Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kıslarrr kanımı verdim ama kolum uyuşdu yazmakda zorluk çekiyorum 2 saat sonra sonucu almaya gidicem ayy heyecandan ölebilirim şimdi yaaa RABBİM inş hamileyimdir

ayy cnm durr bende heycanlandim simdi boyle deyincee ins. hamilesindir. ama ben 15 dk sonra cikicamm haberini yarin alabilirim ancakk... isten ciktiktan sonra evde girmeye cok vaktim olmuyor maleseff..

kıslarrr kanımı verdim ama kolum uyuşdu yazmakda zorluk çekiyorum 2 saat sonra sonucu almaya gidicem ayy heyecandan ölebilirim şimdi yaaa RABBİM inş hamileyimdir

Kız eğer cildin çok hassasa, çok acımışsa bu da bi hamilelik belirtisi biliyo musun? Ben hamile olduğum ama düşürdüğüm ay kan verirken okadar acımıştı ki, her ay kan veririm, hiç okadar acı çektiğimi ve uyuştuğunu hatırlamıyorum valla kaydirigubbakcemile3

canım sakin ol lütfen!!!! hayal kırıklığı yaşamanı istemiyorum!
offff ben de heyecanlandım yaaa
İnşallahhh hamilesindir :Saruboceq:

ayyy inş canım yaa heyecandan kanı vercem yakonuşamıyorum resmen kadın elini sık demişdi kanı almış ben hala elimi sıkıyorum öle kalmışım yaniii

cnm bende 25 yasindayim, ne kadar zamandir evlisin hic korundummu herhangi bir yontemlee..?

Canım biz Temmuzda evlendik, yani 7 ay oldu ve hiç korunmadık daha, en başından beri istiyoruz ama hala yok bişey :çok üzgünüm: hayırlı zamanda gelir inş. :Saruboceq:

ayy cnm durr bende heycanlandim simdi boyle deyincee ins. hamilesindir. ama ben 15 dk sonra cikicamm haberini yarin alabilirim ancakk... isten ciktiktan sonra evde girmeye cok vaktim olmuyor maleseff..

canım çok sagol iyi dileklerin için bende ancak yarın haber verebilirim çünkü 6 da alıcam sonucu iş çıkışı yani evden giremiyorum nete bende

İnşallah canım inşallah inşallah inşallah inşallah :)

evet bence de öyle düşünmemek lazım...ama insanın içi gidiyo yaaaaaa
elde değil yanii

evet canım da Allah korusun hiç nasib olmazsa nolucak hayırlısı olsun her şeyin sabretmek
çok zor belki ama elden ne gelir….Allah ım yoklugunu çektişrmesin kimseye
herkese nasib etsin inşallah

canım yanlış anladın galiba beni yarıs faln die düşünme lütfen üzülürüm sadece ondan daha çok yıprandıgımı anlatmaya calıstım özür dilerim yanlis bişey sölediysem

Sen kafana takma onu bak stres bebişin gelmesini geciktirir her zaman her şekilde.bebişi Allah annesine babasına bağılasın inşallah sizede sizin canınızdan kanınızdan versin hayırlısıyla ve sağlıkla Canım tevekkül et nasib olur inşallah ve doğum kontrol hapı kullanma bozuyor bütün sistemini
Stres yok ok

ayyy inş hamileyimdir yaaa. ya şimdi acıyo böle bi ağrı var orda ama verirken ben heyecandan hiçbirşey hissetmedim.pek en son evleneceğim zaman kan vermişdim yani hiç hatırlamıyorum nasıldı acısı

Canım biz Temmuzda evlendik, yani 7 ay oldu ve hiç korunmadık daha, en başından beri istiyoruz ama hala yok bişey :çok üzgünüm: hayırlı zamanda gelir inş. :Saruboceq:
ins. cnm hayirlisiyla hayirli zamanda gelir ins.. sen hic kafana takmaa streste cok onemli biliyorsunn rahat oll.. hatta imkanin varsa haftasonu tatile kacinn..

kızlar yanlış bişiy mi söyledim anlamadım her neyse canlarım hiç biriniz yaslı degilsiniz valla insan hissettigi yastadır herzaman bu arada karasu canım ben samsun geliniyim ama samsun hayranıyım

CADIARZU gelinimizsin yani yerimseniben
ben merkezde, çiftlikte bi okulda görev yapıyorum canım, adını da vermiyim artık yerimseniben samsunu biliyosan bizim okulu da bilirsin zaten yerimseniben

canım çok sagol iyi dileklerin için bende ancak yarın haber verebilirim çünkü 6 da alıcam sonucu iş çıkışı yani evden giremiyorum nete bende

tamam cnm yarina guzel haberlerini bekliyorummm.. aman dikkat et hamile falansindir cok heycan yapma bakiyimm.. ama sonuc olumsuzsada sakin ve sakin kafana takip kendini uzmee, hersey hazirlikli ol hayirlis zaman gelince zaten kendiliginde gelicekk hic merak etmee..

CADIARZU gelinimizsin yani yerimseniben
ben merkezde, çiftlikte bi okulda görev yapıyorum canım, adını da vermiyim artık yerimseniben samsunu biliyosan bizim okulu da bilirsin zaten yerimseniben

serap dikkat et bayankarasuya kaynanalık yapmaya kalkar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…