ayşecik yapıyo onu burda.burdaysa yapar sana
Küsme ama :teselli: :teselli: :teselli:
Seni düşündüğüm için söylüyorum ben ama , sonra sen üzülürsen ben de suçlu hissederim kendimi canım benim :teselli: :teselli: :teselli:
Kızlar benim başım ağrımaya başladı, sabahtan beri bilg. başındayım ya sempatiksalakcinni
Biraz uzansam iyi olacak, zaten hastayım çok yormiyim kendimi, size doyum olmaz ama artık yatmam lazım akannehir
Kendinize iyi bakın, size iyi akşamlar canlarım, yarın görüşmek üzere, hoşçakalıııııııııııııııııın :gitme:
inşallah canım rahat rahat atlatırsın 1 ayınada.... :Saruboceq:
Kızlar benim başım ağrımaya başladı, sabahtan beri bilg. başındayım ya sempatiksalakcinni
Biraz uzansam iyi olacak, zaten hastayım çok yormiyim kendimi, size doyum olmaz ama artık yatmam lazım akannehir
Kendinize iyi bakın, size iyi akşamlar canlarım, yarın görüşmek üzere, hoşçakalıııııııııııııııııın :gitme:
Yawww amma kaynatmışsınız beeee
nane şekeri dogum günün kutlu olsun canım nice seneleree....
inş. bu gittiğinde çok güzel haberler alırsın canım benm,Rabbim gönlüne göre versin
Yawww amma kaynatmışsınız beeee
nane şekeri dogum günün kutlu olsun canım nice seneleree....
saol canım benim teşekkür ederim...hoşgeldin fatoşcum...bayagı kaynattık ewet:))
hoşgeldin buradan öğrenebilirsin Takip Çizelgeleri Hakkında - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
beni en çok zorlayan mide bulantısı şu anda diğerlerini bi şekilde hallediyoruz da
bulantıya çare yok :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
herşey kokuyo öööğğğğğğ
Allah gönlünüzüe göre verri inşallah canım bende çok merak ediyorum ama önce
sadece sağlıklı olsun başka isteğim yok :)
bu arada 2'li testi kacıncı haftada yapıyolar ve de kan alıp mı yapıyolar ultrasonda mı
bakıyolar kımı renklı ultrasonda bakıyolar dio kımı kan tetsı yapıolar dio hangisi doğru
fatoş söylemesi hoş kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin buyrunnnnnnnnn
çok sağol..caanım benim...çoook tşşkr ederim...müminlerin birbirine dua etmesi çok güzl ve önemliymiş..bizde birbirimize ediyoruz ya.rabbim diyar inş sesimizi...
yine ben geldim kızlarrrrrrrrrrr
beni de mide bulantısı çok zorluyordu ama zencefil aldık çayını yapıyoruz arada içiyorum iyi geldi çok şükür...amiin cümlemizinkini inş. canım tabi önce saglıklı olması önemli...2'li testi 11-14.haftalar arasında yapıyorlar canım.evet canım kan alıp yapıyorlar bir de ense kalınlıgını falan ölçüyorlar onunla beraber...ama bana 2'li testi yapmadılar 1ay sonra 3'lü testi yapacak doktor neden yapmadı bilmiyorum bana da
hoşbuldum canikom ne var ne yok amma kaynattınız oku oku yoruldum sonra teslim oldum okumadımmmm :umursamaz:
saol canım benim teşekkür ederim...hoşgeldin fatoşcum...bayagı kaynattık ewet:))
doktora sordum şu an bitki çayı içme 3 aydan sonra düşük tehliken azalmış olur o zaman
içersin farklı reaksiyonlar gösterebiliyo rahim kasılması yapabilir şu an sadece ıhlamur
iç dedi bana doktor onun için içmiyorum bitki çayı
iş yerinde biri varda o da 12 haftalık hamiş renkli ultrasonda baktılar fln diye anlatıyodu
ama Allah Allah neyse zamanı gelsin görürüz zaten :)
kaynattık valla yapmadığımız şey mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?