Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kaydirigubbakcemile3 öyle tabii daha çook çalışmamız lazım pes etmek yok klava:

dinime küfür eden müslüman olsa bare diye bi laf bilirmisin seennn onu kaydirigubbakcemile3

kızzz çalışşşş valla döverim heee geldigimde hamiş olalım ikimizdeeee :hulya:

selam canım. bugün doktora gittim. hfta sonunu bekleyemedim. iltihp avrdıya fitil versi doktor bide folik asitt. sen neler yapıyosun canım

İyi yapmışsın gitmekle.Sordum umuttum belki ama hormonun düzeldi mi,ne seviyede?
Ben adet olmayı bekliyorum.Bir kaç günüm kaldı.3.Günü gideceğim doktora .Tekrar hormonlara bakılır sanırım.Bir de muayene..

ben de bu ay kupa alıcammmmmmmmmmmm:hooray:
Sen yeterki iste;kupaların en kralını veririrm ben sana :CüvCüv:
Çiçeğimden haber yok değil mi dünden beri?merak ettim ben onun olayı;çok ilginç bir durum.Erken yumrurtası çatladı demek geçen ay eğer hamileyse hakikaten.
smart hoşgeldin dedimm ama ne selam var ne sabah :dilcikar:

Görmedim şekercim;o kadar da geri geri dönüp bakıyorum oysa ki :1no2:

canım hiç belli olmaz bu işler:dance:..eğer yumurtlama gününe denk gelmişseaklinialirimsmile..sanki önceden ayağa dikme beklemekmi varmışş:umursamaz:

smartcım. canım bayadır denk gelemiyoz yine . neler yapıyosun.

Ne yapayım be canım'bekliyorum işte...Bekle bekle nereye kasdar.Bişey de yok ama bekliyorz yine de işte Çok üzgünüm çoook

17si yazıyor ama sanırım 15inde falan olacağım bu ay öyle tahmin ediyorum yania kaldı çilemin dolmasına.:lepi:

dinime küfür eden müslüman olsa bare diye bi laf bilirmisin seennn onu kaydirigubbakcemile3

kızzz çalışşşş valla döverim heee geldigimde hamiş olalım ikimizdeeee :hulya:

Bitti kız çalışmalar daha ne çalışayım.Geçen hafta çarşambadan beri TIk yok naniknanik
Hele sen bir gel de ;bebişe kalırsak o iş çok zuar;artı hamişken gelemeyebilrsin mesafeden dolayı.... :dilcikar:

canım ben 2 ay sonra baktırıcam. gittigim doktor öle demişti. şimdi baska doktora gittmi. malesef sabahları işten izin alamadıgım için iş çıksı nöbetçi doktora gösterdim. kendi doktorum sabahları hastanede oluyo.
kist çıkmıstıya hafta sonu baktırdıgımda. adet bitince kaybolmus.çok sevindim. işallah şu ploktinde düşmüştür ya.
aca aca bütün doktorlara gösterdim son zamanlarda. follos oldum :)))))))))))))))
senin doktor hemen ialç bitince bakalım mı demişti canımcım.

:)) biliyorum kız ama çalışmazsak leylekler mi getiricek kız kaydirigubbakcemile

canım işn. şubat ayı gibi mart ayına ilk haftalarda doldururuz.:CüvCüv:
mart ayı hepimizin olsun o zaman:1hug:

aminn canım işallahhhh :Saruboceq:

Sen yeterki iste;kupaların en kralını veririrm ben sana :CüvCüv:Görmedim şekercim;o kadar da geri geri dönüp bakıyorum oysa ki :1no2:

tamam canımcım olumunekankayizsmile çiçeğim gelir belki birazdan belki o da müjdeyi verir delikafadulden

canım hiç belli olmaz bu işler:dance:..eğer yumurtlama gününe denk gelmişseaklinialirimsmile..sanki önceden ayağa dikme beklemekmi varmışş:umursamaz:

Aaaaaaaaa klava: Ne mart ayı kııızzz...Şubat daha yarılanmadı bile.... :lepi:

Kistinin gitmesi çok güzel.
Okula öğlen gittiğim için doktor olayı kolay oluyo.Tabi gittiğimde doktor ameliyatta falan da olabiliyo,randevulu gittiğim halde:1closedeyes:
İlaç bitecek ya,bakar sanırım .Bakılmasını istiyorum zaten.İnşallah düşmüştür

ooo ben bi hamile kalimmm duygu sömürüsü ile tüm türkiyeyi gezerimmmm
Ankaraya aşererimmm meselaaa naniknanik
Ayyy geçen ne oldu aşerme deyince ofiste toplantı yapıoduk pazarlama statejimizi değiştirelim işi arttıralım die bi araba geçti kocaman Hamile yazısı dikkatimi çekti kalktım baktım hamile manavı yazıyor. adam web sitesi üüzerinden satış yapıo bi inceledim yok yok ne zeki adamlar varyaaaa

ne cabuk geciyor zaman dimi ya. işallah bebegin senledir canımya. çok mutlu olucam inan.

işallah canım ya .sen kupayı al . benide sürükle arkandan nolurrrr.....

ahh ah nerde kızzzz alsam kupayı hemen altına adınızı yazarım evlenirken yazdırıyolar ya ayakkabının altına o hesap kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…