- 27 Haziran 2009
- 317
- 19
- 643
haaa bu arada bizim liste kesinlikleee ugurluuu hem gününde oldum hemdeeeeeee 14yıldır ilk defa çok rahat bir ay geçirdim sancım çok olmadııı çok şaşırıyorum valla kesinlikle ugurluu
Smartcım beni de ekler misin 15 Şubat olarak umarım uğurlu gelir.Listeye girme çabalarımın sonudur bu daa.Bi defa yazıldım günüm gelmeden nerdeyse 1 hafta öncesinden kırmızıları gördüm inş. bu ay olmaz Allahım...
Ben kaçıom azıcık işlerimi toparlayıp yatıcammm size tatil yaaa bolll boll muhabbetlerr pembede gelir şimdi((
haaa bu arada bizim liste kesinlikleee ugurluuu hem gününde oldum hemdeeeeeee 14yıldır ilk defa çok rahat bir ay geçirdim sancım çok olmadııı çok şaşırıyorum valla kesinlikle ugurluu
Smartcımmm filme mi daldın unuttunn bizi huuuuuudelikafadulden
Yok!Facede geçmişten bir arkadaş bulmuş beni de uuzunnn yıllardır küs olduğum.Onun muhasebesine daldık.Olay bugün bile aklıma gelse içim sıkılıyor o denlii yani.CADIARZU
Neyse;butter çıkmış,Fatoş da yatacak ben de kaçayım.Pembe ve Su alacağınız olsuuunnnn!!!klava:
Haftaya da ben satacağım sizi görürsünüz.tatilde konuşuruz bol bol dediniz okul zamanı da beni uyutmadınız :dilcikar: Şimdi de gelmiyorsunuz rahay ratah vakit varken.....:dilcikar:
hadi hoşçakalın;öptüm hepinizi :sm_cool:
naneşeker doğum günün mü??? doğum günün kutlu ve mutlu olsun canımmmmmm :teytey: :teytey:
ay oku oku yazmaya fırsat kalmadı
geldim bu seferde herkes uçmuş
bende çıkıyom yarın görüşürüz inş
nanem şekerim doğum günün kutlu olsun hayırlı ve bol bebkli ömürler diliyorum sana canımmmmm
günaydınlar millet
günaydın bayanlar...
günaydın kızlar :)
sanada günaydın ayşecim... :1hug:
ewet canım dün doğum günümdü kusura bakmayın bişey diyemeden cıktım bizim arkadaslar süpriz yapmışlar bana odadan cıkarttılar zorla...bidahada giremedim
çok saol teşekkür ederim... :1hug:
saol canım benim teşekkür ederim..inşallah hepimiz bol bebekli bir ömür geçiririz olumunekankayizsmile
günaydınnnn şimdiden...kimsecikler yok boshayallersmile
günaydın kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?