kıslarrr kanımı verdim ama kolum uyuşdu yazmakda zorluk çekiyorum 2 saat sonra sonucu almaya gidicem ayy heyecandan ölebilirim şimdi yaaa RABBİM inş hamileyimdir
kıslarrr kanımı verdim ama kolum uyuşdu yazmakda zorluk çekiyorum 2 saat sonra sonucu almaya gidicem ayy heyecandan ölebilirim şimdi yaaa RABBİM inş hamileyimdir
canım sakin ol lütfen!!!! hayal kırıklığı yaşamanı istemiyorum!
offff ben de heyecanlandım yaaa
İnşallahhh hamilesindir :Saruboceq:
kızlar yanlış bişiy mi söyledim anlamadım her neyse canlarım hiç biriniz yaslı degilsiniz valla insan hissettigi yastadır herzaman bu arada karasu canım ben samsun geliniyim ama samsun hayranıyım
bu arada kızlar ben vajinismustum 5 ay cektim bu illeti yani bu zamana kadar zaten hiç korunmama gerek yoktu
cnm bende 25 yasindayim, ne kadar zamandir evlisin hic korundummu herhangi bir yontemlee..?
ayy cnm durr bende heycanlandim simdi boyle deyincee ins. hamilesindir. ama ben 15 dk sonra cikicamm haberini yarin alabilirim ancakk... isten ciktiktan sonra evde girmeye cok vaktim olmuyor maleseff..
bu arada kızlar ben vajinismustum 5 ay cektim bu illeti yani bu zamana kadar zaten hiç korunmama gerek yoktu
İnşallah canım inşallah inşallah inşallah inşallah :)kıslarrr kanımı verdim ama kolum uyuşdu yazmakda zorluk çekiyorum 2 saat sonra sonucu almaya gidicem ayy heyecandan ölebilirim şimdi yaaa RABBİM inş hamileyimdir
evet bence de öyle düşünmemek lazım...ama insanın içi gidiyo yaaaaaa
elde değil yanii
canım yanlış anladın galiba beni yarıs faln die düşünme lütfen üzülürüm sadece ondan daha çok yıprandıgımı anlatmaya calıstım özür dilerim yanlis bişey sölediysem
Kız eğer cildin çok hassasa, çok acımışsa bu da bi hamilelik belirtisi biliyo musun? Ben hamile olduğum ama düşürdüğüm ay kan verirken okadar acımıştı ki, her ay kan veririm, hiç okadar acı çektiğimi ve uyuştuğunu hatırlamıyorum valla kaydirigubbakcemile3
ayyy inş canım yaa heyecandan kanı vercem yakonuşamıyorum resmen kadın elini sık demişdi kanı almış ben hala elimi sıkıyorum öle kalmışım yaniii
ins. cnm hayirlisiyla hayirli zamanda gelir ins.. sen hic kafana takmaa streste cok onemli biliyorsunnCanım biz Temmuzda evlendik, yani 7 ay oldu ve hiç korunmadık daha, en başından beri istiyoruz ama hala yok bişey :çok üzgünüm: hayırlı zamanda gelir inş. :Saruboceq:
kızlar yanlış bişiy mi söyledim anlamadım her neyse canlarım hiç biriniz yaslı degilsiniz valla insan hissettigi yastadır herzaman bu arada karasu canım ben samsun geliniyim ama samsun hayranıyım
İnşallah canım inşallah inşallah inşallah inşallah :)
amin aminnnn ecmainnn :Saruboceq::Saruboceq:
canım çok sagol iyi dileklerin için bende ancak yarın haber verebilirim çünkü 6 da alıcam sonucu iş çıkışı yani evden giremiyorum nete bende
CADIARZU gelinimizsin yani yerimseniben
ben merkezde, çiftlikte bi okulda görev yapıyorum canım, adını da vermiyim artık yerimseniben samsunu biliyosan bizim okulu da bilirsin zaten yerimseniben
1 gün gelmedim kopmuşsunuz yawwww okuyom ama bitmiyoooklava:
1 gün gelmedim kopmuşsunuz yawwww okuyom ama bitmiyoooklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?