karışımdanmı diyosun sen ben kimyasaldan şüpheleniyorum
ama geride kaldı artık bunlar yarın görüşces tahliller yapılcakmış sskdan allahtan
bakalım kaç para dicekler eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
:bbo: :bbo: NEREMLE OKUDUYSAM sırnaşık şey
bende öyle düşünmüştüm kuşum ama olsun rahatım ben
yarın dr.a gidiyorum randevumu aldım testlerim yapılcak nasipse tüp bebeğe başlıyoruz
allah yardım etsin :Saruboceq:
burda dua edin benim için dedim kimse okumadı etmedi :çok üzgünüm: :dilcikar:
5 haftalıkken gitmiştim canım sonra 6 haftalıkken biliyosun düşük tehdidi ile gittm yattım
sonra 8 haftalıkken kalp atışlarını görmek için gittim gördüm de çok şükür
şimdi 10 haftalık olunca gidicem hem tahlillerim var onları da göstericem inşallah
daha sonrada 12. haftaya geldiğimizde inşallah yenimahalle devlet hastanesine gebe
polikliniğine de gitmeye başlıycam inşallah benim planım bu yönde
zaten 15 günde bir çağırıyo doktor sadece son zamanlarda yada herhangi bi sorun varsa
kontrol altında tutmak için sık sık çağırıyo .
ay evet yaa dün beren hesaplamıştı ben de sonradan baktım normal şartlara göre gecikmiş olmalıydı demekki içimize doğmuş :)) nasıl sevindim anlatamam zaten yapar yapmaz çıkmış kız sen yine tekrarla tabi için rahat olsun ee kocişine nasıl söylicen?? yaa ne kadar güzel bir duygudur kimbilir :ecrin_bebek:
50 mg güdne bi tane alıyorum folbiol
evvelden folik plus kullanmıştım günde 3 tane kalsiyum da vardı içinde
doktor bu sefer gerek görmedi :1ninca:
ay evet yaa dün beren hesaplamıştı ben de sonradan baktım normal şartlara göre gecikmiş olmalıydı demekki içimize doğmuş :)) nasıl sevindim anlatamam zaten yapar yapmaz çıkmış kız sen yine tekrarla tabi için rahat olsun ee kocişine nasıl söylicen?? yaa ne kadar güzel bir duygudur kimbilir :ecrin_bebek:
yani aklıma o karışım geldi hani ondan mı gecikti dedim ama evet kimyasal gebelik olabilir(
canım Allah yardımcınız olsun işallah hemen geliverir bebeğin,Allah gönlüne göre versin dualarımız seninle :Saruboceq:
ayyy kısss ben sana ne kadar dua ediyomm hemde işdennn inş canım hayırlısı ile bebiini alırsın kucagınaa canımmm
bende işde haftaya bugun gidicem inş o zaman zaten 5 haftalık olacak inş. sonrada artık doktor ne zaman çagırısa o zaman gidicezzz. inşi RABBİM kucagımıza almayı da nasip etsinnn
evet hakkaten içimize doğmuş dünde bi gariptim zaten
dün cngmen hamileyim deyince nasıl bi duygu diye sormuştum bende ona hakkaten çok şaşkınım ya
bakalım artık düşünüyorum nasıl söyliyim diye
canım evettttt bende hamişim sonundaaaaaa inş senide sürüklerim peşimden ayağımı sürtüyom karasu öyle diyorduya
kız sen de dedin ya dün geçmiş adetin diye dün test aldım sabahda adet olmayınca yaptım bende çok şaşırdım silikde değil bide hala şaşkınım canım ya akşam gene bi test daha yapcam kesinleştirip kocişime söyliycem daha haberi yok
hayırlı olsun canım yeniden.her yeni gün size yeni şeyler getirecek.içinde büyüyen mucizeye seyirci kalacaksın sadece.bence doktora gitmeden ilaç alma ama aspirin bile içme sakın.ben 6,5 aydır tek aspirin bile almadım.mesela doktor bana folik asit vermedi tek başına elevit verdi.geçen ay onları da kesti.kan değerin bebiş var gösteriyo.2 haftalık falan mı seninki?şikayetlerin başladı mı?
cngemn bize dua yok mu kız :gitme:
HEPİNİZİNKİNİ HESAPLIYIM HEPİNİZ HAMİLE OLUN zemuszemusÇOK SAOL SU. ALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY HERKESE NASİP ETSİN HEPİMİZE İNŞ.
:Saruboceq::Saruboceq:
amin amin inşallah :)
tabii doktor gereğine göre çağırıcak sizi :)
yemek yedim geldim bende ıspanak ve yoğurt varmış iyi oldu
1 saat sonra portakal yicem belki arada kuru üzümde atarım :)
canım yaa olmaz olurmuuu RABBİM inş hayırlı zamanda sana ve isteyen herkese bebeişlerini versinnnn AMİNNNNN
AYLEE FOLBİOL YAZMIŞSIN kaydirigubbakcemile3
canımm Allah razı olsun çok sağol amin işallah :Saruboceq:
dün yazmıştım ama görmedin sanırım heyecandan :) bebişin hayırlı olsun sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın işallah canım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?