• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bravo valla.aslında o kılıyosa birlikte daha kolay olur.ben de başlamak istiyorum Allah güç versin şeytan uzak dursun da.

Valla inşallah başlicam ben de yaa, kocişim bazen diyo ki, eşler birbirinin ibadetinden sorumludur, sen kılmayarak beni de zor durumda bırakıyosun, senin namazın benden sorulacak diyo, çok üzülüyorum ozaman bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Aaaaaa olur mu öyle şey yaaaa kızıyorum ama bak, bıkmak da neymiş :oklava:

Canımcım benim doktorum sadece prolaktinimin çıkıp progesteronumun düştüğünü söylemişti, diğerlerinde bi anormallik yoktu galiba, olsa söylerdi yani yerimseniben

progesteron 0,37 çıktı benim.baya düşük.prolaktin öyle bi hormonki bütün dengeyi altüst ediyo dedi..inş ilacı içince düşmüştür.progesteron yükselmiştir.yumurtam çatlamıştır..şimdide bebiş bize meraba demek için hazırlanıyodur...
(ay ne yazdım amaaa....):roflol::roflol:
kestane kebap atması sevaaappp.....banane....kaydirigubbakcemile3

saol canım bende iyiyim...ben balgattayım canım sen neresindensin :1hug:

hımmCADIARZU güzel yerdir balgatta..ben de küçükesat tarafındayım canım..ankaranın her yerini biliyormusun kız alıştın mı pek sevmezler ankarayı genelde:))

dünkilerden kalmıştı sadece biraz daha kaşar getirdim bi de simit :) ama yetmiycek gibi
annem dün dedi sen ordakı yemekleri yiyemeyınce arasana beni getiriym hemen aa
niye böyle yapıyosun dedi annem iş yerime yakında ama bendew işte yorulmasın diye
aramıyom acıkıyom ama zaten 9 ay karnında 23 sene de dışarda kahrımı çekiyo kadın
bi de peşimden yemek mi taşıttrııym diyom ay ya anne adayı olunca hiç kıyamıyo insan annesine

Doğru evet ya zeytin peynir daha iyi :)

Annem fasulte ve lahanadan yapar daha doğrusu ne varsa katar turşu namına :D bazen sadece lahanadan yapar 

annene getirme de ben 7. aya girecem her akşam üşensem de beslenme hazırlar gibi hazırlıyorum.meyve mutlak koy ben yarım saat sonra portakalımı yicem sabırsızlanıyorum.çok ilginç benim bebişim portakal yiyince daha bi oynuyo çok seviyo galiba ya da bana öyle geliyo.mutlu oluyorum o zaman.sen de eksik etme.mesela bonus diye yanında balık konservesi getir ben çok kilo aldım diye yiyemiyorum bi de nefret ederim balıktan ama ilk aylar yedim.getir ihmal etme yalnız 10 saat iştesin az değil.şimdi neyse de bebiş büyünce canı çekecek annesi o zaman görürüm seni.

progesteron 0,37 çıktı benim.baya düşük.prolaktin öyle bi hormonki bütün dengeyi altüst ediyo dedi..inş ilacı içince düşmüştür.progesteron yükselmiştir.yumurtam çatlamıştır..şimdide bebiş bize meraba demek için hazırlanıyodur...
(ay ne yazdım amaaa....):roflol::roflol:
kestane kebap atması sevaaappp.....banane....kaydirigubbakcemile3

Hahhhhhhhhhh şöyle :lepi:
Benim de prolaktin 92 , progesteron 0,4 çıkmıştı , 2 hafta yarımşar içtim ilaçları, hemen düzeldi, prolaktin 12 , progesteron 9,5 oldu , gayet güzel dedi doktorum yerimseniben
senin de öyle olacak inş. zemuszemus

Valla inşallah başlicam ben de yaa, kocişim bazen diyo ki, eşler birbirinin ibadetinden sorumludur, sen kılmayarak beni de zor durumda bırakıyosun, senin namazın benden sorulacak diyo, çok üzülüyorum ozaman bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

ne güzel düşünüyo.keşke benim kocişim de öyle düşünse.ama çok dua ediyorum o da başlıycak bi gün.

Benim de prolaktin 92 , progesteron 0,4 çıkmıştı , 2 hafta yarımşar içtim ilaçları, hemen düzeldi, prolaktin 12 , progesteron 9,5 oldu , gayet güzel dedi doktorum yerimseniben

ya bişey sorcam bu bahsettiğiniz 2 hormon neden düşük ya da fazla olur?

hımmCADIARZU güzel yerdir balgatta..ben de küçükesat tarafındayım canım..ankaranın her yerini biliyormusun kız alıştın mı pek sevmezler ankarayı genelde:))

öle heryerini bilmiyorum...yani ankara güzel şehir ama kimse memleketimin yerini tutamaz çok özlüyorum orayı...yinede alıştım sayılır artık...:)

SÜPERSıN.SÜPERSıN.SÜPERSıN...SENı ÇOOOOOOOOOKKK SEVDıM..SENı KARDEŞıMMMM ıLAN EDıYORUMMMM....:roflol::roflol:

öle heryerini bilmiyorum...yani ankara güzel şehir ama kimse memleketimin yerini tutamaz çok özlüyorum orayı...yinede alıştım sayılır artık...:)

yani haklısın ben de ankaradan başka bir yerde yapamam memleket gibisi yok dediğin gibi :)) artık hep burda mısınız kız dönücek misiniz yoksa :)

Tatlım prolaktin süt hormonu biliyosun, hipofiz bezi , tiroit bezi gibi bezlerle ilişkisi var bu hormonun, ikisi de neden olabiliyo prolaktinin yükselmesine, bi de pko lularda da genelde yükselirmiş , ben bi de biyerde, göğüslerin çok uyarılması da prolaktini arttırır diye okumuştum, hani doğum yapan kadınların eğer sütü gelmiyosa, göğüslerini bol bol ovuşturması önerilir ya, onun gibi bişey heralde bilmiyorumkismile
Laf aramızda ben bundan şüpheleniyorum, benim kociş sağolsun hiç rahat bırakmıyo benim yumoşları :kedi: :kedi: :kedi:

yani haklısın ben de ankaradan başka bir yerde yapamam memleket gibisi yok dediğin gibi :)) artık hep burda mısınız kız dönücek misiniz yoksa :)

yok canım nerde ömür boyu burdayız:))eşimin işi ailesi hepsi burda...

SÜPERSİN.SÜPERSİN.SÜPERSİN...SENİ ÇOOOOOOOOOKKK SEVDİM..SENİ KARDEŞİMMMM İLAN EDİYORUMMMM....:roflol::roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Ben hepinizi çoktan kardeşim ilan ettim zaten, kendi kardeşimle paylaşmadıklarımı sizinle paylaşıyorum burda canım benim :1hug:

Tatlım prolaktin süt hormonu biliyosun, hipofiz bezi , tiroit bezi gibi bezlerle ilişkisi var bu hormonun, ikisi de neden olabiliyo prolaktinin yükselmesine, bi de pko lularda da genelde yükselirmiş , ben bi de biyerde, göğüslerin çok uyarılması da prolaktini arttırır diye okumuştum, hani doğum yapan kadınların eğer sütü gelmiyosa, göğüslerini bol bol ovuşturması önerilir ya, onun gibi bişey heralde bilmiyorumkismile
Laf aramızda ben bundan şüpheleniyorum, benim kociş sağolsun hiç rahat bırakmıyo benim yumoşları :kedi: :kedi: :kedi:

yazdıklarının hiç birini bilmiyordum:kedi:
saol canım öğrenmiş oldum.
o zaman benim tam tersini yapmam lazım bol bol dokunması lazım süt bezlerini uyarması için:kedi:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Ben hepinizi çoktan kardeşim ilan ettim zaten, kendi kardeşimle paylaşmadıklarımı sizinle paylaşıyorum burda canım benim :1hug:

öyle gerçekten şimdiye kadar konuştuklarımızı kimlerle paylaşabildik kiaklinialirimsmile

annene getirme de ben 7. aya girecem her akşam üşensem de beslenme hazırlar gibi hazırlıyorum.meyve mutlak koy ben yarım saat sonra portakalımı yicem sabırsızlanıyorum.çok ilginç benim bebişim portakal yiyince daha bi oynuyo çok seviyo galiba ya da bana öyle geliyo.mutlu oluyorum o zaman.sen de eksik etme.mesela bonus diye yanında balık konservesi getir ben çok kilo aldım diye yiyemiyorum bi de nefret ederim balıktan ama ilk aylar yedim.getir ihmal etme yalnız 10 saat iştesin az değil.şimdi neyse de bebiş büyünce canı çekecek annesi o zaman görürüm seni.

ya dedim ya yeni getirmeye başladım evden neye ihtiyacım olcak tam kestiremıyşrum

dün çoğunu yiyememiştim mesela düzene oturucak tabii zamanla portaka hşç kalmamıştı

evde eşimde gelirken almayı unutmuş kaldım ortada elmam var işte kuru üzümüm var

ya canım hep sulu şeyler istiyo portakal mandalina su istiyo bide içim yanıyo sanki

evet doğru söylüyosun bebişimi çeşitli besinlerle beslemem lazım daha dün akşam yedim

canım balık :hulya:

canım prolktinin yükselmesi için çok sebep var...beyindeki bi bezin salgıısından kaynaklanıyo..süt hormonu deniliyo..hamilelerde yükseliyo..süt olması için..ama hamile değilsen hamileliği engelliyo..yumurtlamayı falan engelliyo..çok gıcık bi hormon yani...

Back
X