• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Canım test yapmadın mı ki? Bence test yap varsa çıkar heralde, inş. yoktur ama gerçekten zor olur senin için :1no2:
ama bi de şunu düşün, zaten daha 9 aylık çocuğun varmış, doğumdan sonra yumurtlama hemen eski düzeninde devam etmiyo bildiğim kadarıyla, doğumdan sonra da aylarca adet olmayan, sonra düzensiz adet görüp, 1 yıldan sonra yavaş yavaş yumurtlaması düzene girenler oluyo, belki seninki de öyle bi düzensizliktir sadece :teselli:

hayir canim yapmadim,olabilir ama benim reglim dogumdan 40 gun sonra duzenli bi sekilde her ay geliyordu,

hayir canim yapmadim,olabilir ama benim reglim dogumdan 40 gun sonra duzenli bi sekilde her ay geliyordu,

Ozaman bir an önce bi test yap bence , yoktur inş. diyoruz ama sizin için hayırlı olanı yalnız Allah bilir, hayırlısı olsun tatlım :Saruboceq:

benimkilerin adıda TOPKEK....ayyy kimse duymasınnn...kaydirigubbakcemile3

ayyy çok güldüm ya sen çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kızlarrr sizi unuttum sanmayın emiiiii...selamlar..sadece biz şehir dışındayız ve ben giremiyorum siteye.evde olmadığım için.eski düzene girerim inşallah yine yakın zamanda..ama unutmadım sizi terketmedim emii :) öpüldünüzzzzz..

benim kocişim daha bi romantik benimkilerin adı:kızımın mamaları:bbo:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy bugün gülmekten ölücem sanırım ay Allah korusun:)

ayyy çok güldüm ya sen çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

utandırıyosunuz beni...:kedi::kedi:
bazen çarşıda falan acıktıkmı ben derim topkek alıyım diye...pis pis sırıtır...kaydirigubbakcemile3

utandırıyosunuz beni...:kedi::kedi:
bazen çarşıda falan acıktıkmı ben derim topkek alıyım diye...pis pis sırıtır...kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy krize girdim burda biri beni durdursun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X