Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Smart listeyi yeniledim ama 5in katlarında değil :kedi:
2158 de asulayda kırmızı gördü çünkü

Tamam canımcım eline sağlık;direk beşin katlarına bakıyoruz ya yenilerken ya da artı eksi bir;ondna görememişim naniknanik

Smart listeyi yeniledim ama 5in katlarında değil :kedi:
2158 de asulayda kırmızı gördü çünkü

Tamam canımcım eline sağlık;hp beş ve beşin katlarında yeniliyoruz ya da artı eksi bir ya ondan görememişirm. :lepi:

kaydirigubbakcemile3 tek eşine söleyen ben dilimişimmmm kaydirigubbakcemile3
Kız pembe nasıl sevindirdin bizi :CüvCüv:

Ya!Tabiki paylaşımda olduğum herkes çok değerli benim için ama pembede bunalr içinde en ön sıralarda sen ya da diğer bir kaç arkadaş gibi;o yüzden tabiki eşimle paylaşacaktım :lepi:

sana doğum günü nasıl geçti dedim cevap vermedin :dilcikar:

kız pembeeeeeeeee anlatsana dedim sanada ama heyecandan görmüyorsun:))) neler yaptınnnnn

teyze olcam ya sapıttım kaydirigubbakcemile3

doğum günüsü yok anlattım ya sana ama yinede sevdigi yemegi yapıp pasta aldım o kadar hediye mediye yok kötükedihüso

gün aşırı hatta 2 gün ara verdiğimizde oldu bizim bu ay... eşim geçen hafta rahatsızdı, 4-5 gün boşada geçti.
yaptığım tek şey yumurtlama zamanını özellikle akıntımın başladığı 1 haftayı boş geçirmemek oldu. yarım saat ayağa kalmadım yattım hep...hatta üzülüyordum akıyo bunların hepsi diye, wc yapınca....
dünden beri tansiyonum düşük..kesin üşüttüm ben reglde geliyo dedim...içime doğdu bi an bugün, yolda yürürken giriverdim ecz. ye...hemen yaptım . pozitif. inanmadım. bi başka ecz.ye gittim...yine pozitif...
yalnız ateşim war yavrular dünden beri...başka başkaaa???

Valla hiç bi yere gitmeye niyetim yok. Haberi öğrenir öğrenmez kocişim dediki hemen gidip kk'ya yazalım. Fotoğrafı bile kendi elleriyle yükledi. Sizinle paylaşınca ben daha mutlu oldum inan.

:roflol: :roflol: :roflol: Senin kocişinden de bu davranış beklenirdi SÜPER :lepi:

sana doğum günü nasıl geçti dedim cevap vermedin :dilcikar:

kız pembeeeeeeeee anlatsana dedim sanada ama heyecandan görmüyorsun:))) neler yaptınnnnn

Fatoşum doğum günü kutlu olsun eşinin :lepi: Pembe de bugün yeniden doğdu :lepi:
SIKI ÇALIŞIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!
Tembel adamın çocuğu da olmaz derdi annem boşa değilmiş delikafadulden

Ya!Tabiki paylaşımda olduğum herkes çok değerli benim için ama pembede bunalr içinde en ön sıralarda sen ya da diğer bir kaç arkadaş gibi;o yüzden tabiki eşimle paylaşacaktım :lepi:

benim ismim yok yani öyle mi mafoldumben

teyze olcam ya sapıttım kaydirigubbakcemile3

doğum günüsü yok anlattım ya sana ama yinede sevdigi yemegi yapıp pasta aldım o kadar hediye mediye yok kötükedihüso

seni inat seniiii kaydirigubbakcemile3

BAk!Lekeden bahsetmiştin;yerleşme olabilri günü tutuyor demiştim.Sen de bana bu bana rada olur demiş hevesimi kırmıştın klava: Hatırlıyor musun bunuuuuuuuuuuuuuuu klava:

Peki ya akıntılar kasıkta batma gibi şeylerde farklıklıkların ne?

Fatoşum doğum günü kutlu olsun eşinin :lepi: Pembe de bugün yeniden doğdu :lepi:
SIKI ÇALIŞIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!
Tembel adamın çocuğu da olmaz derdi annem boşa değilmiş delikafadulden

hehehehe söledim valla bilmiyorumkismile teşekkür ediyor sizlere kaydirigubbakcemile3

su sen kalbimizdesin oraya yazmasakta bilmiyonmu şekercimmmmm opuyorumnanaktan

Aynen canım yaaaaaaaaaaa! ohaoldumsmile

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum yarın misafirim var erken kalkıcam (

pembecim canım tekrar hayırlı olsun inan çok sevindim canımcımmmmm zemuszemuszemuszemus

öptüm hepiniziiiiiiiii muckss iyi geceler opuyorumnanaktan

Ya ben Pembenin haberi ile birlikte acayip umutlandım.
Şimdi düşünüyorum acaba hamiş olursam eşime nasıl sölerim çok uçuk olsun istiyom yaaa

acaba okan bayülgene canlı bağlanıp gizli gizli tv den mi sölesem ? :)))

iyi geceler canımcımmmm opuyorumnanaktan

Manyak!!!klava: Doğru okusana yazdığım şeyi;sen kendini içinde görmüyorsan bişey diyemeyeceğim yaaniiii :gitme:
Dün de zaten ciğerimi nerden bileceksin diye taktın bana.... :gitme:

Manyak!!!klava: Doğru okusana yazdığım şeyi;sen kendini içinde görmüyorsan bişey diyemeyeceğim yaaniiii :gitme:
Dün de zaten ciğerimi nerden bileceksin diye taktın bana.... :gitme:

kaydirigubbakcemile3 kızz aşkolsun ben onu öylesine dedimmmmm yemin ederim:))

ne bileyim adımı göremeyince vaay demek ben yokum dedim kaydirigubbakcemile3 yoksa sizi çok seviyorummm..

öptümm hepinizi iyi gecelerrrrrrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…