olumunekankayizsmile
hoşgeldin idilcan iyiym sen naıslsın canım :)
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bencede biraz bekle daha 3 haftalık gitsende bişey yapmıycaklar
kese bile gözükmeyebilir en az 5 haftalık olsun gidersin
bende pazartesi gidicem tam 10 haftalık olmuş oluyooo ayyy hareket ediyomuş
ellerini kollarını oynatıyomuş diğer topiklerde okudum çok heyecanlıyım
inşallah herşey yolundadır inşallah büyümüştür bebişim :)sositososito :Saruboceq: :Saruboceq:
Cngnem bence 5 haftalıkken gidebilirsin.Keseyi görürsün o zaman Ben 4+5 te görmüştüm
ıyıyım canım sen nasılsın evet canım yoktum uzak kaldım bıraz canımcım
ipekkkkkkkk 50 kere yazdım sana
hiç birine cevap vermedin ama alsanaalsanasmile
ayy canım inş tatlımm sen ne kadarlık oldu şimdi bebişş
ayyy innamıyorum ayşee 10 haftalık oluyo heeee ayyy inş canım görürsünnn bebişinii tatlımm... peki ayşe canım yaa folık asısde başlim mi ???
ayy canım inş tatlımm sen ne kadarlık oldu şimdi bebişş
günaydın canlarımmmm yaaaaa şansıma kimse yok mu yoksa
ben çift çizgiyi gördümmmmmmmm
doktora gitmeden nasıl alıcaksın folik asidi bence doktora gittiğinde testlerin yapılsın
folik asidin yazılsın doktor sana uygun olanı yazar ya yanlış dozda fln alırsan
bak ben ilk hamileliğimde günde 3 kez alıyordum şimdi günde bi kere alıyorum
doktor senın hakkındakı kanaatıne göre verıyo ilacı ihtiyacına göre :) sen gidip kafadan
alma doktor versin diyorum ben
evet yaa 10haftalık olduk zaman ne çabuk geçiyo 3 haftalık odlugu zamanlar dün gibi
valla inşallah sende bende hepimiz bebişlerimizin kalbinin pıt pıt atışını hareketlerini görür hissedersin
inşallah ultrasonda görünce farklı oluo insan evet anne oluyorum diyosun çok farklı bi duygu :gitme:
olumunekankayizsmile
hoşgeldin idilcan iyiym sen naıslsın canım :)
doktora gitmeden nasıl alıcaksın folik asidi bence doktora gittiğinde testlerin yapılsın
folik asidin yazılsın doktor sana uygun olanı yazar ya yanlış dozda fln alırsan
bak ben ilk hamileliğimde günde 3 kez alıyordum şimdi günde bi kere alıyorum
doktor senın hakkındakı kanaatıne göre verıyo ilacı ihtiyacına göre :) sen gidip kafadan
alma doktor versin diyorum ben
evet yaa 10haftalık olduk zaman ne çabuk geçiyo 3 haftalık odlugu zamanlar dün gibi
valla inşallah sende bende hepimiz bebişlerimizin kalbinin pıt pıt atışını hareketlerini görür hissedersin
inşallah ultrasonda görünce farklı oluo insan evet anne oluyorum diyosun çok farklı bi duygu :gitme:
Malesef güzelim,şimdi beklemedeyim.9 ay önce 6 haftalıkken bir kaybım oldu:çok üzgünüm: Ona istaneden dedim
canım sabah okudum yazamadım.hamileymişsin.çok sevindim.İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.
ipek canım nerelerdesin sen? merak ettik seni dün gelmedin
yaa ipekcim çok şükür hamişim ama ne yapacagımı bilmiyorum haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora ama folık asıst alsam mı acaba almasam mı kararsız kaldımm??? sence ne yapim tatlım sen deneyimlisinnn. bide kan değerimm 55. 27 idi bu normal mi
mrb canım
ben hamile korunmayı bırakmadan önce doktora gittim
tüm testlerimi yaptırdım
herşey süper dedi doktor ve folicsit verdi 3 ay kullan sonra korunmayı bırak dedi
bende öyle yaptım
ve şuanda da içiyorum
bugünde randevum var dün öğrendim zaten hamile olduğumu
bence hemen doktora git o senden bisürütest isteyecek
onlar çıkmaya yakında zaten kese görülür ve onuçları vermeye gittiğinde görürsün bebeğini
geç kalma bence tatlım
Ay çok güzel,çok bereketli bu ay.kaydirigubbakcemile3
Şenay tebrik ederima.s.
senaycım tebrikederim
rabbim iseyen herkese versin
hadi şubat ayı bi coştu pir coştu
kızlar sizde sıraaa
şenaycım şimdi senin kesin demi?kan testi vs yaptırdın demi??
yaa ipekcim çok şükür hamişim ama ne yapacagımı bilmiyorum haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora ama folık asıst alsam mı acaba almasam mı kararsız kaldımm??? sence ne yapim tatlım sen deneyimlisinnn. bide kan değerimm 55. 27 idi bu normal mi
teşekkür ederrim canım Allah isteyen herkese versin inş.
sağol canım amin inş.
sabah ilk idrarda yaptım testi canım çok net çıktı akşam gene test yapıcam sonrada doktora gidecem kesinse eğer zaten o zamnda kan testi yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?