Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben geldim kızlar.... bebişimi gördüm bugün!!!!!!! daha çok minik bişeyyy ama!! prolaktini ölçücez içerde sızıntı war sanki dedi dr. ( yarında sonuca göre ilaç başlanacak... ama doktorumu o kadar sewdim ki anlatamam...

ayyyy canım ne güzel yaa nasıl bir duygu :))

kuzucum niye sildinnnnnnn

yoktur yaa boşuna konu yaratmayim die

aaanammm keyfi iyiymidi sorsaydın bizdende slm söleseydin kıss kaydirigubbakcemile3
dr sevdigine sevindim çok önemli. İçini ferah tut herşey yolundadır allahın izniyleee

Pembe karnında şişme falan varmı yavru kuş ???
yada e-pack sendee varmı ?

yoktur yaa boşuna konu yaratmayim die

aaanammm keyfi iyiymidi sorsaydın bizdende slm söleseydin kıss kaydirigubbakcemile3
dr sevdigine sevindim çok önemli. İçini ferah tut herşey yolundadır allahın izniyleee

içerde hafif kanama olmuş dedi ben o an dondum kaldım, baktım elimi tuttu... korkulcak bişey değilki annecim dedi... ilaçla 2 haftada khallederiz spnuçlar çıksın hele dedi. belki gerek kalmaz dedi. ayy.. kocişte yoktu yanımda, şehirdışında... bebişin fotosunu aldık yani bugün, daha doğrusu keseciğin!!! :teytey:

bişi yokturrr sakin ol canımcım çok sakin rahat stressiz bir 8 ay lazım sana unutmaaa

bende bi belirti yok ama adet olmadan şişer ya karın öyle şişlik var
ya heran adet olcak gibiyim
belim felaket arıyo
elimi kaldırcak halim yok

pembiş bende yarın görmeye gidiyorum bebeğimi akşam altıda gitcem
hala inanamıyorum ben
yarın görünce inancam galiba

ay sucumm... çok isterim hepinizin biran önce yaşamasını bu duyguyu... ben ekranda görünce tutuldum kaldım.. sahiden içinmde warmış masal'ım dedim!!!!

ay canım benim ya çok sevindim valla Allah bize de nasip etsin..Sağlıkla kucağına al işallah canım :Saruboceq::Saruboceq: oo adı da hazırdı zaten masal bebek :ecrin_bebek:

pembiş bende yarın görmeye gidiyorum bebeğimi akşam altıda gitcem
hala inanamıyorum ben
yarın görünce inancam galiba

sen nereye giditosun şeker?
senlede yarın konuşalım bakalım? progesteron falan bişiiler isticekler mii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…