hiiiç ööle okuyom sizi boshayallersmile
Valla 3. benim de gerisini bilemiyom şekerim zemuszemus zemuszemus zemuszemus
karnım ve kasıklarım ağrımaya başladı benim eyvahedigeldismile
napalım adet olursamda nasılsa tedavim var bu ay zemuszemus
Eğer bu ay da olmazsa biz de aşılomayı araştırmaya başladık ama bakalım hayırlısı canım, inşallah ikimiz için de gerek kalmaz :Saruboceq:
Canlar yaa bişey daha sorcam aradım hastaneyi şimdi boşmuş gidip yaptırıcam ama kadın diyoki varmı yok mu diye baktırıcan yoksa değer mi alıcan bunlar farklımı hangisi yapim anlamadım ki
canım birinde test negatif ya da pozitif onu söylüyorlar diğerinde bhcg değerlerin falan var daha detaylı yani
Eğer bu ay da olmazsa biz de aşılamayı araştırmaya başladık ama bakalım hayırlısı canım, inşallah ikimiz için de gerek kalmaz :Saruboceq:
o zaman kanı vermişken detaylımı isteyeyimmm ????
kızz geçen sen demiştinki Allah'ın gücüne gider lafını kullanmayın,ben de sormuştum niye günah mı ben çok kullanırım diye ama görmedin.. bi açıklarmısın canım merak ettim :))
eğer bu ay da olmazsa biz de aşılamayı araştırmaya başladık ama bakalım hayırlısı canım, inşallah ikimiz için de gerek kalmaz :saruboceq:
merhaba kızlar benim biraz moralim bozuk yazmak istedim cumartesi günü dayanamıyıp test alıp evde yaptım negatif çıktı biliyosunuz benim aşılamaydı adetimde 2 gün geçti diye heycanlanıp yaptım sonra morelim bozuldu bide cumartesi akşam çok açık kahverengi ama çok az miktar bi akıntı oldu büsbütün üzüldüm agla agla moral kalmadı sizce bu neyin nesi .
aa evet şimdi hatırladım dilim döndüğünce açıklamaya çalışıym
Allah sonsuz kudret ve irade sahibidir.O külli iradeye sahipken bizler cüzi iradelere
sahibizdir yani zayıfız kırılırız üzülürüz güceniriz.Fakat Allah tüm bu sıfatlardan
münezzehtir...
Evet Allah canlıdır görür duyar konuşur ama bizim gibi değil biz onun sadece kainattaki
çok ufak tecellileriyiz.ve Allah ın intikam alma öc alma gücenme gibi hasletleri yoktur.
rahman ve rahim adının sahibi olarak kullarına her zaman şefkatlidir.
şimdi şöyle bir örnekle pekiştireyim diyelim ki anne oldunuz bebeğiniz var görüyo
kendince onuşuyo duyyo ama hiçbiri sizin görmeniz duymanız konuşmanız gibi değil
diyelimki siz ona yemek yediriyorsunuz ama o başını çeviriyo o kadar uğraşmışsınız
ama topladıgınız yerleri dağıtıyo hiç gücünüze gider mi ? gitmez neden o bebektir daha
yaptıkları sizle kıyaslanamaz ki gücünüze gitsin değil mi ?
anne-bebek örneği tabii ki Allah ile kul arasındaki ilişki ile tanımlanamaz fakat en iyi
örnek bu geldi aklıma yerimseniben
niye katılmıyosun :mymeka:
keyfinmi yok bişi mi oldu hastamısın :teselli:
Eğer bu ay da olmazsa biz de aşılomayı araştırmaya başladık ama bakalım hayırlısı canım, inşallah ikimiz için de gerek kalmaz :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?