Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar bu çift çizgi ilk 5dk da çıkmadı zaten sölemiştim zaten
akşam yaptım negatif fiye çöpe attım sabah pozitifti hatta sabah daha belirgindi
şimdi dağılmış gibi gözüküyo.. 3 senedir hi,ç böle bir durum yaşamadım
test betahjcgyi algılamasa ne olursa olsun çift çizgi çıkmazmış isterse 5gün geçsin
daha önce k.k.da da okumuştum bi kaç kişinin başına gelmişti
herhalde bi 15tane test yapmışımdır her defasında sabah baktığımda hep bembeyazdı 2.çizgi
adetimde 6ssındaydı 8inde yani dün 1kez pembe akıntı geldi kan bile deildi su gibi bişiydi adetimde herzaman ilk gün az ertesi gün çoğalır yani bugün dolup taşmam lazımdı benim
bütün bunlar çok farklı geldi bana ve o yüzdende gidip kan verdim 0.100 çıktı dedi hemşire
adet olmadıktan sonra beklemek gerekiyo diye biliyorum
işte böle

ilişkinin kaçıncı günü kan testi doğru çıkar acaba bileniniz varmı kızlar

canımmmmmm bak benimde çok çıktı çift çizgi ama hiç biri dogru değildi beklenen testler yanlıştır :gitme: ilk 5 dk önemli benim en az 5 defa çift çıktı ama yoktu hemde benim bir tanesi prodektürdü düşün yani

Kan testi ilişkiden 10 gün sonra sonuç verir kuzucum ama 15 daha nettir die biliommm
tüp bebeklerde embriyoyu yerleştirme işleminden 10 gün sonra kan testi yapıolar çünkü

iyi akşamlar kızlarrr opuyorumnanaktan
ben geldimm..nasılsınız bakalım görüşmetelikaydirigubbakcemile3

kızlar bi okusanıza çok ilginç yaa

benim gecikmemin 6. günü idrar testi yaptım negatif çıktı. olmadı 11. günde hem idrar hem kan testi yapıldı yine negatif çıktı. mayıs 14 te adet olmalıydım normalde. neyse zaman geçti, 10 temmuzda gittim yine test aldım çünkü kan testi kesin sonuç dediler ve ben de hormonal bi sorun var diye bu zamana kadar bekledim. neyse 10 temmuzda testte 2 çizgi çıktı hem de hemen. yani hamile olabilirsin belki de ama ümit vermek istemem sadece tedbir olarak ilaç falan kullanma derim. hakkında hayırlısı olsun. kendine iyi bak...

bence bu kadar stress yapma olacagı varsa olur zaten rabbim hayırlısını versin arkadaşım

benim şüphem de bu zaten.
benim kist sandığım yumurta normal zamanında çatlamadı sanırım geç yumurtladım
yani açıkça söylüyorum afedersiniz ama
en son adetin 23.günü beraber olmuştuk
31 ocaktı
ordan şüphem var işte
yani dün beraberliğin 9.günüydü o pembe akıntının geldiği gün
yerleşme olabilirse diyorum

ya kızlar çok afesersiniz hani sizi böle meşgul etmek istemiyorum ama
inanın böyle bir şey hiççç başıma gelmedi benim böyle bir adette hiç görmedim
beklicem en garantisi bu dr.a gidip söktürücü içmek istemiyorum

canımiçiiiiiii :1hug: bak şimdi 1. 9 günde testlerde çıkmaz sende araştırdındın tüp bebeklerde bile 10-15 içinde kan testine bakıolar eğer pembeler yerleşmeyse az daha beklemen lazım

Heee bide sakın söktürücü içme ne olur ne olmazzz

Hemen hemen aynı zamanlar içinde bekliyoruz seni çok iyi anlıyorum ama yalvarıyorum kafanı başka şeyle dagatki bebiş varsa rahat gelişsin yoksada kırmızılar gelsinnn :teselli:

Bereb ayrıca bize anlatymıcaksında kime anlatacaksınnnnn

biz niye burdayızzz iyi sen 1 ay bizi dinle rahatlat günün gelince biz dinlemeyelimmi elimiden geldigince yanındayımmmm

evet gülüm bu ay rahattım bide stres yapmadım ki biliyosun tüp bebek için adetimi bekliyodum ben ya.. neyse beklicem mutlaka dr.a gitmicem

Bereb ayrıca bize anlatymıcaksesında kime anlatacaksınnnnn

biz niye burdayızzz iyi sen 1 ay bizi dinle rahatlat günün gelince biz dinlemeyelimmi elimiden geldigince yanındayımmmm

saol canım çok saol
ben elimden geldiği kadar bildiğim kadarıyla yardımcı oluyorum herkese
hani uzun zaman geçince insan biliyo bazı şeyleri sende öyle işte
sizi sıktığımı düşündüm hani ne bu böle zırt zırt yazıyo falan
ayyy neyse ç.ok tşkler canım:1hug:

iyi akşamlar arkadaşlar

fatoşcum öpüyorum canım
görüşürüz yarın nasipse

iyi akşamlar arkadaşlar

fatoşcum öpüyorum canım
görüşürüz yarın nasipse

seni seviyorum unutma olurmuuuu :1hug: kendine gelde kafama indir bi tane olmuyo böleee :mymeka:

:roflol:

Son düzenleme:
kızlar, ay sonuçlarımı gece gece öğrenmiş bulunuyorum. progesteron du sanırım yükselmesi gereken değer dr. süper dedi.. ben sabırsız dana olarak gece aradımda adamı... herşey yolunda canım dedi. ilaca gerek yokmuş :))) sadece vitamin. 15 gün yatıorum ewde dinlenicem...24ünde kalp atışlarına bakıcas masalımın.....

selam canım

uyyy yesın onu teysesıı

evet canım bol bol dınlende bebısımızı yorma tamamı..hayırlı ugurlu olsun canımmmm

çok güzel cnm ya. cok farklı duygular içindesindir canım. saglıkla kucagına alısın işallah.

Sabırsızlığın çok normal.Çünkü içinde bulunduğun durum çok özel,çok güzel.boshayallersmile
İnşallah sorunsuz,güzel bir hamilelik geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…