Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayyy innamıyorum ayşee 10 haftalık oluyo heeee ayyy inş canım görürsünnn bebişinii tatlımm... peki ayşe canım yaa folık asısde başlim mi ???

ayyy innamıyorum ayşee 10 haftalık oluyo heeee ayyy inş canım görürsünnn bebişinii tatlımm... peki ayşe canım yaa folık asısde başlim mi ???

doktora gitmeden nasıl alıcaksın folik asidi bence doktora gittiğinde testlerin yapılsın

folik asidin yazılsın doktor sana uygun olanı yazar ya yanlış dozda fln alırsan

bak ben ilk hamileliğimde günde 3 kez alıyordum şimdi günde bi kere alıyorum

doktor senın hakkındakı kanaatıne göre verıyo ilacı ihtiyacına göre :) sen gidip kafadan

alma doktor versin diyorum ben

evet yaa 10haftalık olduk zaman ne çabuk geçiyo 3 haftalık odlugu zamanlar dün gibi

valla inşallah sende bende hepimiz bebişlerimizin kalbinin pıt pıt atışını hareketlerini görür hissedersin

inşallah ultrasonda görünce farklı oluo insan evet anne oluyorum diyosun çok farklı bi duygu :gitme:

tekmeleri yiyince daha da farklı oluyo.o günleri de göreceksiniz inşallah.şimdi sizde başlamadı annelik duygusu,ben de tam başlamadı ama sanki hareketleri hissedince biraz hissediyorum ben de .korkuyosun bebişim sağlıklı mı bişeyi var mı diye.doğumdan sonra çok özliycem bu tekmeleri:ecrin_bebek:

şenaycım şimdi senin kesin demi?kan testi vs yaptırdın demi??

ne bilim ya önceki gittiğim doktor başla dedi ama bende şimd kararsız kaldım öleee almim ben en iyisi ama hamile kalmadan alınması gerekirmişşş yani bir zararı olurmu ki alsam günde 1 tanee

canım sabah okudum yazamadım.hamileymişsin.çok sevindim.İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.

yaa ipekcim çok şükür hamişim ama ne yapacagımı bilmiyorum haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora ama folık asıst alsam mı acaba almasam mı kararsız kaldımm??? sence ne yapim tatlım sen deneyimlisinnn. bide kan değerimm 55. 27 idi bu normal mi

ipek canım nerelerdesin sen? merak ettik seni dün gelmedin

ee tabii dükkana açılıyo,temzileniyo,silinip,süpürülüyo....
canım ya bizim bilgisayar sistemleri çökmüştü dün akşam yaptılar.ben de çatladım meraktan ne değişiklik var diye.coşmuş herkes,yeni gelenler falan var....senden naber??

mrb canım
ben hamile korunmayı bırakmadan önce doktora gittim
tüm testlerimi yaptırdım
herşey süper dedi doktor ve folicsit verdi 3 ay kullan sonra korunmayı bırak dedi
bende öyle yaptım
ve şuanda da içiyorum
bugünde randevum var dün öğrendim zaten hamile olduğumu
bence hemen doktora git o senden bisürütest isteyecek
onlar çıkmaya yakında zaten kese görülür ve onuçları vermeye gittiğinde görürsün bebeğini
geç kalma bence tatlım

çok sagol canım beni aydınnlattıgın içinnn nş canım bebişlerimizi hayırlısı ile kucaklarımıza da alırızzz

Ay çok güzel,çok bereketli bu ay.kaydirigubbakcemile3

Şenay tebrik ederima.s.

teşekkür ederrim canım Allah isteyen herkese versin inş.

senaycım tebrikederim
rabbim iseyen herkese versin
hadi şubat ayı bi coştu pir coştu
kızlar sizde sıraaa

sağol canım amin inş.

şenaycım şimdi senin kesin demi?kan testi vs yaptırdın demi??

sabah ilk idrarda yaptım testi canım çok net çıktı akşam gene test yapıcam sonrada doktora gidecem kesinse eğer zaten o zamnda kan testi yaparlar

hayırlı olsun canım yeniden.her yeni gün size yeni şeyler getirecek.içinde büyüyen mucizeye seyirci kalacaksın sadece.bence doktora gitmeden ilaç alma ama aspirin bile içme sakın.ben 6,5 aydır tek aspirin bile almadım.mesela doktor bana folik asit vermedi tek başına elevit verdi.geçen ay onları da kesti.kan değerin bebiş var gösteriyo.2 haftalık falan mı seninki?şikayetlerin başladı mı?

idrarda çok net çıktıysa vardır canım.hayırlı olsun:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…