Evet evet ben de ben deee....... kafamçokkarıştı
İyi gecelrr kızlar.Kocama öpüldünüz. sırnaşık şey
doğru söylüyorsun valla,sürekli soğuk bir yerde yaşamak zorunda olsam hiç böyle isteklerde bulunmazdım sanırım :) Allah yardım etsin sizlere yaa..
iyi geceler canım kolay gelsin sana şimdiden tatlı uykular..opuyorumnanaktan Şeniz
Teşekkür ederim;Kızlar hepinizi öpüyorum kocaman.
Su Pembe ya da Çiçeğim gelirse selam söyleyin olurmu!!!! :lepi:
:lepi: :lepi: :lepi: Bak Akıllı adamın hali başka oluyooo;naıl da inandı güvebndi banaaaa :gitme:
Canımcım alınma yaaa,bu hamiş olmayanalr benim İKİZLERİ çekemiyooo :roflol: da ondan öyle söyledim.Sizlerden şüphem yok zaten.Hep destek Tam deste :lepi:
BU ARADA DÜZELTMEN GEREKEN BİŞEY VAR;SİZZE HABERİ VERMEYECEĞİM HABERLERİ VERECEĞİM ;KIZ İKKKİİİİİZZZ DİYOM YAHUUUUUU :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
as tamam canım söyleriz...inş. pembe gelirde bende tebrik ederim çok sevindim onun adına da ...hadi sen artık gitt sabah uykusuz kalma dinç olman lazım yavrucaklar seni yorarlar belki :))) tekrardan hayrlı geceler canımcım...Teşekkür ederim;Kızlar hepinizi öpüyorum kocaman.
Su Pembe ya da Çiçeğim gelirse selam söyleyin olurmu!!!! :lepi:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlar yine yeni bir hafta başladı :))
Günaydın şekerlerim opuyorumnanaktan hepinizi çok özledim, ama bir an önce kahvaltımı yapıp ilacımı içmem gerek, bi 15-20 dak.lığına öğretmenler odasına geçiyorum, bitince burdayım, görüşmek üzere bayanssulusmile
günaydın millet
listeyi görebilirmiyiz acepppp
günaydııınnn :)
Günaydın şekerlerim opuyorumnanaktan hepinizi çok özledim, ama bir an önce kahvaltımı yapıp ilacımı içmem gerek, bi 15-20 dak.lığına öğretmenler odasına geçiyorum, bitince burdayım, görüşmek üzere bayanssulusmile
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlar yine yeni bir hafta başladı :))
Çok olmasa da çalıştık azıcık canımcım yaaaaaaaaa!!! alkisalkisalkis
sadece ne yattım ne ayak dikledim ne ov. testi yaptıımmmm :lepi: sadece çalıştım naniknanik
İKİZLERRRR geliyooooooo alkisalkisalkis
haytta bir daha planlı çalışmam işime gelince çalışırım işime gelince çalışmammmmmmmmm sempatiksalakcinni
:lepi: :lepi: :lepi: Bak Akıllı adamın hali başka oluyooo;naıl da inandı güvebndi banaaaa :gitme:
Canımcım alınma yaaa,bu hamiş olmayanalr benim İKİZLERİ çekemiyooo :roflol: da ondan öyle söyledim.Sizlerden şüphem yok zaten.Hep destek Tam deste :lepi:
BU ARADA DÜZELTMEN GEREKEN BİŞEY VAR;SİZZE HABERİ VERMEYECEĞİM HABERLERİ VERECEĞİM ;KIZ İKKKİİİİİZZZ DİYOM YAHUUUUUU :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?