Smart listeyi yeniledim ama 5in katlarında değil :kedi:
2158 de asulayda kırmızı gördü çünkü
Smart listeyi yeniledim ama 5in katlarında değil :kedi:
2158 de asulayda kırmızı gördü çünkü
kaydirigubbakcemile3 tek eşine söleyen ben dilimişimmmm kaydirigubbakcemile3
Kız pembe nasıl sevindirdin bizi :CüvCüv:
sana doğum günü nasıl geçti dedim cevap vermedin :dilcikar:
kız pembeeeeeeeee anlatsana dedim sanada ama heyecandan görmüyorsun:))) neler yaptınnnnn
Pembemmmmm sen çok çalıştın ama yaaa,ben o akdar çalıştım olmadı geçen ay :gitme: O kadar bilimsel ve yoğun çalışamam bir daha bünyem kaldırmıyoooooo!!!!CADIARZU
Anlat şimdi herşeyi bilmek istyiyoerum.Gün aşırı mı çalıştın;yumurtlama döneminde her gün mü?Akıntın ne durumda?Eskiye göre değişiklik ne? Kasıklarında batma var mı?
Tek kelimelik cevaplar istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmklava:
HERŞEYİİİİ UZUNNNCA ANLATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!
Valla hiç bi yere gitmeye niyetim yok. Haberi öğrenir öğrenmez kocişim dediki hemen gidip kk'ya yazalım. Fotoğrafı bile kendi elleriyle yükledi. Sizinle paylaşınca ben daha mutlu oldum inan.
bende valla yaa dünde dedim ya gece ekibini çok seviyorum diye yani bu ekipten kim hamiş olsa kardeşim gibi kendim gibi sevinirim opuyorumnanaktan
sana doğum günü nasıl geçti dedim cevap vermedin :dilcikar:
kız pembeeeeeeeee anlatsana dedim sanada ama heyecandan görmüyorsun:))) neler yaptınnnnn
Ya!Tabiki paylaşımda olduğum herkes çok değerli benim için ama pembede bunalr içinde en ön sıralarda sen ya da diğer bir kaç arkadaş gibi;o yüzden tabiki eşimle paylaşacaktım :lepi:
teyze olcam ya sapıttım kaydirigubbakcemile3
doğum günüsü yok anlattım ya sana ama yinede sevdigi yemegi yapıp pasta aldım o kadar hediye mediye yok kötükedihüso
gün aşırı hatta 2 gün ara verdiğimizde oldu bizim bu ay... eşim geçen hafta rahatsızdı, 4-5 gün boşada geçti.
yaptığım tek şey yumurtlama zamanını özellikle akıntımın başladığı 1 haftayı boş geçirmemek oldu. yarım saat ayağa kalmadım yattım hep...hatta üzülüyordum akıyo bunların hepsi diye, wc yapınca....
dünden beri tansiyonum düşük..kesin üşüttüm ben reglde geliyo dedim...içime doğdu bi an bugün, yolda yürürken giriverdim ecz. ye...hemen yaptım . pozitif. inanmadım. bi başka ecz.ye gittim...yine pozitif...
yalnız ateşim war yavrular dünden beri...başka başkaaa???
benim ismim yok yani öyle mi mafoldumben
seni inat seniiii kaydirigubbakcemile3
Fatoşum doğum günü kutlu olsun eşinin :lepi: Pembe de bugün yeniden doğdu :lepi:
SIKI ÇALIŞIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!
Tembel adamın çocuğu da olmaz derdi annem boşa değilmiş delikafadulden
Aynen canım yaaaaaaaaaaa! ohaoldumsmile
su sen kalbimizdesin oraya yazmasakta bilmiyonmu şekercimmmmm opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:umursamaz::umursamaz:
kızlar ben çıkıyorum yarın misafirim var erken kalkıcam(
pembecim canım tekrar hayırlı olsun inan çok sevindim canımcımmmmm zemuszemuszemuszemus
öptüm hepiniziiiiiiiii muckss iyi geceler opuyorumnanaktan
SU SENİ ÇOK SEVİYORUZZZ :lepi: (katılıyormusunuz? )
Dahada kapris yapmaklava:
benim ismim yok yani öyle mi mafoldumben
seni inat seniiii kaydirigubbakcemile3
hehehehe söledim valla bilmiyorumkismile teşekkür ediyor sizlere kaydirigubbakcemile3
su sen kalbimizdesin oraya yazmasakta bilmiyonmu şekercimmmmm opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Manyak!!!klava: Doğru okusana yazdığım şeyi;sen kendini içinde görmüyorsan bişey diyemeyeceğim yaaniiii :gitme:
Dün de zaten ciğerimi nerden bileceksin diye taktın bana.... :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?