Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Aaaaaaaaaaaaaaa!klava: Gülümcüm yaaaa,yoğurtsuz ev olurmu hiç.Süt mü içiyorsun peki sürekli?kalsiyum ihtiyacınızı nasıl akrşılıyorsunuz?Özellikle bayan olarak seni dikkat etmen lazım ileride osteoporoz olmamak için !!!!

Sorununun cevabına gelince en iyi yol söylediğimdi.Alternatif çözüm olarak elmayı deneyebiirsin madem çok kaçırdın yemeği hazımsızlığa iyi gelir.

bana mı bunlarrr :)):uhm:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................2 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

alak........................... 5 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48................. 21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
suozdek......................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce.................1 MART
the_fts...........................4 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
?--

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

ben mesela sütü çok tüketirim... elimden geldiince kahvemi bile sırf sütle içerim... ama dediğin gibi yoğurda çok alışkın değilim bende, helede ayrana...

Evet canım sana!Çalışmaları yaptın yapmasın daaaaaaaa;bu ay hiç istekli gelmiyorsun bana akannehir

çünkü bu ayda regl belirtileri arıyorum kendimde... 2-3 gün önce pembemsi bi akıntı geldi. gögüslerim şişti...bugünde belim ağrıyor...... geliyorlar yaniiiiiihihoyyyt

ümitsizlik değil ama bu ayda olmadığını biliorummm sankii... hiç bu sefer heyecan yapmadımdaaa bakalım gecikecek mi?

bilmiyorumkismile aslında ben severim ama yemiyoooo alıp atmaktansa ufakçıklardan alıom oda bazen bitmiyooo
süt hergün kahveme ekliyomm bilmiyorumkismile ama özellikle onuda içmiyommm
ayy ben ne kötü besleniyorummm tek saglıklı yemegim sabah 1 yumurtam sanırımmm

ben mesela sütü çok tüketirim... elimden geldiince kahvemi bile sırf sütle içerim... ama dediğin gibi yoğurda çok alışkın değilim bende, helede ayrana...

Tabi yoğurt şart değil ama öte yandan mide bulantısına iyi gelir;ama süt tüketetmeyen birinin mutlaka yoğırt yemesi gerekir.İkisinden biri şart anlayacağınız.... :dilcikar:

kızlar çıkıyorum ben dayanamıyorummm elma yiyip uyumaya çalışimmm
bol muhabbetler olsunnn

Tabi yoğurt şart değil ama öte yandan mide bulantısına iyi gelir;ama süt tüketetmeyen birinin mutlaka yoğırt yemesi gerekir.İkisinden biri şart anlayacağınız.... :dilcikar:

yada peyniri bol yemek lazım... benim kardeşim her yemeğin yanında mutlaka peynir ister mesela... fransızdır kendisi :roflol::roflol::roflol:

bundan sonra yiyemmmm kızz sana sözzz opuyorumnanaktan

E,pembemsi akıntı yerleşme kanaması bile olabilir yaaaniii....Bir sürü ilginç macera okuyoruz burda.Neden paylaşmadın bizimle peki???klava:

Canım geçen gün de pek ot türü şeyler yemedğinizi yazmıştın snaırım;yapma gülüm yaaaa!!!bugünümüzün de yarınımızın da en büyük dostu kurtaıcısı onlar.Lütfen tüket...
Tabi hiç içmemekten iyidir kahveye katmak ama sütün değeri azalıyor o durumda da.

Yoğurda gelince;bak sütü ben de sevmem tüketemem de o yüzden çok faydası olmayacağını bildiğim halde istemeye istemeye bir nesquik içiyorum;ama yoğurdumu asla ihmal etmem.Canım istese deeee istemese de..........!!!

CAnım!Peyniri de çok tüketiyorum!Üç beş çeşit kesin olur bizim kahvaltılar da da.Eşim de sever ama günlük kalsiyum ihtiyacının çok az bir kısmını karşılıyor o peynir malesef.

Artı vücutta kalsiyum depolayabilme yaşı 30-35 arası değişiyor ondan sonra cepten yemeye başlıyorsunuz.Eğer cepte bişey yoksa işte osteoporoz gösteriveriyor kendini.
O yüzden lütfen şimdiden tüketimi artırın.

ya pembe akıntı bende daha öncede olmuştu 1-2 ay; adetten 4-5 gün önce. uzun zamandır yoktu böle bişii. gayet normal karşıladım.... zaten 8ine kalmaz benimkiler, geleceklerse bugün yarın gelmeliler....her ay 23 gün öne gelio bende reglim, geçen ay 8di....

Offff!ne sıkıcı biri oldum yine!:bbo: Ne karışıyorsam beslenmenize!!!Her defasında da daha karışmayacağım diyorum ama dayanamıuourm yanlış şeyler duyduğumda kusura bakmayın kızlar yaaaaaaaaaaaa!:tomato:

Fatoşum elmayı yeyip hemen yatma bir on on beş dakika geçsin üstünden!!!!
Offf yine yaptım işte!:tomato:

Hmmmm!Bu aydan umut yok yani;anladım!:çok üzgünüm:Yaaa bu ay hiç mi hamiş haberi ge:çok üzgünüm:lmeyecek içimizden birinden yaaaaaaaaaaaaaaaaa :gitme:
Şubta ne bereketsiz aymış;yeni yılın rahatlığıyla kimse çalışamdı mı neeee!CADIARZU

Ama mart bomba olabilir;çiftleşme ayı :sm_cool:

annemi aratmadın vallaha....oda hergün teftiştee...gıdasız kalmayınnn!! ne yemek yaptın, yanına şunuda yap..bebek için şart. bunuda yemelisin :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…