Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:)) yok kız alınmadım hani balık burcu diyince hemen duygusallık geliyor ya akla ondan sordum :)) benim de yükselen balık olabilir ordan hissetmiş olabilirsin canım:) senin burcun ne kaydirigubbakcemile2

anladıysam jessica alba olayım bilmiyorumkismile

ya ben takıldım beven aplaya 2 ticker şapacakmış ya onun içün yani )

Hamilelerimiz artık daha çok demek istedim kıııızzzzzz laelaelaelaelae Baksana azınlık olan biz olduk :)

Yakında hayal ettiğimiz gibi topikte doğum listesi olayına geçeriz herhalde :lepi: Bekleyenlerin listesi iyice küçüldü.Şeref Tribünü ise kocamaaaaaaannnnnnn sırnaşık şey

Şenaycııımmmm tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inş.Ne güzel yaa hergün hamiş haberi alıyoruz valla bu ay bayram gibi geçiyoo günlerimiz daha da artar inş

Günün geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooooooo :lepi:

Şenayın 4. ayı :)
Ben 30 yaşındayım canımcım.Biz evleneli 4 seneye yaklaşıyor.Yazdan beri eşimi buldukça deniyoruz ara ara :) Kesin bir ay veremem.kafamçokkarıştı

bende seni koç burcu diye tahmin ediyodum

karasu sen balık olabilirsin sanki

herkes ne burcu hakket yazalım

ben aslan hırrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

ben şahsen kendim yay burcuyum :)

rezzan kirazın tabiriyle öhöm aynen şöyle diyor kendisi :

ya yay burcu kadını gibi bi hatun burç aleminde bulamazsınız bu kadar neşeli arkadaş

canlısı gezmeyi tozmayı seven hemen her duygu haline girip siznle o anı yaşayan

sizi asla yaşlandırmıycak biri her zaman mutlu her zamna uyumlu zorlanmayı

zapt edilmeyi sevmez doğal davranır onu uzun süre üzgün mutsuz göremesiniz

ama çok pot kırar çam devirir hep iyi kalplidir aklından fazla kötülük geçmez kin tutmaz

ama acımaısz da olabilir yeri gelince diyoo benüm içün bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

bu arada yükselenim de boğa 2-3 kere şöyle yap denen şeyi asla yapmamak gibi saçma

bi huyum var inat ediyorum nedense garip bilmiyorum boshayallersmile

evet kızzzzzz bu hafta yumurtlama haftam :)) çok çalışcam bu seferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben de hamiş olcammmmmm işallah kaydirigubbakcemile3

canım ben 26 yaşındayım yengeç burcuyum ama hala muallakta bu 4.ayımdı artı 3.senemde bitti evleneli

Şenayın 4. ayı :)
Ben 30 yaşındayım canımcım.Biz evleneli 4 seneye yaklaşıyor.Yazdan beri eşimi buldukça deniyoruz ara ara :) Kesin bir ay veremem.kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile5 inş olcak bu sefer bıraktın kendini rahatladın hadi bakalım

evet kızzzzzz bu hafta yumurtlama haftam :)) çok çalışcam bu seferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben de hamiş olcammmmmm işallah kaydirigubbakcemile3

durmak yokkkkkhızlı gel haaa

Şurda bir kaç kişi kaldık zaten :lepi: Aslında şanslıyız;hamişler bize tecribeleriyle yardımcı olur artrık :sm_cool:

:)) yok kız alınmadım hani balık burcu diyince hemen duygusallık geliyor ya akla ondan sordum :)) benim de yükselen balık olabilir ordan hissetmiş olabilirsin canım:) senin burcun ne kaydirigubbakcemile2

yay 'ım been 10 aralık 1987

vereliniortak annaştık

evet şekerim ben de bir terazi olarak katılıyorum sana zemuszemus

hiç yakınımda gözlemleyeceğim bir terazi olmadı çevremde olan burçlar genelde

başak,ikizler,balık,oğlak,boğa,yay

eşim ,kızkardeşim arkadaşlarımın büyük çoğunluğu başak ve bebeişimizde inşallah başak olcak

babam erkek kardeşim ve 1-2 arkadaşım da boğa

arkadaşlarımın geri kalanın %25 i balık %30 u ikizler buna göre ayşe nin

kaç tane oğlak arkadaşı vardır hadi bakalım on puan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım ben 26 yaşındayım yengeç burcuyum ama hala muallakta bu 4.ayımdı artı 3.senemde bitti evleneli

kaydirigubbakcemile5 inş olcak bu sefer bıraktın kendini rahatladın

Canım!Yumurtlamadan sonra az ama akıntım vardı benim normalde yumurtlamadan sonra kesilir regle 5-6 gün kala başlardı yeniden ama bu ay kesilmeyince belki tutmuş olabilir mi demiştim açıkçası ama şu an sürekli ıslaklık hissim olsa da akıntı kesildi!akannehir

E,haliyle bundan sonra gelen akıntı da olsa olsa regl akıntııs olur diye düşünüyorum. kafamçokkarıştı Kısacası sanmıyorum.

ben geldim yineee.....burç muhabbetine girmişssiniz:))
bende sölimmmm barimmm sölemezsem çatlarım kovayım bendee :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…