inş. o günleri bizlerde görebilirz..bende bayılıyorum o hareketlerine çok tatlı oluyorlar yaa....buarada durumun nasıl canım düzeldin mi?
Tatlım geçmiş olsun, neyseki ters bişey yokmuş, bidaha da olmaz inş. :teselli: dikkat et kendine, yorulma fazla, sağlıkla kucağına alacaksın inş. meleğini :Saruboceq:
Kız okadar kaptırma kendini deli kaydirigubbakcemile3 şimdilik hormonların düzene girmiş olsun yeter de kendi kendine, onlar düzene girince bebiş de arkasından gelecek zaten inş. öyle düşün yerimseniben
hoşbulduk canım,yaa salı günü kanamam oldu çok korkmuştuk serum filan takıldı işte,bugünde ayrıntılı ultrason da baktırdık üniversite hastanesinde çok şükür kötü bişi yokmuş,iyi gidiyor çok şükür canım ...
inşallah inşallah :)
iyiyim canım çok şükür kalp atışlarını da gördük salı günü herşey yolunda şu anda
böyle devam eder inşallah :) bi sorunum yok acıkıyorum yoruluyorum bide az hareket
etsem nefes nefese kalıyorum nedense :)
senin bebişte 12 haftalık olmuş koccaman olmuş maşallah sübhanallah :)
ay evet yaaa.ne safımmm.hemen gaza geliyorum..gıcık oldum kendime....kötükedihüso
geçmiş olsuuunnn...:teselli:hoşbulduk canım,yaa salı günü kanamam oldu çok korkmuştuk serum filan takıldı işte,bugünde ayrıntılı ultrason da baktırdık üniversite hastanesinde çok şükür kötü bişi yokmuş,iyi gidiyor çok şükür canım ...
hoşbulduk canım,bende iyi sayılırım canım,düşük tehlikesi olan gruba dahil oldum 2gün önce başka da bi problem yok işte :) bebiş te iyi çok şükür teyzesi biraz korkuttu bizi ama bi sorunu yokmuş çok şükür...
ayy canım benim aman çok dikkat et kendine sakın hareket edip zorlama kendini....
çok şükürki kötü bişi yokmuş ama sen yinede çok dikkatli ol canım... :1hug:
arkadalar bişey sorucam buraya yazılıyomu bilmyorum yanlıs yerede yaza bılırım kusura bakmayın muhabbetınızı bolmek istemem yeni üye oldum yanı 1-2 aydır falan bu yazı yazdıgınızda hemen altında cıkan takvım gıbı o seyı nasıl eklıyoruz ögrenebılırmıyım ben bebek beklemıyorum henuz ama mayısta nişanım var ondan eklemek ıstedım ama başarılı olmadım bılmıyorm hıc bısey cunki.tesekkur ederım sımdıden. anne adaylarınada saglıklı bır evlat kucaklarına almayı nasıp etsın allahım inş . iyi akşamlar
arkadalar bişey sorucam buraya yazılıyomu bilmyorum yanlıs yerede yaza bılırım kusura bakmayın muhabbetınızı bolmek istemem yeni üye oldum yanı 1-2 aydır falan bu yazı yazdıgınızda hemen altında cıkan takvım gıbı o seyı nasıl eklıyoruz ögrenebılırmıyım ben bebek beklemıyorum henuz ama mayısta nişanım var ondan eklemek ıstedım ama başarılı olmadım bılmıyorm hıc bısey cunki.tesekkur ederım sımdıden. anne adaylarınada saglıklı bır evlat kucaklarına almayı nasıp etsın allahım inş . iyi akşamlar
Yok kız çok tatlısın kaydirigubbakcemile3 ama kendini çok kaptırıp sonradan üzülmeni istemiyorum, sen duanı et yine ama varmış gibi düşünüp de çok kaptırma kendini tamam mı bitanem, benim de dualarım seninle :teselli:
geçmiş olsuuunnn...:teselli:
TAMAM CANIMMM..KAPTIRMIYORUMMM...KAPATTIM KONUYU..DAHADA KONUŞMAM...
:dilcikar:
en son dr.a gittiğimde hüngür hüngür ağlamıştım çıktığımızda..
bu seferki gidişimdede ağlarsam sevinçten olsun inş...zaten sulu gözlüyüm koyveririm hemen muslukları...ya bak yine kaptırdım yaa..
elif hormonlarına baktırmaya gidiyosun...
elif hormonlarına baktırmaya gidiyosun..
ayy sapıttım iyice....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
:) çok güzel yaa Rabbim böyle güzel bir şekilde devam ettirir hamişligini inş..bende de aynı şikayetler var maalesefewet çok şükür çok çabuk zaman geçiyor inş. 2hafta sonra cinsiyeti için gitcez bizde tekrr...:Saruboceq:
saolasın canım...evet çok şükür kötü biişi olmadı...valla zaten bi iş yapmıyordum şimdi de ancak yatıyorum =) şu 1ayıda atlatırsak inş. daha ii olcak hayrlısı olur inş...
oo çok geçmiş olsun canım ya
annecim biraz dikkat et demek istemiş sanırım ufaklık :)
sağlıkla kucaklarsın inşallah canım :) dikkat et kendine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?