kızlar negatifmiş test
hemşire bekleyin 1hafta daha dedi
.....................................
ben geldim kızlar.... bebişimi gördüm bugün!!!!!!! daha çok minik bişeyyy ama!! prolaktini ölçücez içerde sızıntı war sanki dedi dr.( yarında sonuca göre ilaç başlanacak... ama doktorumu o kadar sewdim ki anlatamam...
kuzucum niye sildinnnnnnn
ben geldim kızlar.... bebişimi gördüm bugün!!!!!!! daha çok minik bişeyyy ama!! prolaktini ölçücez içerde sızıntı war sanki dedi dr.( yarında sonuca göre ilaç başlanacak... ama doktorumu o kadar sewdim ki anlatamam...
yoktur yaa boşuna konu yaratmayim die
aaanammmkeyfi iyiymidi sorsaydın bizdende slm söleseydin kıss kaydirigubbakcemile3
dr sevdigine sevindim çok önemli. İçini ferah tut herşey yolundadır allahın izniyleee
canımmm hakkında hayılrısı olsunçıkmam lazım kızlar
iyiyim ben merak etmeyin
1 hafta sonra tekrarlıcam öpüyorum cümleten
ayyyy canım ne güzel yaa nasıl bir duygu :))
içerde hafif kanama olmuş dedi ben o an dondum kaldım, baktım elimi tuttu... korkulcak bişey değilki annecim dedi... ilaçla 2 haftada khallederiz spnuçlar çıksın hele dedi. belki gerek kalmaz dedi. ayy.. kocişte yoktu yanımda, şehirdışında... bebişin fotosunu aldık yani bugün, daha doğrusu keseciğin!!! :teytey:
ay sucumm... çok isterim hepinizin biran önce yaşamasını bu duyguyu... ben ekranda görünce tutuldum kaldım.. sahiden içinmde warmış masal'ım dedim!!!!
Pembe karnında şişme falan varmı yavru kuş ???
yada e-pack sendee varmı ?
ay sucumm... çok isterim hepinizin biran önce yaşamasını bu duyguyu... ben ekranda görünce tutuldum kaldım.. sahiden içinmde warmış masal'ım dedim!!!!
Masal ????
pembiş bende yarın görmeye gidiyorum bebeğimi akşam altıda gitcem
hala inanamıyorum ben
yarın görünce inancam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?