Smart Şubat ayı boş geçti diyordun. Bak bakalım beğenecek misin? Demekki çalışanın elması kızarıyormuş :) Kızlar artık anne adayıyım ben. Doktor onaylamasada testler pozitif!
zehsellllll
canım nerlerdesin senhiç göremiyorum seni nasılsın ne var ne yok
canım benım çok ama çok sevındım çok tebrık ederım Allah ım saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın tatlımya darısı basımıza ınsallah:Saruboceq:
canım bıraz uzak kalmaya çalıştım aslında bu ay regl oldugumda çok canım sıkılmıstı ama şimdi iyiyim çok sükür sen nasılsın bakalım adet günün geçmıs ınsallah gelmıstır melegın canım benım ben aynı regl bıttı çalışmalar basladı yumurtlama dönemımde bıttı aslında dün bakalım hayırlısı artık
pembe yalnış hatırlamıyosam senin geçen ay adetin gecikmişti dimi
hatta bende demiştimki
genelde hamile kalmadan önceki ay adet gecikmesi yaşanırmış hatırlıyomusun
pembe yalnış hatırlamıyosam senin geçen ay adetin gecikmişti dimi
hatta bende demiştimki
genelde hamile kalmadan önceki ay adet gecikmesi yaşanırmış hatırlıyomusun
Geçen ay benim ilk denememdi. Çok fazla stres yapmıştım. Gecikmesi gayet normaldi yani. O şartlarda kırmızıların geldiğine bile şaşıyorum. Ama sen haklı çıktın.
Bu arada saydığın bütün belirtiler adet belirtileri. Farklı bişey hissetmiyorsun. Benim sadece son iki gündür biraz tansiyonum düşük o kadar.Yani hala ümitlenebilirsin. Yap bi test.
canım senın dedgıgın herkesde olmuyor ama olsa bıle yumurtlaması ıle alakalı kısı her zamankı gıbı aynı zamanda yumurtladıgını sanıyor mesela ama geç yumurtluyor ve geç regl oluyor ıkısı baglantılı canım benımde bu ay yumurtlamam erken oldu canım ondan geçen aya göre erken regl olucam takıp edersek aslında erken yada geç regl olacagımızı anlıyoruz ama takıp etmeszek gecıktı sanıyoruz yada erken geldı dıyoruz tatlım
arkadasla kusura bakmayin araniza giryorum bir soru sorabilirmiyim?
Benim zaten her adette göğüslerim şişer belim ağrır. Bu ayda öyle oldu. Şu an hala göğüslerim şiş ve hassas. Adetimin ilk günü ağrım olurdu öyle bişey olmadı.ne güzel 2.ayda geldi bebeğin inan büyük şans gülüm
test yok almıcamda :) beklicem gelir nasılsa
pembe sıkılmassan bişiler sorucam canım
hani öle diolarya göğüslerim çook şişti dokunamıyorum acıyo yanıyo falan
kasıklar bel bacaklar ağrıyo falan
sende bunlar olmadı mı
evet olabilir canım
ama bununla ilgili bi topik bile açılmıştı
ankete katılanların çoğu hamile kalmadan önceki ay gecikme yaşamışlardı
hatta biri dr.una sormuş bu durumu vücut kendini hazırlarmış gebeliğe demiş dr.
senin söylediğinde doğru yumurtlamayla ilgili mantık olarak böle yani
pembe canım benım sen bu ay nasıl çalıştın özellıkle yumurtlama dönemınde ve ne kadar nasıl yattın tatlım
Benim zaten her adette göğüslerim şişer belim ağrır. Bu ayda öyle oldu. Şu an hala göğüslerim şiş ve hassas. Adetimin ilk günü ağrım olurdu öyle bişey olmadı.
Yumurtalama döneminde 1 hafta gün aşırı çalıştım. Her çalışmamın sonunda da yarım saat yattım kalkmadım. Bunun dışında da yaptığım hiç bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?