Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kız cngemn eğer HAMıŞsen topiğe gelirken ayağını sürterek gel ki arkandan da hepimiz hamiş olalım boshayallersmile

karnım ve kasıklarım ağrımaya başladı benim eyvahedigeldismile
napalım adet olursamda nasılsa tedavim var bu ay zemuszemus

Eğer bu ay da olmazsa biz de aşılomayı araştırmaya başladık ama bakalım hayırlısı canım, inşallah ikimiz için de gerek kalmaz :Saruboceq:

karnım ve kasıklarım ağrımaya başladı benim eyvahedigeldismile
napalım adet olursamda nasılsa tedavim var bu ay zemuszemus

Eğer bu ay da olmazsa biz de aşılamayı araştırmaya başladık ama bakalım hayırlısı canım, inşallah ikimiz için de gerek kalmaz :Saruboceq:

Canlar yaa bişey daha sorcam aradım hastaneyi şimdi boşmuş gidip yaptırıcam ama kadın diyoki varmı yok mu diye baktırıcan yoksa değer mi alıcan bunlar farklımı hangisi yapim anlamadım ki

Canlar yaa bişey daha sorcam aradım hastaneyi şimdi boşmuş gidip yaptırıcam ama kadın diyoki varmı yok mu diye baktırıcan yoksa değer mi alıcan bunlar farklımı hangisi yapim anlamadım ki

canım birinde test negatif ya da pozitif onu söylüyorlar diğerinde bhcg değerlerin falan var daha detaylı yani

Eğer bu ay da olmazsa biz de aşılamayı araştırmaya başladık ama bakalım hayırlısı canım, inşallah ikimiz için de gerek kalmaz :Saruboceq:

kızzzz ne aşılaması daha 6 ay oldu aaa bu ne acele klava: bir sene dolsun bakalım o zaman da olmazsa düşünürsünüz..tabi işallah gerek kalmadan gelir meleğin:Saruboceq:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Aslımuratelkoca...........4 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
BeReN35......................6 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
e_pack........................6 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cicegim7979....................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
kalpagrisi........................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
butterfly45........................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
the_fts...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

merhaba kızlar benim biraz moralim bozuk yazmak istedim cumartesi günü dayanamıyıp test alıp evde yaptım negatif çıktı biliyosunuz benim aşılamaydı adetimde 2 gün geçti diye heycanlanıp yaptım sonra morelim bozuldu bide cumartesi akşam çok açık kahverengi ama çok az miktar bi akıntı oldu büsbütün üzüldüm agla agla moral kalmadı sizce bu neyin nesi .

kızz geçen sen demiştinki Allah'ın gücüne gider lafını kullanmayın,ben de sormuştum niye günah mı ben çok kullanırım diye ama görmedin.. bi açıklarmısın canım merak ettim :))

aa evet şimdi hatırladım dilim döndüğünce açıklamaya çalışıym

Allah sonsuz kudret ve irade sahibidir.O külli iradeye sahipken bizler cüzi iradelere
sahibizdir yani zayıfız kırılırız üzülürüz güceniriz.Fakat Allah tüm bu sıfatlardan
münezzehtir...

Evet Allah canlıdır görür duyar konuşur ama bizim gibi değil biz onun sadece kainattaki
çok ufak tecellileriyiz.ve Allah ın intikam alma öc alma gücenme gibi hasletleri yoktur.
rahman ve rahim adının sahibi olarak kullarına her zaman şefkatlidir.

şimdi şöyle bir örnekle pekiştireyim diyelim ki anne oldunuz bebeğiniz var görüyo
kendince onuşuyo duyyo ama hiçbiri sizin görmeniz duymanız konuşmanız gibi değil
diyelimki siz ona yemek yediriyorsunuz ama o başını çeviriyo o kadar uğraşmışsınız
ama topladıgınız yerleri dağıtıyo hiç gücünüze gider mi ? gitmez neden o bebektir daha
yaptıkları sizle kıyaslanamaz ki gücünüze gitsin değil mi ?
anne-bebek örneği tabii ki Allah ile kul arasındaki ilişki ile tanımlanamaz fakat en iyi
örnek bu geldi aklıma yerimseniben

eğer bu ay da olmazsa biz de aşılamayı araştırmaya başladık ama bakalım hayırlısı canım, inşallah ikimiz için de gerek kalmaz :saruboceq:

çok acele ediyosun bence
1 yıl bekle bi bakalım
yaşında küçük daha zaten
o strese girme bence
inan çok büyük psioloji sarsıntısı

GÜZELİM ÇIKMAYABİLİR
BAK BURDA MADEFOOR DİYE Bİ ARKDŞ VARDI
ADETİ GECİKTİ TEST YAPTI HEP NEGATİF
GECİKMENİN 6.GÜNÜNDE SİLİK ÇIKTI
KAN TESTİNE GİTTİ SONRA POZİTİF ÇIKTI

GELELİM O KAHVERENGİ AKINTIYA
HEVESLENDİRMEK İSTEMİYORUM AMA
O AKINTI SADECE BİR KEZ OLDUYSA
ARDI ARKASI GELMEDİYSE
YERLEŞME LEKESİ DERLER ONA
İNŞALLAH HAMİLESİNDİR :1hug:

hımm anladım canımm..aslında ben onu hep kullanırım ama gerçek anlam olarak değil yani kulağımda yer etmiş öyle..ama bunu öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim canım :1hug: bu arada bilgi haznen için de tebrik ederim bilmediğin bir şey yok valla maşallah vereliniortak

niye katılmıyosun :mymeka:
keyfinmi yok bişi mi oldu hastamısın :teselli:

bugün biraz garibim evet işe de çok zor geldim

arada bi kendime gelir gibi oluyorum ama heryerim çok ağrıyo

dün akşam eşimin iş yeri için

2 çeşit kurabiye bi de haşhaşlı çörek yaptım sabaha kadar bulantıdan uyyamadım

halada midem bulanıyo kokularından yemek zaten pişiremiyomda kokudan midem bulanıyoda bi şansımı

deneyim demiştim :ecrin_bebek:

Eğer bu ay da olmazsa biz de aşılomayı araştırmaya başladık ama bakalım hayırlısı canım, inşallah ikimiz için de gerek kalmaz :Saruboceq:

karasucum sen bunları düşünürsen biz ne yapalım
canım sen daha yeni evlisin hele bi devir 1.yılı ondan sonra dokrtoruna danışırsın bide korunmamışında zaten olur muhakkak inş.
biz hepten korkalım valla 3.senem bitti evleneli ve ben daha yeni korunmayı bıraktım o zaman benim işim daha zor mu diycem bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…