Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım belli olmazki o kafanı karıştırma bence rahatlamaya çalış bendede akıntı olur genelde ne zaman kesilir ne zaman gelir inan hatırlamıyorum ben sanada dün sorduğumda hiç kesilmediği aklıma gelmişti yani ay boyunca sen kendini dinleme bünye meselesi bak bendede başka görünür bi değişiklik yok adet gecikmesinden başka

:roflol::roflol::roflol:

Ben geldimmmmmm

doktora gittim bu ay çok ilginç reg biteli 3-4 gün oldu ama mumurtam 17mm olmuş hihoyyyt

Folıcplus aldım bakalım dr normal şartlardan daha zor ama ümit herzaman var dedi
:Saruboceq:

Günün geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooooooo :lepi:

Üff yaaaaa bu internet beni deli ediyoooooo...Smartcım yok bende bu aya bişey bencee ne akıntı var ne bişey.Günümüzü bekliyoruz iştee ufacık daaaaa olsa bi umutlaaaabilmiyorumkismile

Ben geldimmmmmm

doktora gittim bu ay çok ilginç reg biteli 3-4 gün oldu ama mumurtam 17mm olmuş hihoyyyt

Folıcplus aldım bakalım dr normal şartlardan daha zor ama ümit herzaman var dedi

hoşgeldin canım...hadi bakalım hayırlısı canım çok sevindim senin adına inş bu sefer tutar :1hug:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Aslımuratelkoca...........4 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cicegim7979....................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
kalpagrisi........................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
butterfly45........................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
the_fts...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Son düzenleme:
hoşgeldin canım...hadi bakalım hayırlısı canım çok sevindim senin adına inş bu sefer tutar :1hug:

aminnn :Saruboceq: çok erken yumurtam gelişti demekki her ay kaçırıyormuşum çünkü ben regl btince 1 hafta neredeyse hiç çalışmazdım :kedi:

Heee bide şeffaf uzun akıntı varya o yumurtlama belirtisi değilmiş yumurtanın gelişmesinin belirtisiymişş :1ninca:

Ben geldimmmmmm

kuzum benim işallahhhhh çok sevindim hihoyyythihoyyyt

Ben geldimmmmmm

hoşgeldin fatoşcum

hadi hayırlısı inşallah :)

artık bu ay sıkı çalışırsın canım...bak onu yanlış biliyomuşuz onu ama iyi oldu öğrendiğimiz... sositososito

Ben geldimmmmmm

hoşgeldin canım
biz sana boşuna demiyorduk adet bittikten sonra başla çalışmalara diye hemen hızlandırma turuna geç bence sen

Canım hayırlı olur inş.Dediğin gibi biz o akıntıyı yumurtamız çatlamış diye yorumlarız.Bak demekki gelişiyomuş bizim yumurtalar dahaaa.CADIARZU

artık bu ay sıkı çalışırsın canım...bak onu yanlış biliyomuşuz onu ama iyi oldu öğrendiğimiz... sositososito

özellikle sordum çünkü geçen ay o akıntıya göre çalıştım dr dediki o akıntı sağlıklı büyüdükçe gelir yumurtlama günü belirtisi değil dedii sositososito

Smartcım teşekkür ederim tatlım liste için opuyorumnanaktan
Kızlar ben kaçar ders bitti, erken çıkayım da yemek yapayım bugün, evde yemeğimiz yok ve ben çok acıktım cokacimcoook
Kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Şenaycım seni de tekrar tebrik ediyorum hayatım, en kocaman öpücük sana opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Yarın görüşmek üzere hoşçakalıııııııııııııııııııın

güle güle canım olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet ben de kararlıyımmmmm kaydirigubbakcemile3

:CüvCüv: :lepi: bu ayyyyyyyy

hoşgeldin canım
biz sana boşuna demiyorduk adet bittikten sonra başla çalışmalara diye hemen hızlandırma turuna geç bence sen

:kedi: evet dedinizde hiç istemiyordum ama çalışcam bugünnn

Canım hayırlı olur inş.Dediğin gibi biz o akıntıyı yumurtamız çatlamış diye yorumlarız.Bak demekki gelişiyomuş bizim yumurtalar dahaaa.CADIARZU

yaaa valla öle dedi eyvahedigeldismile

aklıma bişe geldi ipek demişti bunu geçen haftalarda
ben şimdi hamiş olduğumu söyleyince herkese hakkaten öyle düşünürlmü ipekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…