tekmeleri yiyince daha da farklı oluyo.o günleri de göreceksiniz inşallah.şimdi sizde başlamadı annelik duygusu,ben de tam başlamadı ama sanki hareketleri hissedince biraz hissediyorum ben de .korkuyosun bebişim sağlıklı mı bişeyi var mı diye.doğumdan sonra çok özliycem bu tekmeleri:ecrin_bebek:
ne bilim ya önceki gittiğim doktor başla dedi ama bende şimd kararsız kaldım öleee almim ben en iyisi ama hamile kalmadan alınması gerekirmişşş yani bir zararı olurmu ki alsam günde 1 tanee
ne bilim ya önceki gittiğim doktor başla dedi ama bende şimd kararsız kaldım öleee almim ben en iyisi ama hamile kalmadan alınması gerekirmişşş yani bir zararı olurmu ki alsam günde 1 tanee
hiççç bir şekilde zararı olmaz
folik asit mutlaka alınmalı
günde en az 2 en fazla 3tane
ee tabii dükkana açılıyo,temzileniyo,silinip,süpürülüyo....
canım ya bizim bilgisayar sistemleri çökmüştü dün akşam yaptılar.ben de çatladım meraktan ne değişiklik var diye.coşmuş herkes,yeni gelenler falan var....senden naber??
hiççç bir şekilde zararı olmaz
folik asit mutlaka alınmalı
günde en az 2 en fazla 3tane
50 mg güdne bi tane alıyorum folbiol
evvelden folik plus kullanmıştım günde 3 tane kalsiyum da vardı içinde
doktor bu sefer gerek görmedi :1ninca:
canım sen ne zman gitmişdin doktoraA
50 mg güdne bi tane alıyorum folbiol
evvelden folik plus kullanmıştım günde 3 tane kalsiyum da vardı içinde
doktor bu sefer gerek görmedi :1ninca:
bende öle biliyorum berencim ama işde şimdi kafam karışdııı bide 2 tür varmış biri folk pluss diğeri fobıol hangisi iyi acabaa
bende öle biliyorum berencim ama işde şimdi kafam karışdııı bide 2 tür varmış biri folk pluss diğeri fobıol hangisi iyi acabaa
folbiol ile folik asit aynı zaten kuzucum. folbiol daha etkili bi ilaç olduğu için günde 1tane yetiyor merak etme.
berencim ben folik asit değil folik plus demedimmi yau :bbo:
folik plus da başka vitaminlerde oluyo vitamin eksiğin varsa veriyo doktor
folik aisd sadece folik asit :)
beren canım ya adet olmuşsun( ama niye o zaman silik çıktı yaaa hala ümidim vardı benim (
:bbo: :bbo: NEREMLE OKUDUYSAM sırnaşık şey
bende öyle düşünmüştüm kuşum ama olsun rahatım ben
yarın dr.a gidiyorum randevumu aldım testlerim yapılcak nasipse tüp bebeğe başlıyoruz
allah yardım etsin :Saruboceq:
burda dua edin benim için dedim kimse okumadı etmedi :çok üzgünüm: :dilcikar:
şenayyyyyyyyy canımmmmmm inanmıyorum hamilemisin kızzzzzzzzzzzzzz oleyyyyyyyyy hihoyyyt
ay çok çok sevindim yaaa hayırlı uğurlu olsun :)) sağlıcakla kucağına al işallah dün konuşuyoduk hadi müjdeli haber ver diye bak oldu :)) tebrik ederim canımcımmmm hihoyyythihoyyyt
:bbo: :bbo: NEREMLE OKUDUYSAM sırnaşık şey
yarın dr.a gidiyorum randevumu aldım testlerim yapılcak nasipse tüp bebeğe başlıyoruz
canım evettttt bende hamişim sonundaaaaaa inş senide sürüklerim peşimden ayağımı sürtüyom karasu öyle diyorduya
kız sen de dedin ya dün geçmiş adetin diye dün test aldım sabahda adet olmayınca yaptım bende çok şaşırdım silikde değil bide hala şaşkınım canım ya akşam gene bi test daha yapcam kesinleştirip kocişime söyliycem daha haberi yok
nerden biliyosun kimse dua etmemişmiş herkes de dua etti bi kere :1closedeyes:
dua ediyorum beren diye yazmadım ama okur okumaz ağzımdan sözcükler döküldü inanki inş.kabul olur
canım ya gerçi kafan rahatladı ama ne bilim testte öyle çıkınca çok ümitlenmiştim bir de hemşire bir hafta sonra tekrarla diyince( işallah tüp bebekle hemen gelir meleğin vallahi demin okuyordum herkese dua ettim senin ismini de söyledimm :Saruboceq:
saol canım benim inşallah ya
bu arada bir daha karışım yemek yokklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?