ya işden çııp gidemiyorum ki canım patron çıkmadı şidi izin alcam ondan nereye diyecek bana ne diim doktora desem neyin var dicek o yüzden onun çıkmasını bekliyorummm
ayyy inş canım yaa dua edin lütfenn sizden başka kimseye sölemedim kardeşlerime anneme eşime ayy inş herkese hamileyimmmm diye bagırmak istiyorummm
ya işden çııp gidemiyorum ki canım patron çıkmadı şidi izin alcam ondan nereye diyecek bana ne diim doktora desem neyin var dicek o yüzden onun çıkmasını bekliyorummm
ya dedigin gibi allah izin verirse sabah tets yapıcam yada bu gün belki kan tahlili yaptırırım evde bi test var ama yapmaya korkuyorum rabbim inşallah cümlemiz hakkında herşeyin hayırlısını nasip eylesin
ayyy yok ya bende belirtide yok sadece gögüslerim şiş biraz yani onu da eşim diyo bide az önce sanki sol kasıklarıma iğne batırılıyor gibi bişeyler hissettim başka da belirti yokk
SMART canım sözümü tuttum işlem tamam tatlım:lepi:
E,iyi de canım sen zaten bir kez hamile kalıp düşürmemiş miydin?Demekki oluyooooooo.... CADIARZUSıkma canını buna.
kuzucum aç tok farketmiyo dedik ya :mymeka:
heyecandan okuyamıyon da kıyamam :1hug:
inşalla hamilesindir canımcımmm:lepi:
Onun tutunamamasının bi sebebi de sperm kalitesinin düşüklüğü olabilirmiş ama :sinifsinif: bilmiyorum yaaa kafam okadar çok karıştı ki, bu ay hep havuç yedirdim kocişe, kahve de içirdim, hiçbi günü de kaçırmadık, yumurtlama gününü atlamış olmamız imkansız ama biz hala korkuyoruz, aslında ümidimiz yok ama tam tersine çok ümitliymişiz gibi davranıp birbirimizi üzmemeye çalışıyoruz işte mafoldumben
ayyy kıyamam ben sana canım yaaa ama üzülme lütfen bencede çok erken Rabbim isterse olmayacak hiçbirşey yokdur tatlım inş hiçbirşeye gerek kalmadan gelir bebişin ama bencede hemen eşin yaptırsın tahlillerini canımm
eski sayfalarda bişi anlattım sana okudunmu canım
ayrıca havucun suyunu içemiyodu ya senin eşin
bence zorla da olsa içmeli
acı deil bişi deil çünkü
burnuna mandal taksın gerekirse nefes almadan diksin
1 bardak alt tarafı
Onun tutunamamasının bi sebebi de sperm kalitesinin düşüklüğü olabilirmiş ama :sinifsinif: bilmiyorum yaaa kafam okadar çok karıştı ki, bu ay hep havuç yedirdim kocişe, kahve de içirdim, hiçbi günü de kaçırmadık, yumurtlama gününü atlamış olmamız imkansız ama biz hala korkuyoruz, aslında ümidimiz yok ama tam tersine çok ümitliymişiz gibi davranıp birbirimizi üzmemeye çalışıyoruz işte mafoldumben
e rahatsızım de geç. üşütmüşüm de mesela boğazlarım ağrıyo falan
yalan çoook :umursamaz:
iyide hayatım öle yada böle sonucu öğreneceksin adet gecikmende var kahve lekede olmuş bence idrarda yap önce. silik milik çıkarsa kan yaptır direk kan testi acayip stres oluyo 2saat bekliyosun kafamçokkarıştı
hımmmm offf ya ne sinir dimi
Rica ederim canım :) bildiğin şeyi paylaşmadıktan sonra öğrenmenin ne manası var
evet halk arasında çok kullanılıyo mesela annemde şey derdi bize hep yastığa basmayın
Allah bize ekmek vermez derdi....sonra tabi büyüdüm öğrendim bi kere annem söylüyodu
gene anne ayağımızla banyoya tuvalete giriyoruz dışarı çıkıyoruz yastığa basarsak akşam
başımızı koydugumuzda mikroplar bulaşıcak kirlenicek bunun için doğru değil yastığa
basmak yoksa Allah çalışana verir ekmeği dedim afferin benim kızıma hep anneler
öğretcek değil ya dedi kaydirigubbakcemile3
daha neler var neleerr Allah yakar çarpar falan Allah sevdiği için yarattı bizi opuyorumnanaktan insanın hamurunda sevgi var
bu arada estf. imam ı azam ın bi sözü var bilmediklerimi ayağımın altına koysam başım
göğe değer demiş aynen öyle yerimseniben
:lepi:
ayyy inş canım yaa dua edin lütfenn sizden başka kimseye sölemedim kardeşlerime anneme eşime ayy inş herkese hamileyimmmm diye bagırmak istiyorummm
Canımcım Ay_She ilahiyat okuyoo ya da o tarz bişey.
doğru söylüyorsun küçükken öyle kulaktan dolma şeylerle büyüdük o yüzden benim de öyle aklımda kalmış işte :) ama öğrendim artık kullanmam.. sağol canımcım :1hug:
Okudum okudum da sabah;çok yoğundumö yazamadım;amlum okul telaşı :hulya: sonra da sayfayı bulamadım!:gitme: E idrar yollarını üşütmüşsünm canım sen yaaaa.... :1shok:
offff!İnşallah bizim işi sekteye uğratacak kadar değildir?Ne dedi doktorun?Sordun mu hiç?
Bu ay ki favorim sensin hamişilk sıralamasında kaydirigubbakcemile3 Bak Pembe olacak olacak dedim olduuuu lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?