adamlar seviyo işte anacım memişleri:icecream:
Ay evet yaa, en çok sevdikleri yer diyebilirim hatta yerimseniben
Benimkinin hiç elini çekmediği bi yumoşlarım var bi de popuşum zaten :kedi: :kedi: :kedi: erkek milleti işte ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adamlar seviyo işte anacım memişleri:icecream:
utandırıyosunuz beni...:kedi::kedi:
bazen çarşıda falan acıktıkmı ben derim topkek alıyım diye...pis pis sırıtır...kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy krize girdim burda biri beni durdursun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ay evet yaa, en çok sevdikleri yer diyebilirim hatta yerimseniben
Benimkinin hiç elini çekmediği bi yumoşlarım var bi de popuşum zaten :kedi: :kedi: :kedi: erkek milleti işte ...
işte en güzel yanı bu.kimsenin bilmediği sadece ikinizin bildiği şifrelerin olması ve gülmeniz.bizim de var,herkesin vardır.çok zevkli oluyo.
benimki de popuşa çok dokunur da ben pek elleştirmiyorum son zamanlarda mahalle mektebinin davulu kadar oldu da komplekse giriyorum:kedi:
Senin kociş ramazan davulculuğuna soyundu desene :roflol: :roflol: :roflol:
Onun tadı da başka olur canım yerimseniben kocişe sormak lazım kaydirigubbakcemile3
Ne güsel gülüyoruz işte fena mı kaydirigubbakcemile3 Allah ağlatmasın :Saruboceq:
Ay kızlar, bu ay kimler kocişine sevgililer günü hediyesi verebilecek acaba bilmiyorumkismile
Ben çok istiyorum ama bu ay kendimi çok kaptırmicama söz verdim, kendimi tutmaya çalışıyorum yaaa bilmiyorumkismile
amin aminn...ayy biliyomusunuz bugün benim doğum günüm şimdi bi çiçek geldi eşimin ailesinden çok mutlu oldum yaa mafoldumben
Sen de hem utanıyon hem de anlatıyon kıs benim gibi kaydirigubbakcemile3
amin aminn...ayy biliyomusunuz bugün benim doğum günüm şimdi bi çiçek geldi eşimin ailesinden çok mutlu oldum yaa mafoldumben
ya da hediye almayı düşünüyor musunuz????alacaksanız ne?almayacaksınız sürpriz var mı????
nice yaşlara canım.a.s.inşallah bundan sonraki doğum gününde bebişin kucağında olur.ne kadar düşüncelilermiş,herkes düşünmez bunu ona göre kıymetini bil.
Ayyyy ne güzel yaaa :asigim: canım benim nice yıllara, sağlıkla, mutlulukla, aşkla ve bebişle dolu inş. :1hug:
Ben hiç düşünmedim yaa bilmiyorumkismile, nedense bu ay en güsel hediyeyi verecekmişim gibi geliyo boshayallersmile
NANEŞEKEEEERRRR....
çoooooook mutlu güzel yıllar....eşinle..çocuklarınla....nice yıllar tatlım...
dogum günün kutlu olsun canım ayyy ne güzel yaa ne kadar ince düşünmüşler ee eşin ne aldı ???