Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
inş. o günleri bizlerde görebilirz..bende bayılıyorum o hareketlerine çok tatlı oluyorlar yaa....buarada durumun nasıl canım düzeldin mi?

inşallah inşallah :)

iyiyim canım çok şükür kalp atışlarını da gördük salı günü herşey yolunda şu anda
böyle devam eder inşallah :) bi sorunum yok acıkıyorum yoruluyorum bide az hareket
etsem nefes nefese kalıyorum nedense :)

senin bebişte 12 haftalık olmuş koccaman olmuş maşallah sübhanallah :)

Tatlım geçmiş olsun, neyseki ters bişey yokmuş, bidaha da olmaz inş. :teselli: dikkat et kendine, yorulma fazla, sağlıkla kucağına alacaksın inş. meleğini :Saruboceq:

çok teşekkür ederim canım benm,inş. saolasın güzel duaların için...amiiinn inş. melegime kavuşmak nasip olur...:Saruboceq:

Kız okadar kaptırma kendini deli kaydirigubbakcemile3 şimdilik hormonların düzene girmiş olsun yeter de kendi kendine, onlar düzene girince bebiş de arkasından gelecek zaten inş. öyle düşün yerimseniben

ay evet yaaa.ne safımmm.hemen gaza geliyorum..gıcık oldum kendime....kötükedihüso

ayy canım benim aman çok dikkat et kendine sakın hareket edip zorlama kendini....
çok şükürki kötü bişi yokmuş ama sen yinede çok dikkatli ol canım... :1hug:

:) çok güzel yaa Rabbim böyle güzel bir şekilde devam ettirir hamişligini inş..bende de aynı şikayetler var maalesef ewet çok şükür çok çabuk zaman geçiyor inş. 2hafta sonra cinsiyeti için gitcez bizde tekrr...:Saruboceq:

ay evet yaaa.ne safımmm.hemen gaza geliyorum..gıcık oldum kendime....kötükedihüso

Yok kız çok tatlısın kaydirigubbakcemile3 ama kendini çok kaptırıp sonradan üzülmeni istemiyorum, sen duanı et yine ama varmış gibi düşünüp de çok kaptırma kendini tamam mı bitanem, benim de dualarım seninle :teselli:

arkadalar bişey sorucam buraya yazılıyomu bilmyorum yanlıs yerede yaza bılırım kusura bakmayın muhabbetınızı bolmek istemem yeni üye oldum yanı 1-2 aydır falan bu yazı yazdıgınızda hemen altında cıkan takvım gıbı o seyı nasıl eklıyoruz ögrenebılırmıyım ben bebek beklemıyorum henuz ama mayısta nişanım var ondan eklemek ıstedım ama başarılı olmadım bılmıyorm hıc bısey cunki.tesekkur ederım sımdıden. anne adaylarınada saglıklı bır evlat kucaklarına almayı nasıp etsın allahım inş . iyi akşamlar

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................2 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

alak........................... 5 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48................. 21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
suozdek......................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce.................1 MART
the_fts...........................4 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
?--

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

geçmiş olsuuunnn...:teselli:

oo çok geçmiş olsun canım ya

annecim biraz dikkat et demek istemiş sanırım ufaklık :)

sağlıkla kucaklarsın inşallah canım :) dikkat et kendine :)

ayy canım benim aman çok dikkat et kendine sakın hareket edip zorlama kendini....
çok şükürki kötü bişi yokmuş ama sen yinede çok dikkatli ol canım... :1hug:

saolasın canım...evet çok şükür kötü biişi olmadı...valla zaten bi iş yapmıyordum şimdi de ancak yatıyorum =) şu 1ayıda atlatırsak inş. daha ii olcak hayrlısı olur inş...

ayşecik yapıyo onu burda.burdaysa yapar sana

Wedding Ticker
bu adrese girip çizelgeni oluştur, son adımı da tamamladığında çıkan kodu kopyalayıp kullanıcı panelindeki çizelgeler bölümüne yapıştır canım yerimseniben
KOLAY GELSİN...

TAMAM CANIMMM..KAPTIRMIYORUMMM...KAPATTIM KONUYU..DAHADA KONUŞMAM...:dilcikar:

TAMAM CANIMMM..KAPTIRMIYORUMMM...KAPATTIM KONUYU..DAHADA KONUŞMAM...
:dilcikar:

Küsme ama :teselli: :teselli: :teselli:
Seni düşündüğüm için söylüyorum ben ama , sonra sen üzülürsen ben de suçlu hissederim kendimi canım benim :teselli: :teselli: :teselli:

inş. bu gittiğinde çok güzel haberler alırsın canım benm,Rabbim gönlüne göre versin

hoşgeldin buradan öğrenebilirsin Takip Çizelgeleri Hakkında - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

beni en çok zorlayan mide bulantısı şu anda diğerlerini bi şekilde hallediyoruz da
bulantıya çare yok :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
herşey kokuyo öööğğğğğğ

Allah gönlünüzüe göre verri inşallah canım bende çok merak ediyorum ama önce
sadece sağlıklı olsun başka isteğim yok :)

bu arada 2'li testi kacıncı haftada yapıyolar ve de kan alıp mı yapıyolar ultrasonda mı
bakıyolar kımı renklı ultrasonda bakıyolar dio kımı kan tetsı yapıolar dio hangisi doğru

saolasın canım...evet çok şükür kötü biişi olmadı...valla zaten bi iş yapmıyordum şimdi de ancak yatıyorum =) şu 1ayıda atlatırsak inş. daha ii olcak hayrlısı olur inş...

inşallah canım rahat rahat atlatırsın 1 ayınada.... :Saruboceq:

oo çok geçmiş olsun canım ya

annecim biraz dikkat et demek istemiş sanırım ufaklık :)

sağlıkla kucaklarsın inşallah canım :) dikkat et kendine :)

saol canım Allah razı olsun,evet hafif bi uyarı yaptı bebiş:) inş. beraberce alırız inş. canım benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…