• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
utandırıyosunuz beni...:kedi::kedi:
bazen çarşıda falan acıktıkmı ben derim topkek alıyım diye...pis pis sırıtır...kaydirigubbakcemile3

işte en güzel yanı bu.kimsenin bilmediği sadece ikinizin bildiği şifrelerin olması ve gülmeniz.bizim de var,herkesin vardır.çok zevkli oluyo.

Ay evet yaa, en çok sevdikleri yer diyebilirim hatta yerimseniben
Benimkinin hiç elini çekmediği bi yumoşlarım var bi de popuşum zaten :kedi: :kedi: :kedi: erkek milleti işte ...

benimki de popuşa çok dokunur da ben pek elleştirmiyorum son zamanlarda mahalle mektebinin davulu kadar oldu da komplekse giriyorum:kedi:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................2 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

alak........................... 5 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48................. 21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
suozdek......................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce.................1 MART
the_fts...........................4 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
?--

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

işte en güzel yanı bu.kimsenin bilmediği sadece ikinizin bildiği şifrelerin olması ve gülmeniz.bizim de var,herkesin vardır.çok zevkli oluyo.

Ay evet yaa, ailelerin yanında çok oluyo bu bize, bazen bakışlarımızla bile anlaşıyoz, çok komik oluyo kaydirigubbakcemile3

benimki de popuşa çok dokunur da ben pek elleştirmiyorum son zamanlarda mahalle mektebinin davulu kadar oldu da komplekse giriyorum:kedi:

Senin kociş ramazan davulculuğuna soyundu desene :roflol: :roflol: :roflol:
Onun tadı da başka olur canım yerimseniben kocişe sormak lazım kaydirigubbakcemile3

Ay kızlar, bu ay kimler kocişine sevgililer günü hediyesi verebilecek acaba bilmiyorumkismile
Ben çok istiyorum ama bu ay kendimi çok kaptırmicama söz verdim, kendimi tutmaya çalışıyorum yaaa bilmiyorumkismile

Ay kızlar, bu ay kimler kocişine sevgililer günü hediyesi verebilecek acaba bilmiyorumkismile
Ben çok istiyorum ama bu ay kendimi çok kaptırmicama söz verdim, kendimi tutmaya çalışıyorum yaaa bilmiyorumkismile

ya da hediye almayı düşünüyor musunuz????alacaksanız ne?almayacaksınız sürpriz var mı????

amin aminn...ayy biliyomusunuz bugün benim doğum günüm şimdi bi çiçek geldi eşimin ailesinden çok mutlu oldum yaa mafoldumben

nice yaşlara canım.a.s.inşallah bundan sonraki doğum gününde bebişin kucağında olur.ne kadar düşüncelilermiş,herkes düşünmez bunu ona göre kıymetini bil.

NANEŞEKEEEERRRR....
çoooooook mutlu güzel yıllar....eşinle..çocuklarınla....nice yıllar tatlım...

nice yaşlara canım.a.s.inşallah bundan sonraki doğum gününde bebişin kucağında olur.ne kadar düşüncelilermiş,herkes düşünmez bunu ona göre kıymetini bil.

Ayyyy ne güzel yaaa :asigim: canım benim nice yıllara, sağlıkla, mutlulukla, aşkla ve bebişle dolu inş. :1hug:

çok teşekkür ederim saolun canlarım benimm...inşallah hepberaber bebişlerimizi kucagımıza alırız...opuyorumnanaktan
ewet kıymetlerini biliyorum Allah onlardan razı olsun....

Ben hiç düşünmedim yaa bilmiyorumkismile, nedense bu ay en güsel hediyeyi verecekmişim gibi geliyo boshayallersmile

inşallah canım.neden evlenince hediyenin pek bi anlamı kalmaz bilmiyorum ki.aynı cep olayı sanırım.sositososito

NANEŞEKEEEERRRR....
çoooooook mutlu güzel yıllar....eşinle..çocuklarınla....nice yıllar tatlım...

saol canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için... opuyorumnanaktan

dogum günün kutlu olsun canım ayyy ne güzel yaa ne kadar ince düşünmüşler ee eşin ne aldı ???

sende çok saol canım benim....saolsunlar düşünmüş göndermişler....
eşimden daha bişey görmedim akşama süprizi oldugunu biliyorum sadece opuyorumnanaktan

Back
X