Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

sagol canım inşallah öyledir moralim bozuk ama herşeyin hayırlısı allahtan akıntı bida gelmedi ama afedersiniz ama lavaboya gitmeye çekiniyorum allah izin verirse adet olmazsam bu gün yada yarın kanda baktırıcam bide bişey daha sormak istiyorum adet gecikmesi olunca adet olacagın günüde geçmiş gün olarak sayıyomuyuz

AYY CANIM KIYAMAM:1hug:
DA ANACIM BARİ 1 ÇEŞİT YAPAYDIN
NE OKADAR ÖYLE ABARTMIŞSIN

TEKRAR İDRAR TESTİ AL BENCE
YARIN SABAH İLK İDRARINLA YAP DAHA GARANTİ OLUR
MİSAL BENİM ADET GÜNÜM 6SIYDI
BUGÜN 8İ
BUGÜN BİTİNCE 2GÜN GEÇMİŞ OLACAK

ÖYLE DİMİ KIZLAR:bbo:

Rica ederim canım :) bildiğin şeyi paylaşmadıktan sonra öğrenmenin ne manası var
evet halk arasında çok kullanılıyo mesela annemde şey derdi bize hep yastığa basmayın
Allah bize ekmek vermez derdi....sonra tabi büyüdüm öğrendim bi kere annem söylüyodu
gene anne ayağımızla banyoya tuvalete giriyoruz dışarı çıkıyoruz yastığa basarsak akşam
başımızı koydugumuzda mikroplar bulaşıcak kirlenicek bunun için doğru değil yastığa
basmak yoksa Allah çalışana verir ekmeği dedim afferin benim kızıma hep anneler
öğretcek değil ya dedi kaydirigubbakcemile3

daha neler var neleerr Allah yakar çarpar falan Allah sevdiği için yarattı bizi opuyorumnanaktan insanın hamurunda sevgi var

bu arada estf. imam ı azam ın bi sözü var bilmediklerimi ayağımın altına koysam başım
göğe değer demiş aynen öyle yerimseniben

Fİlozof o bİzİm fİlozof

:lepi:

Kızlar ben size hiç bahsetmedim daha önce ama kocişim iki yıl önce kasık ağrısı şikayetiyle doktora gitmiş ve doktor sperm tahlili istemiş, sonuçlarını gördüm, sayı normal, şekil normal, ama hareketlilik %10 diyo :çok üzgünüm: 1 saat sonra hareketlilik %5'e düşüyo, belki ozaman öyle çıkmıştır ama şimdi değişir dedik, bidaha test yaptıralım diyoduk ama pek de ümidimiz yok, biliyosunuz olması için hareketliliğin en ez %40 olması lazım, bizimki olursa mucize olur yani :sinifsinif: bu ay konuştuk bu konuyu, eğer yine olmazsa hemen bi test yapıp, test sonuçlarının aynı çıkması sonucunda da aşılamayı denicez biz kararımızı verdik gibi bişey, tabi dua ediyoruz bi mucize olsun diye ama çok çok zor gibi görünüyo mafoldumben

AYYY kıyamam ben sana çok yormuşsun canım sen kendini dikkat et kendineee. yorulma o kadar canım ya kalp atışlarını ne zaman duyabiliyorsun bebişlerin ayy şimdiden ben bunları soruyorummm yaa elim ayıgım titriyo resmen içim çok tugaf hem korkuyorum gitmeye ama bi an önce ögrenmekde istiyom patron şirkette normalde bu kadar uzun süre kalmazdı çıksa bende peşine çıkıcam hemen ama çıkmadı oda

AYY CANIM KIYAMAM:1hug:
DA ANACIM BARİ 1 ÇEŞİT YAPAYDIN
NE OKADAR ÖYLE ABARTMIŞSIN

ya hem servistekiler için hem ofistekiler için ayrı ayrı yaptım çok kişi oldugu için

napiyim ne zamandır da yapıcaktım işte öyle boshayallersmile

canım 2 yılda neler değişir biliyomusun ayrıca evleneli 1 yıl olmadan doktorlar

hiçbir tedaviye başlamıyorlar canınıı sıkma nasipse olur :1hug:

ayyy kıyamam ben sana canım yaaa ama üzülme lütfen bencede çok erken Rabbim isterse olmayacak hiçbirşey yokdur tatlım inş hiçbirşeye gerek kalmadan gelir bebişin ama bencede hemen eşin yaptırsın tahlillerini canımm

hımmm.. Hareketlilik en az %25 olması lazım 40 değil canım.
üzülme neleri gördüm ben burda.. Bi arkdşımız vardı
o da senin gibi hemen olsun istiyodu
dr.a gittiler arkdşta normaldi herşey eşinin spermler berbat
dr. Kesinlikle olmaz hemen tüp bebek yapmalıyız demiş
başka dr.a da göstermişler aynısını söylemiş
sonra kız 2ay gelmedi
bi döndüki muhteşemm oldu dönüşü hamileydi hemde doğal yoldan
yani demem o ki gülüm
senin ilk yapacağın şey 6ay ı doldurmak
o arada eşine havuç suyu içirmek
eğer olmassa ikinci olarak eşinin yeniden test vermesi
üçüncüsüde eğer sonuçlar kötüyse ozaman aşılamaya geçmek

SEN DAHA GİTMEDİN Mİ :mymeka:
YAVRUCUM TEST VERCEKTİN YA ÇATLATCANMI BİZİ SEN :1rolleyes:

Cngemn kasıklarında aĞrı sancı ve ŞıŞlık dolgunluk hıssedıyo musun

E,iyi de canım sen zaten bir kez hamile kalıp düşürmemiş miydin?Demekki oluyooooooo.... CADIARZUSıkma canını buna.

SEN DAHA GİTMEDİN Mİ :mymeka:
YAVRUCUM TEST VERCEKTİN YA ÇATLATCANMI BİZİ SEN :1rolleyes:

ya işden çııp gidemiyorum ki canım patron çıkmadı şidi izin alcam ondan nereye diyecek bana ne diim doktora desem neyin var dicek o yüzden onun çıkmasını bekliyorummm

dinleniyorum dinleniyorum sonra yoruluyorum boshayallersmile

canım bebişten bebişe değişiyo sanırım ilk bebişimde 5. haftada kocamandı

kalp atışı neym hepsi vardı 7 haftalıkkenki ultrason resmini görsen elleri kolları

kafası nası belli ama şimdiki bebişimin kaltp atışlarını 7. haftada gördük 5 haftalıkkende

kesesi gözüküyodu :) inşallah hamişsindir heycanını anlıyorum canım opuyorumnanaktan

TEKRAR İDRAR TESTİ AL BENCE
YARIN SABAH İLK İDRARINLA YAP DAHA GARANTİ OLUR
MİSAL BENİM ADET GÜNÜM 6SIYDI
BUGÜN 8İ
BUGÜN BİTİNCE 2GÜN GEÇMİŞ OLACAK

ÖYLE DİMİ KIZLAR:bbo:

ya dedigin gibi allah izin verirse sabah tets yapıcam yada bu gün belki kan tahlili yaptırırım evde bi test var ama yapmaya korkuyorum rabbim inşallah cümlemiz hakkında herşeyin hayırlısını nasip eylesin

Cngemn kasıklarında aĞrı sancı ve ŞİŞlİk dolgunluk hİssedİyo musun

ayyy yok ya bende belirtide yok sadece gögüslerim şiş biraz yani onu da eşim diyo bide az önce sanki sol kasıklarıma iğne batırılıyor gibi bişeyler hissettim başka da belirti yokk

Canımcım Ay_She ilahiyat okuyoo ya da o tarz bişey.

ayyy inş canım yaa dua edin lütfenn sizden başka kimseye sölemedim kardeşlerime anneme eşime ayy inş herkese hamileyimmmm diye bagırmak istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…