çok güzel bilgiler var gerçekten.çok saol canım.a.s.
aysecik sen de oku.
benimkilerin adıda TOPKEK....ayyy kimse duymasınnn...kaydirigubbakcemile3
benimki de popuşa çok dokunur da ben pek elleştirmiyorum son zamanlarda mahalle mektebinin davulu kadar oldu da komplekse giriyorum:kedi:
aaa bak hemne hayal bile ettim küçük kutunun içinde çizt çizgili gebelik testi vercem ama önce gözlerini yumucakkk sonra elni göbişime koydurup öyle vercemmm.inş RABBİM hayal etmesi bile çokk güzelll
yarın bize de bol bol anlatırsın:hulya:
Eminim çok güsel olucak yerimseniben tabi sonra da depreeeeeeeeeeeeeeeeeeeem delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bi de zaten ihtiyacımız olan ve beğendiğimiz şeyleri alıyoruz.biz yılbaşında da almadık birbirimize sadece onun çok beğendiği bi çanta vardı yılbaşından 1 hafta önce onu aldık ona ben de "say bunu yılbaşına"diye takıldım.ben çok güzel bi tablo beğendim onu sadece 14 şubat anısına almayı düşüyorum.arkasına da tarih falan atarım,birlikte beğendiğimiz evimiz için bişey almış oluruz.
ayy hemde nasıl istiyorum hemen akşam olmasını bi bilsenn:))çok heyecanlıyım nelerin bekledigini bilemiyorum eyvahedigeldismile :))
okuyorum hemen :)
bu arada bişey dicemben ilk bebişimi kaybettiğimde 9 haftalıktı bebeğim kürtajdan
1 hafta sonra fln ben uzanıyordum eşimde
oyun yapıyodu bana birden aa baksna bu ne ddedi baktım bemyeaz süt müyüdü bilmiyorum
aktı böyle ne önce ne sonra bi daha hiç görmedim öyle bi akıntı
ama ne kadar çok ağladım bebeğimizin sütü kendi yok kalbi durdu diye nası ağlamıştım
hahahah biz bayramlaşma işlemine puzzle diyoruz puzzle yapalım mı biraz hıı nedersin fln
tabii puzzle yi bırakalı oldu biraz doktor dedi toplayın oyuncaklarınızı yasak size kaydirigubbakcemile3
evet sorma benim eşimde kilo ver diyo bazen sonrada verme verme yaa böyle çok güzel
diye popo için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok konforluymuş :roflol: :roflol: :kedi:
bende bebişimiizn cinsiyeti belli olsun o renk minik patikler alıcam güzel bi paket yapıp
vericem öyle düşünüyorum inşallah
sende istediğin hediyeyi verebilirsin inşallah canım :)
bayankarasu benım arada bir miğde bulantısı göğüslerimde sızlama iki kere felan tansiyonum düştü akşamalrı miğdemde acayıp br acı başıma vuruyor birde yumurtalam günlerimde ilişkiye girdikten sonra 4 gün acayip kasık ağrım oldu sanki adet olacak gibi ama emin değilim şimdide göğsümün ucu büyüdü sol göğsümün
aaa çok hoş bi fikir bence :lepi::lepi:
inşallah cnm allah herkese versin hayırlı evlatlar daha 4 gün var bugün 27 günüm bakalım beklıyeceğim
düşünme,hatırlama bile artık bunları hepsi geride kaldı,içinde şimdi yeni bi canlı var.çok hayır getirsin sana inşallah ayşecik bu bebek bi daha da kimseye yaşatmasın Allah zordur kesin.
Popo konusunda benimki konforu tercih etmiyo maalesef. O yüzden doğumdan sonra sıkı bi şekilde spora başlamam lazımaklinialirimsmile
canımcım doğum günün kutlu olsun..eşinle ve sevdiklerinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim..herşey gönlünce olsun..işallah en yakın zamanda meleğin de gelir sana en güzel hediye olur canım benim :)
MUTLU YILLAR a.s.Şeniza.s.
saol canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...inşallah hepimiz bebişlerimize kavusuruz en kısa zamanda... :1hug: opuyorumnanaktan
[
bende bebişimiizn cinsiyeti belli olsun o renk minik patikler alıcam güzel bi paket yapıp
vericem öyle düşünüyorum inşallah
sende istediğin hediyeyi verebilirsin inşallah canım :)
hayır üzülmüyorum artık eskisi kadar yani ama ben başımdan geçeni anlatmak istedim
7. aya kadar süt gelmiyo diyolar ama başıma böyle bi şey geldi manasında
ben sakinim üzülmüyorum yerimseniben
eşim daha o konuda karar veremedi konforu tercih ediyo bu da benim işime geliyo
zaten şu ara diyet fln yapamam genede salı günü tartıldım doktorda 3 kilo vermişim
nası verdiysem
bu arada bu linkteki emzirme şeysinde yazıdıına göre emzirirken veriyomuşuz kiloları
buna sevindim aklinialirimsmile
Kızlar Okan Bayülgen televizyonda baba olmanın ne kadar mükemmel bi duygu olduğunu anlatıyo bilmiyorumkismile
BenİM kocişim de o mükemmel duyguyu çok ama çok hakediyo ama ne zaman olucak yaaa mafoldumben
ALLAHIM SEN KOCİŞİMİN GÖNLÜNE GÖRE VER YARABBİM ... :Saruboceq:
Kızlar Okan Bayülgen televizyonda baba olmanın ne kadar mükemmel bi duygu olduğunu anlatıyo bilmiyorumkismile
BenİM kocişim de o mükemmel duyguyu çok ama çok hakediyo ama ne zaman olucak yaaa mafoldumben
ALLAHIM SEN KOCİŞİMİN GÖNLÜNE GÖRE VER YARABBİM ... :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?