Ay kızlar, bu ay kimler kocişine sevgililer günü hediyesi verebilecek acaba bilmiyorumkismile
Ben çok istiyorum ama bu ay kendimi çok kaptırmicama söz verdim, kendimi tutmaya çalışıyorum yaaa bilmiyorumkismile
inşallah canım.neden evlenince hediyenin pek bi anlamı kalmaz bilmiyorum ki.aynı cep olayı sanırım.sositososito
aaa bak hemne hayal bile ettim küçük kutunun içinde çizt çizgili gebelik testi vercem ama önce gözlerini yumucakkk sonra elni göbişime koydurup öyle vercemmm.inş RABBİM hayal etmesi bile çokk güzelll
Ben hiç düşünmedim yaa bilmiyorumkismile, nedense bu ay en güsel hediyeyi verecekmişim gibi geliyo boshayallersmile
Çünkü birbirine aşık bir çift için en güsel hediye birbirleridir :asigim: :asigim: :asigim:
saol canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için... opuyorumnanaktan
sende çok saol canım benim....saolsunlar düşünmüş göndermişler....
eşimden daha bişey görmedim akşama süprizi oldugunu biliyorum sadece opuyorumnanaktan
aaa bak hemne hayal bile ettim küçük kutunun içinde çizt çizgili gebelik testi vercem ama önce gözlerini yumucakkk sonra elni göbişime koydurup öyle vercemmm.inş RABBİM hayal etmesi bile çokk güzelll
ayy inşallah canım ya...bende düşünüyorum ne alsam diye ama daha bişey bulamadım...orjinal bişey olsun istiyorum:))
ayy keşke bebek müjdesi verebilsek ne süper olurdu ama... zemuszemus
yaa benim eşim 14 şubatlarda hediye almaz genelde kutlamayıda sevmez herkesin kendine özgü 14 şubatları varr der mesela bizimki 25 ocak ilk tanıştıgımız tarihh bizim sevgililer günümüz o gündür falan derrr hediye beklemiyorum yanii benn ee o öle düşününce bende almam tabikiiii
nasıl bir süpriz seni bekliyoo acabaaa.sen şimdi hemencicek akşam olsun istiyorsundır
ayy hemde nasıl istiyorum hemen akşam olmasını bi bilsenn:))çok heyecanlıyım nelerin bekledigini bilemiyorum eyvahedigeldismile :))
ayy hemde nasıl istiyorum hemen akşam olmasını bi bilsenn:))çok heyecanlıyım nelerin bekledigini bilemiyorum eyvahedigeldismile :))
Ya ben listeye geçen ay 17sinde oldum diye 17 Şubat yazdırdım ama , eğer tahmin ettiğim gibi 15. gün yumurtlamışsam, 14 şubat tam adet günüm oluyo, o gün test yapsam çıkar mı ki bilmiyorumkismile belki de çıkmaz bilmiyorumkismile
merhabalr kızlar benım sol göğsümün ucu büyüdü sizce bu hamilelik belritisimidr
Ya ben listeye geçen ay 17sinde oldum diye 17 Şubat yazdırdım ama , eğer tahmin ettiğim gibi 15. gün yumurtlamışsam, 14 şubat tam adet günüm oluyo, o gün test yapsam çıkar mı ki bilmiyorumkismile belki de çıkmaz bilmiyorumkismile
ya tatlım çıkar belkim ama çıkmayıncada insan biyo tatmam yok ama bide diyoki acaba erken mi yapdımm o yüzden bence beklenene adet tarihi geçdikden sonra test yapmak en mantıklısı ben mesela sabah diyorum kendi kendime test yapsam çıkarmı ama düşünüyorum sonra ee yapsam negatif çıkarsa ne olcak acaba erken mi sonra dicem kesin erken pozitif çıksa acaba dogrumuuu??? yani sorular hiç bitmiyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?