Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Teşekkür edeeriz teyzesi.... :)))
Hmmmm anladım Fatoş çok çalışıyor sanırım bu günlerde eee,yumurta 17 lik olmuş çalışacak tabi :))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :kedi:

kız yok çalış çalış diye baskı yapıyorum ama çalışmıyorr uykum var dediiiii en son hiç değerlendirmiyor ya dövcem valla klava:

tam uyuyordum kiiiiiiiiii aklinialirimsmile

Yok yok!Yumurtayı 17lik gördüyse çalışır o kıyamaz bebeğine :) Zaten herkes hamiş artık;baksana azınlık olan biziz listenin yeni şekline göre :1rolleyes:

valla ben uyuyordum da sonradan bebeği düşündümmmm

:
işallah çalışır ya artık biz de anne olalımmmm lütfennnnn :gitme:

:Saruboceq:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cicegim7979....................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
kalpagrisi........................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
butterfly45........................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
the_fts...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

evet kocişime söyledim durun her detayını anlatayaım
şimdi akşam eve gittim tekrar test yaptım bu sefer daha bi belirgindi çizgi sonra ikisini birlikte jelatine sardım kocişim gelince içerde oturuyordu.bende yanına gittim testleri alıp. geçen gün
sevgililer günü için hediye almıştım ona biraz abarttım diye kızmıştı bana çok almışın diye .şimdi dedimki sana bişe aldım yine kızmak yok ama dedim niye dedi hediye dedim e almıştın ama bana geçendede dedi. bu ikimizin de hediyesi olsun dedim.gözünü kapat dedim uyanık kapatır gibi yaptı ben o yüzden elimle kapattım kucağına oturdum elini aç dedim eline koydum gözünü açtı baktı ilk önce anlamadı ne olduğunu ilk defa gebelik testi görüyo ya ondan heralde.sonra aaaaa dedi gözleri parlayarak hamilemisin sen dedi bi sarıldı boğuluyordum azdaha ay o gözlerindeki ışıltı ne güzelmiş çok sevindim lafını kaç kere tekrarladı saymadım.ama çok güzel bi geceydi uyuyana kadar takıldı bana her göz göze geldiğimizde bana gülüyo sırnaşıyo felan ne güzel bi duyguymuş ya Allah herkese yaşatsın bunu.yalnız hemen yasaklamalar getirildi banakaydirigubbakcemile3

hakkınızda hayırlısı olsun canım benım ınsallah hersey yoluna gırer en kısa zamanda da bebegıne kavusursun canımcım

opuyorumnanaktan allah bozmasınnn bebişle tamamlansın mutlulugunuz canımcım

Allah bozmasın canımmm RABBİM tamamına erdirsin inş kucagımıza da alalımm inş..

canım benım ya nasıl güzel bır duygudur bu Allah bızlerede yasatsın bu duyguları ınsallah tatlım ne yasakları getırdı kızzzz

krediyle mi aldınız evi?ben de istiyorum aslında krediyle çok rahat öderiz.ama henüz buraya yerleşip yerleşmemeye karar veremedik.öğrenci şehri olduğu için ev satışları çok zor oluyor burda.bi de ikimiz de buralı değiliz ve özelde çalışıyoruz.şuanda da lojmanda kalıyoruz.bu durumda da ev gerekli gelmedi bana.ama paranın düzenli akış halinde yatırıma gitmesi için insanın kendini şartlandırması lazım.yoksa diğer şekilde esnemeler oluyor yatırımda.valla bu şartlarda çalıştığın sürece nerde yaşadığının önemi kalmıyor.hafta içi hep evdesin hafta sonu alış veriş reyonlarında.

ayy var ya valla gözlerim yaşardı nerdeyse okurken.gerçekten süper bi duygu.Allah herkese yaşatsın.ADamlar daha çok seviniyor yaaa.

şu fener tulumunudas bulamadım dün aslında onu verecektim ama kocaman eşofman takımları vardı

kartalyuvasında çok güzel badiler var ayakkbılar var hepsinden alıcam inşallah
bi kocişle beşiktaşklıyız çarşı alayına karşı yani kaydirigubbakcemile3

sa canlarım bende geldimm nasılsınızz

a.s hoşgeldin canım :)

Allah mutluluğunuzu bebişinizle beraber katlasın canım :)
evet kocişler bişey olcak diye bizden daha çok korkuyolar hemen yemeye içmeye harekete bi sürü yasak geliyo :)

bugün kırmızıların gitme günü,giderlerse daha iyi olucam..bir an önce gitsede başlasak çalışmalara:kedi:

tabii marta kadar yetiştirmeniz lazım herkes çok çalışcak bu ay söz verdi :)

günaydıın :)

krediyle aldık canım para birikmiyo çünkü napalım ben pek taraftar değildim ev alma
konusunda ama eşim annem babam korkma bişey olmaz alın fln diye cesaretlendirdiler
öderiz inşallah :) hayırlısı olsun herkes için sizede nasib olur inşallah canım :)

canım benım ya nasıl güzel bır duygudur bu Allah bızlerede yasatsın bu duyguları ınsallah tatlım ne yasakları getırdı kızzzz

amin canım inş en kısa zamanda sende tadarsın bunları. sabah kalktığımda unutmuşum ben rüya sandım yaşadıklarımı oturma odasındaki testi görünce anladım elim karnımda geziyom :CüvCüv:
ben çok böyle aceleci haldır haldır derler ya ondanım
hemen bizimki dedi sakinle artık yavaş hareket et koşma bişe kaldırma bide sigara tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…