Canım!Yumurtlamadan sonra az ama akıntım vardı benim normalde yumurtlamadan sonra kesilir regle 5-6 gün kala başlardı yeniden ama bu ay kesilmeyince belki tutmuş olabilir mi demiştim açıkçası ama şu an sürekli ıslaklık hissim olsa da akıntı kesildi!akannehir
E,haliyle bundan sonra gelen akıntı da olsa olsa regl akıntııs olur diye düşünüyorum. kafamçokkarıştı Kısacası sanmıyorum.
yay 'ım been 10 aralık 1987 hiç yakınımda gözlemleyeceğim bir terazi olmadı çevremde olan burçlar genelde
başak,ikizler,balık,oğlak,boğa,yay
eşim ,kızkardeşim arkadaşlarımın büyük çoğunluğu başak ve bebeişimizde inşallah başak olcak
babam erkek kardeşim ve 1-2 arkadaşım da boğa
arkadaşlarımın geri kalanın %25 i balık %30 u ikizler buna göre ayşe nin
kaç tane oğlak arkadaşı vardır hadi bakalım on puan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Günün geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooooooo :lepi:
Ben geldimmmmmm
doktora gittim bu ay çok ilginç reg biteli 3-4 gün oldu ama mumurtam 17mm olmuş hihoyyyt
Folıcplus aldım bakalım dr normal şartlardan daha zor ama ümit herzaman var dedi
:Saruboceq:
hoşgeldin canım...hadi bakalım hayırlısı canım çok sevindim senin adına inş bu sefer tutar :1hug:
Ben geldimmmmmm
doktora gittim bu ay çok ilginç reg biteli 3-4 gün oldu ama mumurtam 17mm olmuş hihoyyyt
Folıcplus aldım bakalım dr normal şartlardan daha zor ama ümit herzaman var dedi
Ben geldimmmmmm
kuzum benim işallahhhhh çok sevindim hihoyyythihoyyyt
aminnn :Saruboceq: çok erken yumurtam gelişti demekki her ay kaçırıyormuşum çünkü ben regl btince 1 hafta neredeyse hiç çalışmazdım :kedi:
Heee bide şeffaf uzun akıntı varya o yumurtlama belirtisi değilmiş yumurtanın gelişmesinin belirtisiymişş :1ninca:
hoşgeldin fatoşcum
hadi hayırlısı inşallah :)
aminnnn bu ay çok çalışalımmmm çoooookkkk ay bitmeden gidelim aşağıııı
Ben geldimmmmmm
aminnn :Saruboceq: çok erken yumurtam gelişti demekki her ay kaçırıyormuşum çünkü ben regl btince 1 hafta neredeyse hiç çalışmazdım :kedi:
Heee bide şeffaf uzun akıntı varya o yumurtlama belirtisi değilmiş yumurtanın gelişmesinin belirtisiymişş :1ninca:
artık bu ay sıkı çalışırsın canım...bak onu yanlış biliyomuşuz onu ama iyi oldu öğrendiğimiz... sositososito
Smartcım teşekkür ederim tatlım liste için opuyorumnanaktan
Kızlar ben kaçarders bitti, erken çıkayım da yemek yapayım bugün, evde yemeğimiz yok ve ben çok acıktım cokacimcoook
Kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Şenaycım seni de tekrar tebrik ediyorum hayatım, en kocaman öpücük sana opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Yarın görüşmek üzere hoşçakalıııııııııııııııııııın
evet ben de kararlıyımmmmmkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım
biz sana boşuna demiyorduk adet bittikten sonra başla çalışmalara diye hemen hızlandırma turuna geç bence sen
Canım hayırlı olur inş.Dediğin gibi biz o akıntıyı yumurtamız çatlamış diye yorumlarız.Bak demekki gelişiyomuş bizim yumurtalar dahaaa.CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?