tabıkı dogru olabılır canım ama tamamen yumurtlama ıle baglantılı benımde bu ay son üç aya göre regl tarıhım 3 gün önce yanı çünkü yumurtlamamı ve çatlamasıını testle tespıt ettıgım için bılıyorum ve ben destekleyecı olarakda hiç bişi yemıyorum artık daha öncekı zamanlarda yemıstım çünkü karıstı hersey canım
ben 01.28 tarihinde catlama ignesi vuruldum. ve simdi sonuc bekliyorum ama benim adetim duzensiz oldugu icin adetim gecti mi gecmedimi bilmiyorum. ama simdi goguslerim cok agriyo ve gazim var. acaba bunlar hamilelik belirtilerimi? ben adet oldugumda goguslerim hic agrimaz ondan biraz umutluyum.
ben 01.28 tarihinde catlama ignesi vuruldum. ve simdi sonuc bekliyorum ama benim adetim duzensiz oldugu icin adetim gecti mi gecmedimi bilmiyorum. ama simdi goguslerim cok agriyo ve gazim var. acaba bunlar hamilelik belirtilerimi? ben adet oldugumda goguslerim hic agrimaz ondan biraz umutluyum.
kızlar bana müsade
ütüm yarım kaldı
yapıyımda bitsin
sürüncek yoksa
hadi öpüyorum sizi
hepimiz arkaya arkaya hamiş olalım inşallahh.!!!:teytey:
yok kız hatalı olsa ikisinde birden çıkmazdı hamilesin iştee ayy nasıl sevindim anlatamam Allah sağsalim kucağına da aldırsın işallah :Saruboceq: e ama bu kadar çalışmaya da olsun artık dimii kaydirigubbakcemile3
selam kızlarrrrrrrr bu arada :)
aysulaycım canım kırmızılar gelmiş( ama olsun en azından kafan rahatladı sıkma canını hayırlısı olsun tatlım :teselli:
Kızlarrrr !:CüvCüv: :sm_cool:
aysulay canım merhaba!
karşılaşamadık ne zamandır.Kırmızılar gelmiş;mutlaka üzülmüşsündür ama zaten çalışamadık diyordun.Umarım bu ay eşin de yanında olur da bol çalışmalı bir ay geçirirsiniz :)
Bak Pembeye çalıştı ve başardı :))
evet canım kırmızlar geldi. yeni tarihi vermiştim fatosa ama sennin eklemelerinde gözükmüyom yeni tarih :7 mart.
işallah bu ay tüm istiyenlerin bbeileri gelir . marta kaldık canım bu ay kısmett :))
Selam kızlar.
Merhaba :))) NAsılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?