Onu bilmem de ben gene kaçarrrrrr haberiniz olsun....OFFFFF OFFF okulun ilk günü OFFFF!!!!
Öptüm kocaman güzel haberlelerrle geliiinnnn :lepi:
Okulun ilk günü ne kadaryoğun yaaaaaaaaaaaaaaaaa!Offfffff....
idilcim ben kacmam çok severim böle muhabbet etmeyi bos zamanlarda herzaman yanınızdayım bundan sonra
Kizlar bende geldim benide alin aranizaa,, bende suanda yurtdisindayim, aramizda 2 saat fark var turkiyeylee.. suanda isteyimm, am abir an once eve gitmek isityorumm..
Buarada bende dogum kontrol hap[lariyla korunuyorum.. 1.5 yildir kullaniyorum 2010 ekim gibi birakmayi dusunuyorum.. ama hemen bebisim olucakmi diye simiden dusuncelere girdimm.. aranizda bu yontemi kullanip birakir birakmaz hamile kalanlar varmi acabaa ...
bu arada ben serap söyleyeyimde adımı ben öle niklerle hitap etmeyi sevmiyorum kızlar
yalanmı smartım :dance:
ben kaçıyom kızlar yarın görüşürüz bi dünya işim var öpt hepinizi byeee
umarım canım :1closedeyes:
ne zamandır çocuk istiyosun? kaç yıldır evlisin? kaç yaşındasın? çocuğun var mı
hoşgeldin! nerdensin yurt dışında hangi ülke?
ha bu arada sana tavsiyem hemen bırak bu doğum kontrol hapını, öyle kolay hamile kalınmıyor malesef...hele de doğum kontrol hapı kullandıysan geç gelir....
ben hiç hap kullanmadığım halde 3 aydır bekliyorum bebeğimi...ama gelmiyo bi türlü çok nazlı yaaaa...kız olursa adını NAZLI koycam
yalanmı smartım :dance:
ben kaçıyom kızlar yarın görüşürüz bi dünya işim var öpt hepinizi byeee
idilcim 1 bucuk senelik evliyim 7 aydır cocuk istiyorum 19 yasındayım çocugum yok((
sen kac yasındasın ne kadarlık evlisin
idilcim 1 bucuk senelik evliyim 7 aydır cocuk istiyorum 19 yasındayım çocugum yok((
sen kac yasındasın ne kadarlık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?