sağol canımcım işallah :1hug:
yok artık aranızdayım..tatile fazla kaptırdım kendimi ama ben bu tatilde teyze oldum ....ya çok güzel bir duygu bu ..allah herkese yasatır umarım...hamılelık farklı da kucaga almak ne bıleyım daha farklı herhalde...ama gözum korkmadı degıl cok zor ..
şenay beni unuttun :umursamaz:
sözünüz bizim için emirdir efendim sırnaşık şey
hoşgeldin smarrtttt :)
ya bişey sorcam su'cum senin burcun balık mı sanki öyle bi hisse kapıldım he :1ninca:
Canım!Kırmızılar görmüşsün;hayırlısı olsun inşallah hakkında. olumunekankayizsmile
benneyaptımki
Karasu tek başına bile yeterdi kız senin heyecanını paylaşmaya sempatiksalakcinni O kadar heyecan dolu ki.... delikafadulden
Derste falansa o da çok kalamamıştır.
Canımcım tekrra tebrik ederim.Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Benim ilk kez yumurtlamadan sonra akıntım vardı ama kesildi!!!
E,artık bundan sonra başlayan akıntı da olsa olsa regl öncesi akıntısı olur.
Karasu tek başına bile yeterdi kız senin heyecanını paylaşmaya sempatiksalakcinni O kadar heyecan dolu ki.... delikafadulden
Derste falansa o da çok kalamamıştır.
Canımcım tekrra tebrik ederim.Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Benim ilk kez yumurtlamadan sonra akıntım vardı ama kesildi!!!
E,artık bundan sonra başlayan akıntı da olsa olsa regl öncesi akıntısı olur.
canım o onların lafıydı yoksa burda birsürü arakadaşım daha var hepsi gelsin peşimden
kız hepsi senin olsun
sen iste yeterki:1hug:
rabbim isteyen herkeze versin hadi sürttüm ayağımı peşimden gel hemen sırayla beren suozdek karasu sende takıl bana
yok canımcım terazi :))
ama yükselenime bakmıştım bi yerde balık çıktı bir yerde koç :))
neden sordun kız çok mu duygusalım:gitme:
İnşallah canım ;Allah senin de eşinin de gönlüne göre versin.aminnnn canım aminnnn
yarın görüşmem var merkezle eyvahedigeldismile
hayırlısı inşallah
Kesinlkikle öyle olduğuna eminim çünkü sizin sevinçlerinizde bile bu kadar yoğun hissediyorsak kendimizinki kimbilir nasıl olur diye düşünmeye başlamadım değil hani alkisalkisalkisevet çok heyecanlıydı ayşede geldi ondan sonra
Allah hepinizden razı olsun burda üzüntüleri paylaşmak kadar güzel şeyleride paylaşmak varmış onu tattım ya innşşşşşşşş sizde tadından yiyemezsiniz
ümitsizlik yok bende hiç belirti yokki başka sendede olmayabilir
Bizim de sınav haftamız bu hafta.O yüzden ders yok;sadece sınavlara gidip geliyoruz. yerimseniben Bugn rahatım yanii... Birazdan markete gitmeliyim ama akşama yeğenimin doğum günü için de ben de bişeyler hazırlayyaım.Kız ne diyon sen ben ondan çok heyecanlandım, dualar ederek girdim topiğe zaten inşallah şenay müjde verer bu sabah diyerek, bi gördüm,orda bayılacam sandım valla akannehir
Ama tahmin ettiğin gibi oldu bugün, çok kalamıyorum, ara ara kaçamak yapıyorum sadece, şu an bile dersteyim çaktırma :kedi:
Kız ne diyon sen ben ondan çok heyecanlandım, dualar ederek girdim topiğe zaten inşallah şenay müjde verer bu sabah diyerek, bi gördüm,orda bayılacam sandım valla akannehir
Ama tahmin ettiğin gibi oldu bugün, çok kalamıyorum, ara ara kaçamak yapıyorum sadece, şu an bile dersteyim çaktırma :kedi:
Canım sağol.
Eskiden siz azınlıkta biz çoğunluktaydık şimdi maşallah azınlık olan bizim taraf oldu...:lepi:
yok canımcım terazi :))
ama yükselenime bakmıştım bi yerde balık çıktı bir yerde koç :))
neden sordun kız çok mu duygusalım:gitme:
bende seni koç burcu diye tahmin ediyodum
karasu sen balık olabilirsin sanki
herkes ne burcu hakket yazalım
ben aslan hırrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
bende seni koç burcu diye tahmin ediyodum
karasu sen balık olabilirsin sanki
herkes ne burcu hakket yazalım
ben aslan hırrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?