Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bilmiyorumkismile çalıştım evet napim çok baskı vardı üstümdeee (ismi lazım dil su ) kaydirigubbakcemile3

Ayaklarını da dikledin mi kıııızzzz naniknanik Eşin pek gülmüştr sana eğer yaptıysan!sırnaşık şey

Bensırnaşık şey geçen ay yapmıştım da maskara olmuştum;bu ay yatmadım bile alkisalkisalkis

kız ben sana ne deyim emiiiii :1hug:

anam ben 2.5 yıldır dikiommm benimki alıştı hatta yastıgı kendi getiriyo artık adamıda manyak ettim yaaaww mafoldumben

benimde eşim daha dikmeme yardımcı olur altıma yastık kayor üzerimi örter..ama adamın çabaları hep boşuna gidiyor..boshayallersmile

Utanma utanma;herkes aynı işi yapıyoooo burda! naniknanik
ben hariç Bıraktım o işleri :)

primlerin dolmadı yaşında tutmuyo ee o halde emekli dilsin nasıl bıraktın...

ayrıca daha 1 defa yaptım hemen hergün çalışıyormuşum damgası yedimmm sırnaşık şey

kız ben sana ne deyim emiiiii :1hug:

anam ben 2.5 yıldır dikiommm benimki alıştı hatta yastıgı kendi getiriyo artık adamıda manyak ettim yaaaww mafoldumben

Hmmm...Geçen ay ilk veson dikişimdi;bir daha yapmam.yasakkelime Ama biraz uzansam fena olmayacaktı;ye neyse :roflol:

allah sizlerede bebek versin yumurtalarımın boyutlarına bakıldı yumurtaları geliştiren bi ilaç verildi bana anatolia tüp bebek merkezine gittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…