Smart Şubat ayı boş geçti diyordun. Bak bakalım beğenecek misin? Demekki çalışanın elması kızarıyormuş :) Kızlar artık anne adayıyım ben. Doktor onaylamasada testler pozitif!
kız smart okumadın mı daha yoksa okudun da şok olup kaldın mı kaydirigubbakcemile3
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! delikafadulden
İnanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Ama akşam ben sana söylemedim mi o kadar çalıştın,yaşınız da genç, senin neden olmasın ki niye böyle umutsuzsun diye
CANIMMMSIN SEN BENİM NE KADAR SEVİNDİĞİMİ İNAN TAHMİN DAHİ EDEMEZSİN :dance: NE KADAR GÜZEL BİR HABER BU YAAAAAAAAAAAAAAA....
Ya,kimse yoktur ama bir bakayım topiğe dedim;sonra sizi gördüm selam vereyim dedim o sırada biriniz nasıl çalıştın diye sormuş pebeye onu okudum;dedim ki bizimki maceralarını mı anlayıyoooo :)
Dur dönüp bakayım hemen;sayfayı bir açtım pembenin mesajı.İnanamadım yaaaaaaaaaaaa..
Ama kardeşim olsa bu akdar sevinirdim Canımsın sen benim ya;eşim de yanımda eve şimdi girdik(haliyle uyumuyor)ona bile söyledim :)
Su kesin listeyi yeneilemiştir ama ben de hemen ellerimle yazdım seni pembecim haberin olsun!Ne güzel bir haber bu hakikayen yaaa...kıyama mben sana;canım anne adayım benim.
Çiçeğim de çok sevinecek... :lepi: YAŞASIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!
;Anlat şimdi hadi PEmbem döküllllllll bakalım :) Ama bizi bırakma sakın ben çok özlerim seni :gitme:
Pembeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
ya canım misafir geldi bakamadım yazdım bıraktımmmm
,
ya varya nasıl sevindiğimi anlatamam daha dün konuştuk yaa offf süpersi,n yaaa allahım kucagına almayı nasip etsin ayy telefonu olsa smartı araım şimdiii
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kız smart okumadın mı daha yoksa okudun da şok olup kaldın mı kaydirigubbakcemile3
teyze oluyo heyecandan bayıldııı akannehir
Şok oldum ben ne diyorsunuz siz..... hala şoktayım;o kadar çok sevindim ki anlatamam yaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :lepi:
ayyyy...ağla ağlaaa...gözlerim yaşardı bak yinee....
teyze oluyo heyecandan bayıldııı akannehir
su pembe konuşsanıza ...
pembe senin gecen anlatsanaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?