Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bitti ohaoldumsmile ama çalışmak istemiyomm hem daha erkennn eyvahedigeldismile

aaa öle düşünme bee fatoşum ben de normalde adetimin ilk başlarında çalışdık yumurtlama tam ününde çalışmadık yani netdeki hesaplamalar göre ne zaman yumurtladım bu anlamadım o akıntım gelmemişdi yada ben hissetmedim ama çalış ne zaman olacagı bence hiç belli değil valla

su gibi akıntım var ayyyyyyy kaçırdımmı yaaa :sinifsinif: bu akşam çalışcammmm mafoldumben

yarın sabah eğerki uyandığımda adet hala olmamışsam yapayım diyorum akşam alayımda test
bende şimdi görümcemle konuştum o benden daha sabırsız hemen yap akşam diyokaydirigubbakcemile3

su gibi akıntım var ayyyyyyy kaçırdımmı yaaa :sinifsinif: bu akşam çalışcammmm mafoldumben

yok kız kaçırmadın su gibi akıntın varsa yumurtlaman yaklaşıyor demektir ona göre yerimseniben

smartta iki tane ya
bendede 4 tane olur belkiakannehir

hımm şimdi anladımmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hassasiyet, Karın bölgesi ve kasıklarda ağrı, rahatsızlık hissi, vajinal akıntıların artması, Vücut sıvısının artması gibi belirtiler yumurtlama günü belirtileri arasında olabilir.

Karın bölgesi ve kasıklarda ağrı, rahatsızlık hissi, vajinal akıntıların eee bunlar var bende ben çok erken die düşünüyorsdum valla çalışcam sözzz

canım herkezin yumurtlama günü değişir
bazıları derki adet biter bitmez ilişkiye girin o zamanda çok yüksekmiş hamile kalma şansı

çıkmam lazım kızlar

iyiyim ben merak etmeyin
1 hafta sonra tekrarlıcam öpüyorum cümleten

yaaaaaa ( ne kadar da hazırlamıştık kendimiziiii listeye eklicez diye :gitme:

1 hafta bekleyelim bakalım bi bildiği vardır hemşirenin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…