşim içinde birbiryle... öle deme yaniii hihoyyythihoyyyt
şu an -2 izmirde... kar yağmıyor ama bütün kuru soğuk burdaaa..... alışkın değiliz anacım bizzz....15 gün öncesine kadar atkı bere yoktu burda... incecik çıkıyorduk dışarı...

bizimde 1 gün mutlaka balığımız vardır, 3 gün beyaz et varsa 3 günde kırmızı et kesin war bizde...sebze ise meze kıvamında kaşıkla yenir....alkisalkisalkis

Bir kaç güne yine olur eminim!Hormonlara gelince;sen ne diyorsan öyledir naniknanik
Bana da bakar mıısn kendimi bıraktım sna kızıyorum;biz çalışmadık bile bu ay ;test bile yapmadım ovulasyon için :bbo: Bir tek p.tesi akşamı merak ettim artık 16.gün akşamıydı ne işe yarayacaksa belki 18inde yumurtlarım diye düşünerek o zaman yaptım testi o da silik çıktı;yani ay bitti işte iştennnn geçtiiiiiii!

ben yine 2 gün erken olabilirm haberin olsun.

ay yakınımda olcaktın sendee zorla kitlerdim seni odayaaa :))))) kızım çocuğu kim yapcak sanaaa??? leylekler grevde :roflol::roflol::roflol::roflol:

bi ara çalışsan iyi olcak ama...
burda ben kutlucam, smart çalışmış cociş , getir bi şampanya fln.... cokacimcoook

CAnımcım geçen ay çalıştım ya hakkımı yeme. Hem çalıştım da ne oldu :)))))

Çiçeğim ızmitte kardeşlerini ziyarete gitti;cuma ya da cumartesi döner sanırım.

CAnımcım geçen ay çalıştım ya hakkımı yeme. Hem çalıştım da ne oldu :)))))

Çiçeğim İzmitte kardeşlerini ziyarete gitti;cuma ya da cumartesi döner sanırım.

hııımm...haberim yoktu çiçekten. bişii mi oldu dedim...

ay dün aşk ve ceza yı izledim, çok etkilendim galiba rüyamda, bebek emziriyodum ben...inanılmaz di mi?? kabus gibii...:lepi:

Su'da platese başladı başlayalı sattı bizi...
Kaldık böyle başbaşa :))))

Dizinin içeriğini bilmediğim için neden etkilendiğine dair bişey söyleyemeyeceğim :S

:)))) Canın sağolsun;yap da hangisini yaparsan yap önemli değil canımcım....

hadi biz de yatalım;haftaya okul açılacak ya eski düzenime dönmem lazım;gece 3ren 4ten önce hiç uyumadım bu tatilde Yatağa gidip uyumaya çalışıyorum dünden beri...
Kocaman öpüyorum seni canımcım :) ınşallah bebişin sneinledir;çıkmamış canda umut vardır unutma canım... :)

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................2 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

alak........................... 5 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48................. 21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
suozdek......................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce.................1 MART
the_fts...........................4 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
?--

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

iyi geceler şekerrr.... doğru sölüyosun düzenini bozma daha fazla...sersem gibi olursun...
umarım benimledir bebişşşş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…