- 27 Haziran 2009
- 317
- 19
- 643
Smart Şubat ayı boş geçti diyordun. Bak bakalım beğenecek misin? Demekki çalışanın elması kızarıyormuş :) Kızlar artık anne adayıyım ben. Doktor onaylamasada testler pozitif!
Pembeeeciiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm,tebrik ederim canım:)
Allah tamamına erdirsin inş. canım yaaaa çok sevindim inan darısı bizim başımıza inş.
canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hepimiz arkaya arkaya hamiş olalım inşallahh.!!!:teytey:
pembedana senin günün 8 şubat değilmiydi ?
benimki normalde bugüün
hala regl olmadım
acaba diyorum
ama olcam heralde belim çok ağrıyo
ve kasıklarımda
sendede böyle belirtiler varmıydı
canım, benim göğüsler şiş...
sancım her an olcak gibi....hala inanamıyorum...belirti aramayın reglle inanın aynı...
benim en son 8 ocaktı, normalde 6-7 şubat olması gerekiyorduu...aklıma geldi bi an, hadi koş dedim bi test al. inanamadım bi tane daha aldım...
ayy ne gzl cnm yaaa opuyorumnanaktan
benim en son 6 ocaktı hala olmadım
göğüsler benim patlayacak gibi
her an regl oldum olcam gibi yani
bakalım kısmet
yap bi test sende...bak 1 günde 2 günde bile çıkıyor hakikaten....
canım, benim göğüsler şiş...
sancım her an olcak gibi....hala inanamıyorum...belirti aramayın reglle inanın aynı...
benim en son 8 ocaktı, normalde 6-7 şubat olması gerekiyorduu...aklıma geldi bi an, hadi koş dedim bi test al. inanamadım bi tane daha aldım...
canım hayırlısı olsun ... İnşAllah bi dahaki ay gelir bebişin :))
Canım yaaa akıntı durumun nedir genelde artma oluyoo diyorlar yaa hamilelerdee ondan soruyorum malum benim de az kaldıbilmiyorumkismile
şu anda çok hafif ama yinede akıntım war...
Anladım canım.Biliyorums en çok çalıştın bakalıminş. bizlerede kısmet olur dua etmeyi unutma ee miiikaydirigubbakcemile5
etmez miyim hiççç...bende aynı duyguları yaşadım sizlee...hepimiz hamiş olucaz burda...dualarım sizinle hep...
kızlar iyi geceler. hepinizi öpüyorum.
Smart Şubat ayı boş geçti diyordun. Bak bakalım beğenecek misin? Demekki çalışanın elması kızarıyormuş :) Kızlar artık anne adayıyım ben. Doktor onaylamasada testler pozitif!
Burdayım bak bi önceki mesajıma. Sence sevinmelimiyim?:hooray:
Tebrik yok mu kızlarrrr. sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?