- 27 Haziran 2009
- 317
- 19
- 643
sengözlerimebaksanab
İİ akşamlar canım bitti mi Kurtlar Vadinnyerimseniben
Yaa valla belirti melirti hikayee ama işte umut fakirin ekmeği:Saruboceq:
Ama genel olarak hamilerlerde regl öncesi veya regl geçtikten sonra akıntı da bir artış var.Umarım Aysulay'ın da bu yüsdendir
hehehe yerimseniben biittti bende çalışmaya başladım (valla iş ) mafoldumben bi bakim size dedim
Ya!Yumurtlamdan sonra hiç kesilmemişti diyorlar.Tabi herkeste aynı olacak ya da olacak diye bişey yok da ben ümitlenip sonrasında üzülmesin diye söylüyorum.
Sen nasılsın canımcım?
Fatoş'da gelmiş herhalde bitti kurtlar vadisi :lepi:
Benim bugün Aşkı Memnu günü ama reklam aralarında Kurtlar vadisii:lepi:
Ne işi kız gece gece malum çalışmalr mııısırnaşık şey
Nasılsın smartcımmm hazır mısın bakalım 2. dönemeee???Yoksa tatile fena halde alıştık mı
Gezme tozma de sen banaaa valla ben kaptırdım gidiyorum yaaaa.Nasıl başlıyacam bilmiyorum bi de bi uyuyorum ki sormaaa bazen öğleni ediyorum yaaa
Aynen yaaa!Bazen ne demek;ben daha öğleden öncesini göremedim iki haftadır :lepi:
Nasıl gideceğiz okula yaaaaaaaaa.... :gitme: Yetmedi bana bu tatil.... sırnaşık şey
Aynen yaaa!Bazen ne demek;ben daha öğleden öncesini göremedim iki haftadır :lepi:
Nasıl gideceğiz okula yaaaaaaaaa.... :gitme: Yetmedi bana bu tatil.... sırnaşık şey
İyiyim şekercim yaaa artık bekleme moduna geçtim sıkıldım zatiiii çalışmalardaann ohaoldumsmile
yok bee canımcım ben regliyim... daha bitmesine 3-4 gün var ee bende o günlerde işime çalışıom :)))
smartçıkkkk sen nabıyosun bakalımm :))))
Aynen bana daaaaa zaten ben yaz tatillerini çok çok çok seviyorummmm:lepi::lepi:
Evet yaa...Ne sıkıcı;çalış çalış nereye kadar naniknanik
Fatoşla ben 7 gün doğal servis dışı!Sonrasında da ekstra servis dışı :roflol:
Canımcım iyiyim işte ne yapayım,internette sörf,film falan filan.Bi de topikleri gezdim şöyle bir.Var mı değişik havadis diye.
Ben kaçıom azıcık işlerimi toparlayıp yatıcammm size tatil yaaa bolll boll muhabbetlerr pembede gelir şimdi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?