Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ben de nisanda başlamıştım senin gibi.Hemen hamile kalmıştım ama malesef bebek gelişemediği için kürtaj oldum.
Umarım sağlıkla kucağına alırsın.Güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah canım

Az zaman değil 9 ay. Sonunda tutturmuşsun.Yumurta takibiyle mi ,ovulasyon testiyle mi anladın yumurtladığını.Ya da bu ay erken başlayayım mı dedin çalışmalara?

evet bu ay erken başlayayım dedim .Artık bana da sıkıntı vermeye başlamıştı .Eşimi de germeye başlamıştım.Hep 12. günden sonra yaptığımız çalışmalar mecburiyetten oluyordu.bilmiyorumkismile .8.günden sonra yaptığımız çalışma gönüllü oldu eşimi germeden çalıştık:1rolleyes:

Allah tamamnına erdirsin canım!Eşin ne dedi peki? :)
ŞOKTAdelikafadulden

Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Hamile kalamadığım için doktora gittiğimde rahmimin geride ve ters olduğunu söylemiştikafamçokkarıştı Bu şekilde biraz zor hamile kalabilirsin demişti.Bende burada öğrendiğim gibi çalışma sonrası belimin altına yastık koyarak ayaklarımı duvara dayadım.Yaklaşık yarım saat hiç kalkmadım.

benim bir arkadaş var derya diye onun yumurtalıklarında büyük büyük kistler oluşmuş adeti eskiden düzenliymiş ve önceden çatlatma iğnesi olmuştu ve bu sabah sümüksü sarı akıntı gelmiş ve akıntı devam ediyormuş kistlermi çatlıyo acaba ve bebek istiyormuş kist galiba gebeliğe engelmiş

Kızlar öpüyorum çıkmam lazım.
Döndüğümde güzel haberler duymayı nasip et Rabbim.Listemizdeki tüm kızlar hamile olur inşallah:Saruboceq:

Hmmmm!!!Anladım canımcım;ben de öyle düşünmüştüm

Vay be sen de artık ane adayısın Pembe de ve genelde unutuluyoruz hamile kalan arkadaşlar tarafındna bakalım sizlerde durum ne olacak naniknanik

Evet kist biraz sıkıntı çıkarabiliyor ama büyükse.Sümüksü sarı akıntı üşütme iltihaplanmadır canım;pek ii bişey değil yani!

berra1 tebrik ederim canımcımmmmmmm ) Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnnn

Sen ve ben daha çoookk bekleriz kızım :) baksana millet nasıl çalışıyooooo :)

Sen ve ben daha çoookk bekleriz kızım :) baksana millet nasıl çalışıyooooo :)

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile napalım amannnn bizimde kaderimiz buymuş kaydirigubbakcemile5

Dün gece geç yattık ya 2 de kalktım başım nasıl agrıyor sanki bir büyük rakı bitirdim mafoldumben

:) Ben de 12 ye çeyrek vardı kalktığımda ;bir de bugün tatilin son gini ya ondna olsa gerek acayip bir miskinlik var üzerimde.

Ya,bak hep diyorum hamile olmak aslında çok nasit;üşenmeyeceksin adam gibi çalışacaksın!Milletin nasıl oluyooo.....!Böyle işteee :)))))))

canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrr.

yemek yapıom ondan geç yazıyorum bakalım bu ay çalışcam bilimsel olarak yani inşAllahh bilmiyorumkismile

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--??

kızlar tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
darıs başımıza inşallahhhhhhhhhhhhhhh

berracım tebrik ederim canım..sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..şubat ayına hızlı bir başlangıc oldu..darısı bütün isteyenlerin başına..:)))

slm kızlar bn pogestron testi yaptırdım 80 cıktı acep hamilelik varda ondan mı bu kadar yuksek cıktı

selam kızlar Şeniz
ben geldim ama kimse yok...toplantılar falanda bitti artık evimdeyim :))) zemuszemus neyse artık şu 17 şubatta gelse bir an önce adet olsamda çalışmalara başlasam umutla... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…