Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kocişin napmış kız onu anlatacaktın

dün kayın validem görümcelerim bana hazırlık yapmışlar o yüzden kocişimle bugün kutlayacagız...:)
vay anasını dedim ne çok seviyolarmış beni hediyeler pastalar neler neler yapmışlar almışlar:)) çok güzeldi dün...kocişimle bişey yapamadık o yüzdennn...
ama bu akşam kocişimle beraber başbaşa kutlucaz :lepi:

ee tabii hafta içi olunca gece yetmemiştir birlikte kutlamaya.düşüncelilermiş gerçekten bravo.Bakalım ptsine kaldı yani senin hikaye.aklinialirimsmile

ee tabii hafta içi olunca gece yetmemiştir birlikte kutlamaya.düşüncelilermiş gerçekten bravo.Bakalım ptsine kaldı yani senin hikaye.aklinialirimsmile

ewet yetmedi maalesef eve geldiğimizde saat 12yi geçiyodu malum yarın da iş olunca daha fazla duramıyosun uykusuz
haftasonu girebilirsem yazarım size yerimseniben

NE GÜZEL YAA...boshayallersmile

sizin hikaye pazartesine kaldı yani neyse canım olsun geç olsun güç olmasın ayrıca

kayınvalidenin ve görümcelerinin düşünmesi de çok hoş

tekrar nice yıllara canım :)

sizin hikaye pazartesine kaldı yani neyse canım olsun geç olsun güç olmasın ayrıca

kayınvalidenin ve görümcelerinin düşünmesi de çok hoş

tekrar nice yıllara canım :)

saol canım teşekkür ederim..ewet saolsun düşünmüşler bu çok güzel bişi..
haftasonu girersem anlatırım inşallah yerimseniben
ben biraz yokum yazılarım var onları bitirmem gerekiyor..bitirince dönücem aranıza..şimdilik hoşçakalın...hepinizi öptüm... opuyorumnanaktan

günaydın çiğdem.seni görünce izcilik aklıma geliyokaydirigubbakcemile3

ipek aplacım bugun kahvaltıma pekmez de ekledim mmm müthiş oldu

ısındım valla :)

bal getircektım aslında baktım dolapta donmuş dışarı çıkarttım erisin diye :)

ya bide bu gece rüyamda ne gördüm kızım oluyomuş böyle ama nasıl şirin nasıl tatlı sapsarı saçları

var kırmızı kırmızı giydirmişim koşuyo böyle 2-3 yaşlarında gibi gördüm rüyamda koşuyo zıplıyo dur diyoruz

yaramaz diyoruz oynuyoruz onunla ayy çok güzel bi rüyaydı :) :) :)

ipek aplacım bugun kahvaltıma pekmez de ekledim mmm müthiş oldu

ısındım valla :)

bal getircektım aslında baktım dolapta donmuş dışarı çıkarttım erisin diye :)

afiyet olsun.ben de bugün yetişemedim simit ve peynir vardı sütte dün açıkta unutmuşum giderken bozulmuş,çay içtik.bugün de böyle olsun napalım.acaip uykum var yalnız bugün hemen eve gitmek istiyorum.:hulya:

rüya için hayırlısı olsun canım.inan kız erkek farketmiyor.tekmelemeye başlasın seni gör bak neler hissedeceksin.bi de doğsa nasıl olur acaba diyorum.ben de senin kadarken bişey anlamıyordum sadece sorumluluk vardı ona karşı beslenmeme falan dikkat ediyordum.ama şimdi canlandı anne ben geliyorum az kaldı diyo.ölüyorum o zaman

bende kahvaltı yapsammı diye düşünme aşamasındayım henüz :) ipekçim neden izcilik aklına geliyor beni görünce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…