annemi aratmadın vallaha....oda hergün teftiştee...gıdasız kalmayınnn!! ne yemek yaptın, yanına şunuda yap..bebek için şart. bunuda yemelisin :roflol::roflol::roflol:
Hmmmm!Bu aydan umut yok yani;anladım!:çok üzgünüm:Yaaa bu ay hiç mi hamiş haberi ge:çok üzgünüm:lmeyecek içimizden birinden yaaaaaaaaaaaaaaaaa :gitme:
Şubta ne bereketsiz aymış;yeni yılın rahatlığıyla kimse çalışamdı mı neeee!CADIARZU
Ama mart bomba olabilir;çiftleşme ayı :sm_cool:
ben sıcakları bekliyorum.... çokta sewerim sıcağıı!! kesin kış ve soğuk beni etkiliyorrr!! ( neye çamur atacağımı bilemedim valla) :asigim:
Ya ben elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyrum;bazen farkında olmadan insanlara da bunları çok dikta ediyorum;gerek yok aslında!Herkes mutlaka doğruyu biliyordur.
:roflol: Pek espirilisin Pembem bu akşam!!! :roflol:
Kız sen izmir de oturmuyor muusn;hangi soğuktan bahsediyorsun :roflol:
Haaa,diyelim ki soğuk da sana neee!!!!klava: Evine mi yağıyor sanki!:dilcikar:
Desene nisana :dilcikar:kadar seninki sadece icraat olacak;çalışma değil :)
Evet Urfa Antep tarafları pek sever eti:) ben de çok severim inan!Ama dengeli yemeye çalışıyorumhaftada bir gün kırmızı etimi mutlaka yerim,bir gün de balığımı canım istese de istemese de bu böyle;onun dışında da işte sebze ağırlıklı gıdalar tercihim... Başkalarına göre de benim beslenme biçimim çok katı olabilir tabi;onlara da saygı duyarım.
tabii hormonlar sıcakta daha etkili olacak , ben daha bi gevşiyeceğim,
herşey etkileşim içinde birbiryle... öle deme yaniii hihoyyythihoyyyt
şu an -2 izmirde... kar yağmıyor ama bütün kuru soğuk burdaaa..... alışkın değiliz anacım bizzz....15 gün öncesine kadar atkı bere yoktu burda... incecik çıkıyorduk dışarı...
Bir kaç güne yine olur eminim!Hormonlara gelince;sen ne diyorsan öyledir naniknanik
Bana da bakar mıısn kendimi bıraktım sna kızıyorum;biz çalışmadık bile bu ay ;test bile yapmadım ovulasyon için :bbo: Bir tek p.tesi akşamı merak ettim artık 16.gün akşamıydı ne işe yarayacaksabelki 18inde yumurtlarım diye düşünerek o zaman yaptım testi o da silik çıktı;yani ay bitti işte iştennnn geçtiiiiiii!
ben yine 2 gün erken olabilirm haberin olsun.
CAnımcım geçen ay çalıştım ya hakkımı yeme.Hem çalıştım da ne oldu :)))))
Çiçeğim İzmitte kardeşlerini ziyarete gitti;cuma ya da cumartesi döner sanırım.
Su'da platese başladı başlayalı sattı bizi...
Kaldık böyle başbaşa :))))
hadi biz de yatalım;haftaya okul açılacak ya eski düzenime dönmem lazım;gece 3ren 4ten önce hiç uyumadım bu tatildeYatağa gidip uyumaya çalışıyorum dünden beri...
Kocaman öpüyorum seni canımcım :) İnşallah bebişin sneinledir;çıkmamış canda umut vardır unutma canım... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?