hoşgeldiniz efem demiştim ama neyyyyssseee :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:
iki kişiyiz aslında ama o formatör olmadığı için tatillerde yalnızım, okullar açılınca o da gelecek yerimseniben
hoş bulduk arkadaşlar benim hikaye biraz uzun kısaca anlatmaya çalışım canım. ben 3 yıllık evliyim ilk altı ay korundum hapla daha sonra adet düzensizligi nedeniyle dr a gittim ve pko lu oldugumu ögrendim çok dr degiştirdim sonunda şimdi iyi bi dr um var.öncelikle klomen tedavisi gördüm aralıklarla toplam 8 kere kullandın daha sonra olmayınca 1 defa aşılama yapıldı oda tutmadı daha sonra 5 ay ara verdim şimdi ocagın 27 sinde 2. aşılamam yapıldı beklemedeyim adet günüm bu ayın 4 ydü yani dündü.ama aşılama yapıldıktan 2 gün sonra aşırı kasık agrısı başladı ve 4 ,5 gündürde aşırı sırt agrısı var ilk aşılamamda böyle olmamıştı ve adet zamanımdada böyle olmazdı inşlallah hayırlısı olur hakkımızda.senin sorun neydi canım iyi günler:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
Arkadailar MErhaba :))) Herkes için güzel bir hafta sonu diliyorum;bugün çok yoğunum tekrar giremeyeblirim.O yüzden şimdiden güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize :sm_cool:
geç oldu ama cevap yazdım bi tanem bugün çok işim var arada bakıyorum zemuszemus
heeuuuummm a.s
hoş bulduk arkadaşlar benim hikaye biraz uzun kısaca anlatmaya çalışım canım. ben 3 yıllık evliyim ilk altı ay korundum hapla daha sonra adet düzensizligi nedeniyle dr a gittim ve pko lu oldugumu ögrendim çok dr degiştirdim sonunda şimdi iyi bi dr um var.öncelikle klomen tedavisi gördüm aralıklarla toplam 8 kere kullandın daha sonra olmayınca 1 defa aşılama yapıldı oda tutmadı daha sonra 5 ay ara verdim şimdi ocagın 27 sinde 2. aşılamam yapıldı beklemedeyim adet günüm bu ayın 4 ydü yani dündü.ama aşılama yapıldıktan 2 gün sonra aşırı kasık agrısı başladı ve 4 ,5 gündürde aşırı sırt agrısı var ilk aşılamamda böyle olmamıştı ve adet zamanımdada böyle olmazdı inşlallah hayırlısı olur hakkımızda.senin sorun neydi canım iyi günler:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
ELSON - ŞENAY
hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
İnşallah bu kez tutmuştur canım :teselli:
Kızlar ben eve geçiyorum, burda dondum, işim de bitti, evden devam ederiz artık, 10 dak.ya evdeyim yerimseniben görüşmek üzere
BeReN35, aslimuratelkoca, ay_she, bayankarasu, ELSON, ipek26, naneseker, NILUFERSAHH, senayburge, the_fts+
NERDE BU MİLLETlmaz:
inşallah hamilesindir canım.güzel haberleri ve gelişmeleri burdan birlikte paylaşırız.
YA KIZLAR
ELOVER VE BERRA NAPTI ACABA GÜNLERİ GEÇTİ HABER YOK alsanaalsanasmile
Selamın aleyküm millettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?