valilikte memurum..yazı yazıyorum sürekli...
Kızlarr ben çıkıyorum..kavuşuyorum bugün sevdiceğime allahın izniyle...:lepi:
bide tahliller güzel çıkarsa deymeyin keyfime...inş.inş.inş...kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ben de bekle derim ama biliyorum sabretmek zor,beklemek zor....bunlar da güzel tarafları aslında..bizimki kız olacak canım.inşallah senin de vardır da sevinçlerimiz katlanır kat kat:Saruboceq:
keşke keşke gözümüzü açıp kapasak paltoları giydiğimiz zaman gelseşakkıdı
ben de bekle derim ama biliyorum sabretmek zor,beklemek zor....bunlar da güzel tarafları aslında..bizimki kız olacak canım.inşallah senin de vardır da sevinçlerimiz katlanır kat kat:Saruboceq:
valilikte memurum..yazı yazıyorum sürekli...
hemde çok zor ama beklemeye çalışıcam.bu arada bol bol dua edicem sizde bana bol bol dua edın canım allahım bagışlasın şimdilik çıkmam lazım acayip sırt agrım biraz dinlenip geri gelirim konuşmak iyi geliyo:Saruboceq:
ya böyle soran arkidişler acaba alttaki tickerdeki pembe rengi altında yazan şu kadar
haftalık şu kadar gün kaldı yazısını görmuyolar mı çok merak ediyoru yani gerçekten :uhm:
hayırlı işler dilerim canım :) yerimseniben
hadi bakalım bol hareketli hafta sonları sanakaydirigubbakcemile3
bide tahliller güzel çıkarsa deymeyin keyfime...inş.inş.inş...kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
karışanın görüşenin yok yani.ne güzellllllllkaydirigubbakcemile2
aaa..çok ayıp..işte öyle oturup konuşup hasret gidericez.naptın nettin faaln...:kedi::kedi::kedi:
ya böyle soran arkidişler acaba alttaki tickerdeki pembe rengi altında yazan şu kadar
haftalık şu kadar gün kaldı yazısını görmuyolar mı çok merak ediyoru yani gerçekten :uhm:
hayırlı işler dilerim canım :) yerimseniben
karışanın görüşenin yok yani.ne güzellllllllkaydirigubbakcemile2
aaa..çok ayıp..işte öyle oturup konuşup hasret gidericez.naptın nettin faaln...:kedi::kedi::kedi:
bye bye canım :) inşallah güzel çıkar tahlillerin :)
ipekciimm sen makine mühendisin sen neler yapıyosun iş yerinde merak ettim
çalışma şekliniz nasıl ?
hı hı evet ben de zaten ingiltere kraliçesiyim kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ben geldimmm karnımıda doyuırdum şükürler olsun şimdi bide namaz kılim ama sonra gelim tamamıyla bi elam verim dedim önce
ben geldimmm karnımıda doyuırdum şükürler olsun şimdi bide namaz kılim ama sonra gelim tamamıyla bi elam verim dedim önce
dün akşam eşime diyorumki...ya çok geç vakite kalırsam cumartesi sabahı gelirim..bi güldü..erol taş gülüşü..sinirli sinirli....parçalarım seni diyo...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?