Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya işden çııp gidemiyorum ki canım patron çıkmadı şidi izin alcam ondan nereye diyecek bana ne diim doktora desem neyin var dicek o yüzden onun çıkmasını bekliyorummm

E,adama de ki demirim düşüktü.Çok üşüyordum doktor iilaç vermişti bir ay sonra tam bugün gel kan tahlilini yaptır bakalım düzelmiş mi bana da getir kontrol edeytim ona göre ilaca devam edelim dedi de..... :jeyyar: Böyle bişey için yalan söylenebilir. sırnaşık şey

ya işden çııp gidemiyorum ki canım patron çıkmadı şidi izin alcam ondan nereye diyecek bana ne diim doktora desem neyin var dicek o yüzden onun çıkmasını bekliyorummm

e rahatsızım de geç. üşütmüşüm de mesela boğazlarım ağrıyo falan
yalan çoook :umursamaz:

ya dedigin gibi allah izin verirse sabah tets yapıcam yada bu gün belki kan tahlili yaptırırım evde bi test var ama yapmaya korkuyorum rabbim inşallah cümlemiz hakkında herşeyin hayırlısını nasip eylesin

iyide hayatım öle yada böle sonucu öğreneceksin adet gecikmende var kahve lekede olmuş bence idrarda yap önce. silik milik çıkarsa kan yaptır direk kan testi acayip stres oluyo 2saat bekliyosun kafamçokkarıştı

ayyy yok ya bende belirtide yok sadece gögüslerim şiş biraz yani onu da eşim diyo bide az önce sanki sol kasıklarıma iğne batırılıyor gibi bişeyler hissettim başka da belirti yokk

hımmmm offf ya ne sinir dimi

SMART canım sözümü tuttum işlem tamam tatlım:lepi:

Okudum okudum da sabah;çok yoğundumö yazamadım;amlum okul telaşı :hulya: sonra da sayfayı bulamadım!:gitme: E idrar yollarını üşütmüşsünm canım sen yaaaa.... :1shok:
offff!İnşallah bizim işi sekteye uğratacak kadar değildir?Ne dedi doktorun?Sordun mu hiç?

Bu ay ki favorim sensin hamişilk sıralamasında kaydirigubbakcemile3 Bak Pembe olacak olacak dedim olduuuu lülülülülülü

E,iyi de canım sen zaten bir kez hamile kalıp düşürmemiş miydin?Demekki oluyooooooo.... CADIARZUSıkma canını buna.

Onun tutunamamasının bi sebebi de sperm kalitesinin düşüklüğü olabilirmiş ama :sinifsinif: bilmiyorum yaaa kafam okadar çok karıştı ki, bu ay hep havuç yedirdim kocişe, kahve de içirdim, hiçbi günü de kaçırmadık, yumurtlama gününü atlamış olmamız imkansız ama biz hala korkuyoruz, aslında ümidimiz yok ama tam tersine çok ümitliymişiz gibi davranıp birbirimizi üzmemeye çalışıyoruz işte mafoldumben

kuzucum aç tok farketmiyo dedik ya :mymeka:
heyecandan okuyamıyon da kıyamam :1hug:
inşalla hamilesindir canımcımmm:lepi:

Cngemn evet Berenin dediği gibi hamilik için fark etmiyor ama kandaki demirdir kalsiyumdur fosfordur ... bunların tam ve doğru çıkması için aç olmalısın.Gerçi senin niyet gebelik baktırmak;onlara baktırmasan da olur. hihoyyyt

eski sayfalarda bişi anlattım sana okudunmu canım
ayrıca havucun suyunu içemiyodu ya senin eşin
bence zorla da olsa içmeli
acı deil bişi deil çünkü
burnuna mandal taksın gerekirse nefes almadan diksin
1 bardak alt tarafı

Bu sefer kesin kararlıyım zaten yine olmazsa hemen teste götürecem onu, bu ay gidecektik, her gün yaramazlık yaptı, perhizi bozdu gitmemek için, ama adetim biter bitmez test yaptıracam bu sefer, nasılsa adet zamanı yapamıyo aklinialirimsmile

Canım okudum yazdıklarını sağol, havucun suyunu içmek istemiyo ama her akşam yatmadan bi 4-5 orta boy havuç yiyo, o şekilde de faydası olur inş. :Saruboceq:

Canım sperm oraya kadar gittiyse hareketliliği yerinde demektir.Asıl zor olan kısmı oraya gidip yumurtayı zorlayıp içeri girebilmek.Ondna sonra döllenmiş yumurta harekete geçiyor ve yerine yerleşiyor 7-8 günde.Yani artık eşinin spermiyle ilgili hareketlilik anlamında bir durum yok.

Döllennen yumurta sağlıklı değilse yani gen mutasyonu esnasında sorun olduysa...vb o zaman ya da annein hormonlarındna kaynaklı düşebiliyor bebek.

Canını sıkma...

ya canım çok oluyorum ama bişey daha sormak istiyorum benim karnım çok şiş acayip derecede ve aşılamadan sonra çok kasık agrısı ve bel agrısı yaşadım hiç böyle olmamıştı şimdi hem karnım şiş hemde kasıgıma sanki bıçak saplanıyomuş gibi agrı giriyo ben hala ümitlenmelimiyim bilmiyorum sürekli bişeyler arıyorum kendimde

doğru söylüyorsun küçükken öyle kulaktan dolma şeylerle büyüdük o yüzden benim de öyle aklımda kalmış işte :) ama öğrendim artık kullanmam.. sağol canımcım :1hug:

ayyy inş canım yaa dua edin lütfenn sizden başka kimseye sölemedim kardeşlerime anneme eşime ayy inş herkese hamileyimmmm diye bagırmak istiyorummm

inşallah canım inşallah :)

Canımcım Ay_She ilahiyat okuyoo ya da o tarz bişey.

Evet ilahiyat a.s

doğru söylüyorsun küçükken öyle kulaktan dolma şeylerle büyüdük o yüzden benim de öyle aklımda kalmış işte :) ama öğrendim artık kullanmam.. sağol canımcım :1hug:

a.s a.s a.s opuyorumnanaktan

canım evet çok fenayım ya sorma valla doktorum ıgne vurun dedı ıgne vuruldum korunmadıgımızı bılıyor hamılelık süphesı falan dedım sorun olmaz bılıyorum ona göre ılaç verıyorum dedı ılaçda yazdı hap falan basladım hemen kullanmaya ınsallah ıyı gelır çok sancım vardı bayılıyodum az daha görsen sımdı ıyıyım çok sükür ınsallah dedıgın gıbı olur canımcım

Aaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan hayırlısıysa olur elbet, olmazsa da hayırlısı böyleymiş deriz napalım yerimseniben
Artık üzülmiceme söz vermiştim yine unuttum üzdüm kendimi durduk yere
Mutluyum, huzurluyum, kocişimi seviyorum, sizi seviyorum :asigim: daha ne olsun zemuszemus
Hatta belkim de HAMıŞıM dimi ama boshayallersmile

Burda zaten çoğumuz çok fazla paylaşan tipler değiliz anladığım kadatıyla bu tarz şeyleri ailelerle...
Benimkiler duysa var yaaaaaa;şok olurrrr şoookkkk :)))

Hem de ıKıZ..

Bu arada Su'cum demişsin ya ben çıktıktan sonra bu ay çok pozitifsin SÜPER diye.Evet öyleyim.ınsan kurallı koşullu yapmayınca bişeyi ne rahat oluyor yaaa :lepi:

merhaba
nasılsınız ? bir kaç gündür giremedim
varmı güzel haberler... hep aklım burdaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…